Gängkriminella ska jagas sju dagar i veckan 24 timmar om dygnet – eller hur?!

Jag slår ett öga på liverapporteringen från kvällens partiledardebatt i SVT och det påminner mest om en dålig fars, där man häpnas över att det här är landets makthavare. Ingen säger egentligen det som måste sägas och det mesta har vi hört förut.

Först ut var det den för Sverige akuta och mycket viktiga frågan om klimatet, där man undrar hur Ulf Kristersson (M) kan stå och berömma Miljöpartiet samt säga att partiet har en mängd bra satsningar som Moderaterna vill göra mer av. 🤔

Migrationen fick man inte diskutera, trots att det är en av de mest viktiga frågorna för väljarna, men kriminaliteten fick ta lite plats och Stefan Löfvén (S) låter som en gammal skiva som hakat upp sig:
”-Vi ska återtaga tryggheten. De kriminella ska sitta bakom lås och bom. Det behövs åtgärder för att unga killar inte ska dras in i kriminalitet. De gängkriminella ska jagas sju dagar i veckan 24 timmar om dygnet. Fängelserna är fulla och skjutningarna minskar i Malmö.” 😅

Nyamko Sabuni (L) fortsätter orera om skolans roll i att minska kriminaliteten trots att det redan prövats med uteblivet resultat:
-”Det krävs en skola och en utbyggd kriminalvård. Det är för trångbott, många barn kan inte göra sina läxor på grund av trångboddhet.”

Jonas Sjöstedt (V) är inne på samma spår – skolor och socialtjänst tillsammans med Annie Lööf (C) som pekar på vikten av skolgång och fritidsaktiviteter, medan Ebba Busch (KD) vill satsa på föräldrautbildning. 🥴

Per Bolund (MP) menar att man måste satsa på utsatta områden och en jämlik skola (igen?).

Jimmie Åkesson (SD) är i vanlig ordning den enda som pratar om att invandringen måste minska för att minska segregationen samt att de som begått brott ska skickas tillbaka till sina hemländer. Dessutom blir han precis som vanligt anklagad för att påstå att alla invandrare är kriminella – av Bolund denna gång.

Och så fortsätter de med äldreomsorgen, men nu orkar jag inte mer. Jösses vilket svammel – att i princip ingen vågar gå till botten med orsakerna till landets problem med den grova kriminaliteten genom att tala klarspråk och ingen kräver stenhårda åtgärder för att återtaga kontrollen samt framförallt återskapa tryggheten för befolkningen är beklagligt minst sagt.

Att det inte finns något bättre än det här är tragiskt och hur i hela friden ska Sverige kunna komma på fötter igen med dessa ryggradslösa politiker vid rodret? 😖 Jag bävar inför nästa val!

Källa: Aftonbladet
Bildkälla: SVT Nyheter

10 reaktioner till “Gängkriminella ska jagas sju dagar i veckan 24 timmar om dygnet – eller hur?!

 1. En god sammanfattning av en sorglig och parodisk föreställning. Det är knappt man kan förstå att det är vuxna människor. Bedrövligt. Jag bävar också för vad som ska komma. Finns det inte någon stake alls i oppositionen?
  Fy tusan!

  Gillad av 1 person

 2. Det är likadant jämt, det verkar absolut förbjudet att säga som det är, Sverige måste sluta importera fler människor. Det verkar som alla dessa fähundar kommit överens om att inte prata allvar innan de gick in i studion. De levererar bara en taskig show och flinar säkert belåtet mot varandra efteråt. Vi vet ju att det är den jävla invandringen och alla dessa människor som hålls om ryggen och får härja som de vill som är orsaken till att Sverige sjunker.
  Finns det inte längre några manliga och beslutsamma svenskar?
  Sätt igång i så fall.

  Gillad av 1 person

 3. Det är likadant jämt, det verkar absolut förbjudet att säga som det är, Sverige måste sluta importera fler människor. Det verkar som alla dessa fähundar kommit överens om att inte prata allvar innan de gick in i studion. De levererar bara en taskig show och flinar säkert belåtet mot varandra efteråt. Vi vet ju att det är den jävla invandringen och alla dessa människor som hålls om ryggen och får härja som de vill som är orsaken till att Sverige sjunker.
  Finns det inte längre några manliga och beslutsamma svenskar?
  Sätt igång i så fall.

  Gillad av 1 person

 4. Eftersom jag valt bort TV så såg jag på eländet på Play. Ingen, utom i viss mån Jimmie, vågade prata klarspråk.
  Det är den ofantliga invandringen med människor från dystopiska länder som har en helt annan kultur som är orsaken till allt våld och elände i landet. Varför vågar de andra inte inse sanningen och tala om hur det verkligen är?
  Märk väl att det är endast 4 miljoner som arbetar i landet. Dessa 4 miljoner ska försörja invällare, kriminella och allsköns pack med pengar varje månad. Klart som fan att statsskulden ökar per parti och minut.
  Satsa hit och satsa dit är tydligen melodin. Mer pengar på områden som blivit utanförskapsområden på grund av att de som bor där vill befinna sig i utanförskapen. De vill inte bli svenskar eller anamma det svenska. Klart som korvspad att allt går åt helvete. Men politikerna lallar på som vanligt och inget kommer att förändras till det bättre. Tvärtom.

  Gillad av 1 person

 5. Stefans ordlista är väldigt fattig.
  Det ord han använder mest är historiskt.
  Allt han gör kommer bli historiskt det mest idiotiska under 2000 talet.

  Han har historiskt sätt finansera mest kriminella människor i världen
  historiskt sätt förstört och plundrat välfärden mest
  historiskt Sätt pratat mest i nattmössan.
  Är Historiskt sätt den sämsta politikern.

  Gillad av 1 person

  1. Instämmer. Vilken historisk pajas! Han hänvisar klumpigt till historien för att vi ska tro att S är på folkets sida nu såsom de var då.
   Löfven är det skarpaste socialdemokratin förmått ta fram!!! Vilket bottenlöst underbetyg! Politisk inavel i Bommersvik gav denna usla och lögnaktiga produkt som nu förrått och gett bort Sverige ! Landsförrädare!

   Vilken historisk vändning! Ett parti sprunget ur och för folket, nu ett parti som är folkets värsta fiende! Landsförrädare!

   Det är den vite, svenske svetsaren som låtit den vita Annie Lööf och det vita MP förstöra Sverige genom massimport av bruna islamister och andra kriminella från hela världen.

   Den vite socialdemokratiska svetsaren Löfven håller hårt i dörren så att den är öppen och säger till arabland, till Afrika och till gangsterland ”skynda er, skynda er och kom in i Sverige, snart orkar jag inte hålla dörren öppen längre”!
   A Lööf säger ”så duktig du är statsministern du orkar jättelänge ännu”! MP säger ”det här är för provisoriskt, ta bort dörren så hela världen kan komma in”!

   Svenska folket fortsätter att förgiftas och förtrollas av regimens trollfabriker, SVT, SR och alla myndigheter där regimtrogna dagarna i ända för ut lögner och desinformation. Regimens agenter påminner journalisterna varje dag att de vet var de bor.

   Svenska folket är nu fogligt och helt i händerna på politikerklanerna som alla samarbetar och inte vill medverka till att väcka det sövda folket.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s