Tänk med huvudet istället för hjärtat

Noterade följande reklam på DN:s nyhetssida. Lite komiskt att till och med asylaktivisterna själva slutat hymla med att det är ”barn” det handlar om – en bluff som drevs i åratal.

Håll ihop Sverige är deras mantra, men jag undrar på vilket sätt man tänker sig att Sverige ska hållas ihop genom att man låter tiotusentals ekonomiska migranter utan legala skyddsskäl få stanna i landet? Dessutom är det diskriminerande – varför ska just de ensamkommande få amnesti bara för att de fått vänta lite längre på sina asylbeslut, men inga andra grupper? Den viktigaste frågan är dock alltid – vem betalar?

I min värld håller man snarare ihop landet genom sunt förnuft och ansvar – stäng gränserna, slopa det kravlösa bidragssystemet, deportera kriminella, repatriera de som inte har här att göra och red upp det kaos som råder i landet innan man fyller på med fler behövande!

#onlyinsweden

#vibetalar

8 reaktioner till “Tänk med huvudet istället för hjärtat

  1. Batikhäxorna behöver inte åka till Gambia längre. De kan ha grabbarna boende hos sig. Samt få betalt för det.

   Gilla

 1. Detta är bara förfärligt!
  Häromdagen träffade aktivister (det är ett för vänligt ord, förrädare eller så är mer adekvat) Afghanistans ambassadör. De försöker övertala landet att inte ta emot de män från Afghanistan som fått utvisningsbeslut från Sverige. Ett sådant möte har skett en gång tidigare. Dessa ”aktivister” rundar således allt demokratiskt i Sverige kring hur sådana här saker ska ske. De måste ha politiskt stöd på högsta nivå.
  Jfr vår Kinaambassadör Lindstedt där det blev rättegång när hon försökte göra handlingar som var i Sveriges intresse. Däremot var de kanske inte i socialdemokratins intresse. S styr ju enväldigt på UD, minns tjänstemännens politiska utspel för några år sedan.

  Den upprördhet, vanmakt, ilska jag och så många andra känner handlar ju om att vi i vår vardag, i vår ”stam”, i vårt Sverige, i vårt samhälle som byggts upp av människor främst från detta land i hundratals år, upprördheten rör vid något djupt biologiskt inom oss. I vår ”flock” har vår ledning släppt in människor som plötsligt finns här, som vi måste acceptera och tom ta hand om. Vi blev inte tillfrågade om vi ville ta emot dem. Se på människor, se på djur, vilken grupp/flock accepterar inkräktare bara sådär??? Det som skett rör därför vid djupare lager inom oss. Sen är det för alla hur lätt som helst att rent konkret peka på allt galet, allt förfärligt som sker som följd av att de plötsligt står här. Dessutom tystas vi ner och kallas rasister, makten ljuger hela tiden numer. Om något liknande hade försökts i naturen så hade sådana ledare omedelbart ”avsatts” och inkräktarna fördrivits.

  Människan kan ju resonera, jämka, komma sams. Inte ens denna möjlighet fick vi.

  Jag känner en oerhörd vrede när jag går på stan och möter alla dessa människor som bara driver runt. En vrede mot dem och en ännu större vrede mot ansvariga politiker OCH mot alla dessa medlöpare som fullständigt struntar i Sverige. De är förrädare, inget annat, landsförrädare. De har sålt ut vårt land bakom vår rygg.

  Gillad av 2 personer

 2. Det är ofta kvinnor som vill att männen stannar.
  Är det så att de tror sig köpa lite kärlek.
  Det är faktiskt så att enligt EU lagen skall flyktingarna söka asyl
  I första säkra land.
  Alltså har de åkt igenom många länder och söker asyl i Sverige.
  Vilket lagen säger är fel och de skall utvisas till första säkra land.
  Vi svenskar är inte skyldiga att finansera deras liv och därför är deras
  Medborgarskap och vistelse i Sverige en stöld av svenska folkets skattepengar.
  Och alla är här illigat.
  Så frågan är väl varför alla illigala migranter fått stanna och varför just afghanistanierna.
  2015 kom 162000 och 98000 av dem har fått medborgarskap i Sverige.

  Är det på grund av flera kärleks affärer med gamla kvinnor och dessa män.som de betraktas
  Som speciella. Eller är det kvinnor i organisationen som misskött sitt jobb.

  Många lik kommer att grävas fram om tio år men som vanligt kommer ingen bli ansvarig eftersom
  Våra politiker tagit bort ansvaret.
  Vi har myndighetspersoner som kan begå vilka brott som helst och kommer gå fria
  Lika så kommer de flesta kriminella aldrig ställas inför rätta.

  Oavsett orsaken så är vår framtid och våra barns säkerhet stulen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s