Ännu en skottlossning mitt på ljusa dagen att lägga till handlingarna

En av mina anhöriga är på väg ned till Malmö för ett möte och det gäller att se upp så att man inte är på fel plats vid fel tillfälle, eller införskaffa en skyddsväst. Att förlita sig på att polisen håller buset borta från gatan och upprätthåller tryggheten kan nämligen vara lite vanskligt i dagens läge, vilket inte minst märktes under eftermiddagen när en skottlossning ägde rum på Docentgatan i Malmö.

Enligt polisen har en man i 30-årsåldern kommit in till akuten med skador som kopplas till skottlossningen och man konstaterar att det är lite uppseendeväckande.
-”Visst sticker det ut att det är en skottlossning så här mitt på dagen.”

Men svenska folket är härdade vid det här laget eftersom det varje dag sker nya brutala attacker mot såväl människor som byggnader och bilar – händelser som för bara några år sedan hade väckt stor uppståndelse, men som nu inte framkallar mer än en gäspning hos gemene man.

I Rosenbad är läget också stabilt efter att statsministern stod i TV häromkvällen och lovade att jaga dessa gängkriminella ligister dag som natt, så nu kan man lugnt luta sig tillbaka – veckans föreställning av bröd och skådespel är över för den här gången!

#detnyasverige

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/gW7yq0/skottlossning-i-malmo–en-skadad

6 reaktioner till “Ännu en skottlossning mitt på ljusa dagen att lägga till handlingarna

 1. Trots allt ont som sker så sker också goda saker.Prideflaggan förbjuds att hissas i det offentliga Hörby.Kanske jag kan välja bort Partiet Nyans.Hoppas det.

  Gilla

  1. Ännu ledsnare skulle du bli om du fick smaka på våldet från islam. Då kanske du blev mer än svenskt ledsen, kanske rentav förbannat och klippte tillbaka? Vem vet? Svensk ledsenhet är en mycket passiv handling i detta läge. Hittills har det inte stoppat en enda muslim från att komma in till Sverige.

   Gillad av 1 person

 2. Något ”bus” är det väl knappast. Jävla, satans mördare som Palme sade…..att säga bus är att förminska mördarna, det är som att säga att en våldtagen kvinna ”tar illa vid sig” när det är så att livet blir förstört efter en våldtäkt av ”buset”…..

  Undrar när polisen ska få börja använda sina vapen lite oftare? Det känns ju rätt fel att bara mördarna får använda vapen i Sverige. Undrar när domstolarna får börja tillämpa nuvarande lagar utan snyft-rabatt? Undrar när Sverige får lagar anpassade efter verkligheten och inte efter socialdemokratisk ideologi?

  Undrar slutligen när MP ska börja med miljöpolitik i stället för att importera mördare och våldtäktsmän? De skulle ju kunna importera bara kvinnor nästa år, då borde det bli färre våldtäkter och kanske fler som inte begår brott? Vem vet?

  Gillad av 2 personer

 3. Det är vi skattebetalare som får betala priset med inskränkt frihet, högre skatt och större osäkerhet. Vi har inga livvakter eller vaktbolag som skyddar oss från brottsligheten, vi ska bara utstå faran och titta åt andra hållet. För skulle vi berätta sanningen så får vi berättat för oss att vi är rasister eller fascister skulle vi råka skriva sanningen på nätet då blir vi dömda för hets mot folkgrupp, allt för tysta folket från de styrandes förblindelser och deras förljugna verklighetsbild där sagor framstår som verklighet.

  Gillad av 1 person

 4. Grova brott som går till högsta domstolen
  Sänks straffen i 61%av fallen.
  Normala människor med sunt förnuft skulle höja straffen
  För återfallsförbrytare och vid grova kränkningar.

  Men domstolen sänker straffet vilket får en att tänka vilken människor syn har de.
  Förövaren får skadestånd, ny lägenhet och jobb.
  Får jobba med unga i riskgruppen, hur många gånger har vi sätt att de är
  Fortsatt kriminella men behandlas som hjältar.

  Flyktingar får höga positioner i myndigheter ,SVT,SR och de missbrukar dem och
  Lurar till sig makt och pengar, genom att manipulera systemet för sig och sina landsmän.
  Naiva politiker fortsätter att anställa och prioritera flyktingar som lär ut olagliga saker och
  och religiösa saker. Som inte passar i Sverige.
  Mycket av det politikerna beslutar om missgynnar Svenskar och är i många fall olagliga,
  För de diskriminerar Svenska folket.

  Alla skattehöjningar de senaste 30 åren har bara gått åt till kriminalitet och flyktingar.
  Slår man ihop migrationsverket, soc, polis , tolk , bygge av skolor,dagis, bostäder ,flyktingförläggningar,
  Osv så går mer än 70 % till endast flyktingar så att sjukhus, och allt annat blivit sämre är
  För inga pengar har gått till järnvägen eller vägar.

  Ändå står lögnhalsarna och bedragarna kvar på sina poster istället för i skamvrån.
  Sjukt samhälle som inte gör något åt maktmissbrukare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s