Danmark förlänger gränskontrollerna ytterligare sex månader – värnar om rikets säkerhet

Den danska regeringen meddelade i dag EU att man på nytt förlänger den temporära gränskontrollen som löper ut den 12 november med ytterligare ett halvår, så att den sträcker sig till och med den 11 maj 2021. Danmark har sedan 2016 haft tillfälliga gränskontroller mot Tyskland som löpande har förlängts.

I en längre skrivelse till EU-kommissionen hänvisas bland annat till hotet från militanta islamister och organiserad kriminalitet. Just dessa hot finns det gott om på andra sidan sundet, men de förutseende danskarna införde gränskontroller mot Sverige redan i november förra året.

Hur står det för övrigt till med Sveriges egna undermåliga gränskontroller – har våra makthavare börjat prioritera medborgarnas trygghet och rikets säkerhet? Just det, vi leker fortfarande humanitär stormakt och satsar på att ha öppna gränser oavsett hur mycket vapen, droger och människor det smugglas in i landet, för i de rödgrönas Sverige bygger vi inga murar mot Europa! 👌❤

#ropenskallaöppnagränserföralla

#vibetalar

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12487024/danmark-forlaenger-graensekontrol-til-maj-2021/

4 reaktioner till “Danmark förlänger gränskontrollerna ytterligare sex månader – värnar om rikets säkerhet

 1. Regimen anser ju att gränser inte ska få finnas, att alla är världsmedborgare (i varje fall i Sverige), att kampen för en rättvis och grön värld är överordnad svenskarnas behov.

  Svensk kultur är kastad på sophögen, landets historia ska suddas ut till förmån för berättelser från hela världen men speciellt från Afrika numer. Det nya fina är det bruna och helst det svarta som kommer välsigna och berika mänskligheten när det vita tryckts tillbaka.

  Astrid Lindgren skrev i Bröderna Lejonhjärta ”all makt åt Tengil”, regimen har valt ”all makt åt globalisterna, FN och de andra”. Svensken kan dra något gammalt över sig, men helst försvinna helt.

  Det blir intressant att se hur kampen mellan islam och Pride avlöper. Islam vill ju döda alla homosexuella och lesbiska. Islam och ”Pridemänniskor” importeras ju samtidigt nu intressant nog.

  Vårt lilla och sista hopp står till Paludan och Danmark eftersom ”mandom mod och morske män” inte finns längre i Sverige. Svenskarna står tysta och låter allt ske, precis som tyska medborgare stod tysta och lät godsvagnarna fyllas med judar. Tystnaden och passiviteten är det gräsliga.

  Gillad av 1 person

 2. Vår egen gränskontroll lämnar mycket övrigt att önska men så länge Danmark håller koll på sina gränser så agerar de indirekt som en buffert, åtminstone för den trafik som kommer via Danmark. Man får vara tacksam för det lilla.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s