Rädda Europa – Marine Le Pen lanserar kampanj mot den europeiska migrationspakten

Jag har skrivit mycket om EU:s migrationspakt som bejakar fortsatt illegal migration till Europa och bistår människosmugglare. Med Salvini borta från maktens korridorer har det varit rätt tyst vad gäller att stoppa denna galenskap, men nu ryter Marine Le Pen ifrån.

I fredags lanserade hennes parti en kampanj både i Frankrike och Europa som syftar till att bekämpa den europeiska migrationspakten som EU-kommissionen presenterade för några veckor sedan.

Under presskonferensen skrädde Le Pen inte orden när hon kritiserade denna organiserade plan för att sänka Europa och de nationer som utgör den genom att låta illegala migranter som inte kommer åka tillbaka få bosätta sig här. Le Pen menar att det är ett uppenbart globalistprojekt som kommer att bli sista spiken i kistan för Europa, dränera vårt välfärdssystem, förvärra arbetslösheten och bostadsbristen, öka brottsligheten och nationella konflikter, öppna dörren för islamism och terrorism som ifrågasätter värdena i vår civilisation samt kommer att leda till den potentiella ankomsten av 60-70 miljoner migranter till Europa inom några år.

Marie Le Pen föreslog därför en kampanj för att rädda Europa och Frankrike. På fransk nivå avser hennes parti att mobilisera alla lokala och nationella valda representanter oavsett deras partibeteckning. På europeisk nivå vill hennes parti kämpa tillsammans med sina allierade i Identity and Democracy Party i EU-parlamentet (där SD för övrigt inte ingår) under parollen: ”Save Europe”. En petition mot pakten kommer att skapas i syfte att samla in en miljon underskrifter.

Intressant och jag kommer att hålla ögonen öppna efter petitionen som borde kunna generera en hel del svenska underskrifter. Vi har inte kastat in handduken ännu!

#saveeurope

Marine Le Pen launches hard campaign against European Migration Pact

13 reaktioner till “Rädda Europa – Marine Le Pen lanserar kampanj mot den europeiska migrationspakten

 1. Bra initiativ från Marine! Förmodligen struntar EU-makteliten i undersåtarnas åsikter – annars hade de fört en folklig politik från början.
  Det enda säkra är att rösta in partier till EU som sätter folkets bästa i förgrunden.

  Gillad av 1 person

   1. I Sverige är det Alternativ för Sverige.
    Italien är det Lega.
    Visegradländerna är emot central diktatur.
    Marine le Pens parti är nationellt.

    Gillad av 1 person

 2. Precis som historien lär oss kommer den period, det projekt vi nu upplevt och upplever att gå över i något annat.

  Detta ”andra” är på gång sedan länge, vi bevittnar förhoppningsvis slutkampen. MEN, det kommer ta tid att ”städa upp”. Dessutom, Sverige är förändrat för gott. Men kanske var det dags för en förändring eftersom idéerna tog slut hos det statsbärande partiet, man visste helt enkelt inte vad man skulle göra med makten annat än att inneha den.

  Så kan ett land och dess medborgare inte ha det. Oavsett vilka som kommer till makten kommer landet Sverige att i många avseenden bli lite mer likt USA till strukturen.

  Många av de förändringar som kommer och som måste ske är rätt givna, försämrat socialt skyddsnät rent allmänt med sänkta bidragsnivåer och villkorade bidrag, uppstramat rättsväsende osv osv.

  Det kanske inte blir så illa. I varje fall är det bättre än den utförsbacke som S byggt och som MP och främst C såpat.
  Det tillstånd vi har nu kan vi ju inte ha.

  Gilla

 3. Det som tar mest är känslan av att vi förlorar vår frihet, de är alltid vi som ska anpassa oss till tidens nya krav medan det finns människor som inte behöver anpassa sig någonting. Vi ska anpassa oss till att vården, skolan ja hela samhället blir sämre bara för att de som kommer ska få det de vill, medan det är vi som betalar som får det sämre. Våra barns frihet blir naggat varje gång de blir nedslagna, våldtagna eller blir förnedrade. Våra skolor blir sämre och det är våra barns frihet de förstör, frihet till att kunna få ett bättre liv än sina föräldrar. Våra äldres frihet blir även den mindre både genom ökad rädsla men även genom brott och rån mot dem, sen har vi en regering som inte värdesätter dem. De har kommit förslag på att det ska räcka med ”sjukdom” för att få asyl i Sverige facit på detta blir att de blir vi svenskar som mister vår frihet till den välfärd som våra äldre har byggt upp och som snart bara är ett minne blott. Jag hoppas att fler svenskar ser sin frihet som det viktigaste för motsatsen blir inte rolig för någon.

  Gillad av 1 person

 4. Det är dags för en folkomröstning. Kanske mot EU-s överstatlighet
  Dags att kräva folkets rätt.
  Massa idiotiska beslut i Sveriges riksdag och på EU utan folklig förankring.
  EU skulle bli mer demokratiskt och tillgängligt men det blev tvärtom emot.

  Alla De värsta scenariot som folk har varnat för i decennier upplever vi nu.
  Vad politikerna erkänt och agerat så hade det aldrig kunnat bli så här.

  Hoppas de inte lyckas tysta Le Pen

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s