S fortsätter leva efter mottot makten framför allt

Jag har hela tiden sagt att Socialdemokraterna lagt sig platt för Miljöpartiet vad gäller migrationspolitiken enbart för att kunna behålla makten, så egentligen finns det inte så mycket nytt att säga om dagens besked från regeringen om att man nu enats om migrationsförslagen. Föga förvånande efter månader av krav på amnesti från diverse personer och organisationer, gick man de ensamkommande afghanerna till mötes genom att genomföra lättnader i gymnasielagen. Den enda som verkar nöjd i dag är Centerpartiets Annie Lööf, som kallar dagens besked för en långsiktig och hållbar migrationspolitik.🤦‍♀️

Det är makabert att Socialdemokraterna från början påstod sig vilja strama åt svensk migrationspolitik rejält och i slutändan var det ändå Miljöpartiet som fick sin vilja igenom. Dagens besked visar med all tydlighet att man varken bryr sig om landets bästa eller värnar om folket. De försöker inte ens dölja sitt maktbegär längre.

Migrationsfrågan kommer således fortsätta dominera debatten framöver och kvarstå som en av de viktigaste valfrågorna för väljarna. Återstår att se om väljarna förlåter denna fadäs eller om S får betala priset för sin brist på lyhördhet inför folket i nästa val. Finns det något sunt förnuft kvar hos medborgarna så ser de till att förpassa dessa svikare där de hör hemma när det är dags att gå till valurnorna nästa gång – det vill säga på soptippen!

Som av en händelse var det i vanlig ordning ingen journalist som ifrågasatte hur detta ska finansieras och vem som betalar. 🙄

#vibetalar

#onlyinsweden

4 reaktioner till “S fortsätter leva efter mottot makten framför allt

 1. Jag noterar att du har rätt, men samtidigt att du inte använder den känsla som behövs för att vinna över de naiva till ett förnuftigt tankesätt.

  De naiva måste förstå att de skapar rasistiska känslor genom sin EU-segregerings-politik och att det blir synd om barnen till både invandrare och fattiga i vårt samhälle genom denna politik. Det är ju inte de rikaste i vårt samhälle som tar största smällen, även om det nu smäller även hos dem. De rikaste har fått sänkta värnskatter och politikeradeln har höjt sina arvoden.

  Fulmedierna spelar med i rasism-spelet, men hela det politiska spektrumet drar åt höger socialpolitiskt, inte åt vänster. Massmigrationen är följaktligen extrem högerpolitik, inte något som den demokratiska socialisten och patrioten Palme hade förespråkat.

  Gilla

 2. 2018 la SD in en motion för folkomröstning men fick avslag.
  Det bevisar bara att politikerna inte gillar Demokrati och vill
  Driva Sverige som de önskar.

  Politikerna i Sverige pekar finger på Ungern och Polen
  Men bedriver en politik som är tusen gånger värre.
  Ungern och Polens regering har inte släppt in 2,5 miljoner migranter och betalar
  Inte is terrorister, och klan medlemmar, 400000 kriminella företag
  hundratals miljader .
  det är olagligt att finansera terrorister och köpa medborgarskap till illigala människor
  Svenska politiker borde istället för att göra dessa korrupta avtal åtalas för finansiering av terro
  Och kriminella verksamheter.

  En folkomröstning om migrationen är det enda rätta och flyktingar får ej rösta.

  Gillad av 1 person

 3. Dagens besked torde sända chockvågor av förtvivlan genom kommunerna, regionerna, genom polis- och rättsväsende, genom sjukvården, ja genom hela myndighets-Sverige.

  Vem kan längre tvivla på regimens onda avsikter mot Sverige och svenskarna?
  Vem kan längre tvivla på att S använder sig av människohandel som ett effektivt sätt att behålla makten?
  Vem kan längre tvivla på att S härskar genom att söndra?

  S har sålt ut svenskarnas land. De är värre än landsförrädare. Varje diktator har i alla tider åtminstone hyllat nationen, talat om fosterlandskärleken och stärkt gränserna.

  S är nu unika i världshistorien. Inget annat statsbärande parti har någonsin aktivt förstört det egna landet på detta sätt. Det är något politiskt sett helt nytt vi är med om.

  I ljuset av dagens besked borde regimens agerande under så många år nu bli begripliga för alla. Regimen hade aldrig för avsikt att tjäna svenskarna och Sverige. Man gjorde något ännu värre än alla de envåldshärskare som man så ivrigt fördömer dagligen. Nu borde det enligt den politiska logikens alla lagar komma militär statskupp.

  Det torde bli ett mycket smärtsamt uppvaknande när förvirringen har lagt sig hos de mest lojala. Ingenting av alla stora och fina ord var sant. De blev helt enkelt totalt lurade av S, MP, C och V. Övriga partier, utom SD, är enbart värda förakt för sin svaghet. Våra Nordiska grannar kommer nu att täta sina gränser mot Sverige även om de inte kommer medge det officiellt.

  Dagens besked har en inbyggd sprängkraft som kommer få mycket stora konsekvenser allteftersom.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s