Det var länge sedan Socialdemokraterna var välfärdens parti

För den som vill se våra överbetalda politiker spela ut hela sitt register genom att bygga luftslott, ljuga, brunmåla de med ”fel” åsikter, komma med dåliga ursäkter, slösa bort skattemedel, orera om humanitet och leverera tomma löften samtidigt som de inte vill prata om roten till problemen, så erbjuds ett utmärkt tillfälle i kväll när det är dags för partiledarna för riksdagspartierna att spela charader i ännu en partiledardebatt i TV.

Socialminister Lena Hallengren skriver med anledning av jippot ett debattinlägg i dagens Aftonbladet och det som provocerar mest är när hon som avslutning deklarerar ”Socialdemokraterna har alltid varit välfärdens parti. Nu är det hög tid för andra partier att bekänna färg.”

Det var väldigt länge sedan som Socialdemokraterna var välfärdens parti, istället har man ägnat de senaste decennierna åt att aktivt nedmontera den svenska välfärden genom att prioritera andra grupper än den egna befolkningen – något som blivit extra tydligt de två senaste mandatperioderna när partiet regerat tillsammans med det gröna extremistpartiet, vars styrande asylaktivister drivit fram en mycket oansvarig politik tack vare att S lagt sig platt för att inte gå miste om möjligheten att behålla ledartröjan.

De tidigare fulla ladorna börjar eka tomma, krisen är ett faktum, bidragssystemet är överhettat, vård och skola är ett misslyckande, anarkin breder ut sig i samhället och det kuvade folket har fått nog – även om de inte har kurage nog att visa det öppet. Där har Du dagens Sverige Lena Hallengren, där Du, Löfvén, Johansson, Damberg med flera står som ansvariga!

Ni hade kanske kunnat rädda situationen en gnutta om ni bad svenska folket om ursäkt, erkände vad ni gjort för fel, tagit tag i situationen samt sparkat Miljöpartiet och Centerpartiet dit pepparn växer. Men nu ser verkligheten lite annorlunda ut och alla vet att ni i S gör allt för att hålla er kvar vid makten, precis som ni gjorde redan 1999 när ni ingick det där oförlåtliga avtalet med Sveriges Muslimska Råd bara för att säkra röster. Så vem litar numera på S förutom det äldre gardet som inte vågar öppna korpgluggarna och se vad Sverige har förvandlats till samt alla de som inte vågar bita handen som föder en? Inte så många som partiet själva tycks tro.

Nej, Socialdemokraterna kan skrota sin slogan om att de är välfärdens parti och uppdatera sig till Sverige anno 2020, då snarare bidragens parti är rätt benämning på dessa svikare som vänt ryggen åt de hårt arbetande medborgarna!

#detnyasverige

#wakeupandsmellthecoffee

13 reaktioner till “Det var länge sedan Socialdemokraterna var välfärdens parti

 1. Löfven, statsminister och Europas värste landsförrädare.
  M Johansson, justitieminister och Sveriges farligaste person.
  MP, Europas farligaste extremistparti.

  Tillsammans Europas farligaste kriminella gäng. Många fler ingår i regimen.

  Europas farligaste regim, en regim som systematiskt förstör Sverige. Metodiskt, bit för bit.

  Gillad av 3 personer

 2. De flesta av svenskarna har inte förmått eller vågat inse vidden av vad regeringen håller på med. Alla ser ju vad som händer men de flesta fortsätter antingen ljuga för sig själva eller vara fega. Svensken borde gå ut på gatorna och protestera, bråka och allt det där. Det är det enda som biter på korrupta ledare, att man välter dem omkull.

  De flesta svenskar verkar hoppas och fortfarande tro att allt otäckt som skett och sker bara är oförstånd eller misstag av våra politiker. Att de är ”ointelligenta, dumma, korttänkta” och allt det där som skrivs. De är onda, det är vad de är. De vill Sverige och svenskarna ont.

  De har helt enkelt väldigt onda avsikter gentemot svenskarna och Sverige. Varför skulle en regim självmant förstöra och ge bort landet om man ville medborgarna väl? Vi ser alla vad som skett.

  Många faktorer bidrar till att det blivit så h är. Av partierna är det endast KD som på allvar försöker stoppa det värsta. Man måste förstå att inom det politiska systemet, inom regeringskansliet, går det inte att agera som om man var på ett torgmöte. SD måste till viss del spela med i det politiska spelet för att inte bli utkastade av de andra helt enkelt. Den otäcka spindeln som regisserar det mesta är Annie Lööf och centerpartiet, det vet vi sedan länge.

  Om svenska folket hade visat lite överlevnadsvilja och gjort sin röst hörd hade SD kunnat uträtta stordåd. Ensamma och utan folkligt stöd på gator och torg hålls de i strama tyglar av övriga partier.

  Vad är det för fel på svenska folket?

  Gillad av 4 personer

   1. Om du väljer bort SD, vad ska du då rösta på?
    Just det där var för jäkligt, jag har inte lyckats ta reda på varför det röstades så. Men jag har direktkontakt i ett par utskott och får insyn i hur spelet går. Allt är enklare utanför riksdagen och mycket, mycket svårare när man väl är inne.
    Men, det var för jäkligt detta med anhöriginvandringen.
    Vi får se till huvudinriktningen. Valet mellan SD och de andra partierna är ju rätt lätt. Ren självbevarelsedrift styr handen mot rätt valsedel.

    Gillad av 1 person

 3. Vem ljuger värst?

  Vid paraden i Nordkorea igår sade den store lille ledaren att Nordkorea inte har ett enda fall av Covid 19 tack vare socialismen.
  I Sverige säger vår lilla, lilla ledare att tillståndet är gott i Sverige, att vi är berikade av mångfalden och allmänt väldigt tacksamma mot både islam och regimen.

  Gillad av 2 personer

  1. Ja, med ditt förslag blir det afrikansk dans och fest på gatorna så länge stålarna räcker. Eftersom det är lånade pengar blir det nog inte så långvarigt festande. Greta kan hoppa och skutta med på ett ekologiskt vis. MP får inte vara med, de kan dra åt helvete allihop, vi kan bränna dockor av dem. Vem vet vad som sedan händer, ofta bränns ju någon offentlig byggnad ner efter avslutad dans och sådär, i varje fall i Afrika. Folkmord brukar också följa så jag går nog hem innan kvällen blivit för sen.
   Sen blir det väl tyst ett tag på regimens anhängare ett tag i varje fall.

   Gillad av 1 person

 4. Har tittat på den där partiledardebatten igår. Ärligt talat, om man skulle konfrontera någon som röstade på (s) och (mp) förra valet, de kan ju inte vara stolta över vad de har åstadkommit?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s