Stolpskotten i politiken avlöser varandra

Ännu ett stolpskott skrev jag som rubrik häromdagen när Centerpartiets ekonomiskpolitiska talesperson gjorde ett mycket märkligt uttalande om migrationspolitikens kostnader, men idioter finns det gott om även i andra partier – till exempel oppositionsrådet Emma-Lina Johansson i Vänsterpartiet, som i ett debattinlägg i Kvällsposten där hon klagar över att polisens helikopter stör allmänheten, kan knyta band med partiets andra stjärnskott Linda Snecker.

Johansson menar på fullaste allvar att anledningen till att människor flyttar från Möllan i Malmö är att Malmöpolisens helikopter aldrig slutar flyga. Johansson menar att hon själv fått sitt idylliska liv i en hyresrätt vid Folkets park i Malmö helt förstört på grund av helikoptern eftersom ljudet aldrig upphör, utan finns där morgon/dag/kväll/natt.

”Anledning nummer ett till att folk flyttar från Möllan lär vara den här helikoptern. Förutom att den kostar skattebetalarna cirka 30.000 kronor i timmen, att den bidrar till känslan av konstant övervakning och slösar värdefulla resurser som skulle kunna läggas på annat, är det helt omöjligt att dricka sitt morgonkaffe i solen på balkongen och läsa en bok i lugn och ro. Eller somna på kvällarna.”

För gemene man är det uppenbart varför helikoptern ständigt hovrar över pang-pang-staden Malmö och varför allt fler människor väljer att flytta därifrån – det kan sammanfattas med att vi befinner oss i ett anarkiliknande samhälle där polisen har tappat kontrollen över den grova eskalerande kriminaliteten som i sin tur genererar en enorm brist på trygghet för medborgarna.

Men denna verklighetsförnekare förstår så klart inte att det är decennier av oansvarig politik som ligger till grund för den negativa utvecklingen, utan skyller så klart på polisen och påstår att polishelikoptern skadar förtroendet för ordningsmakten samt att myndigheter istället för mer övervakning, ”rasprofilering” och att flyga över stadens medborgare, borde fokusera på att bygga ett samhälle på så kallad solidaritet, medmänsklighet och antirasism. Enligt Johanssons syn på saken borde polisen helt enkelt möta invånarna på gator och torg, något som vi för övrigt redan testat tidigare utan några positiva resultat.

Emma-Lina Johansson deklarerar också att damlandslaget i fotboll är en förebild, eftersom laget gick ned på knä för vänsterextrema Black lives matter nyligen, för med sådana idéer skapar man ett bra samhälle.🤦‍♀️

Fantastiskt – att vi inte bara överlåter all makt till Vänsterpartiet framöver, det är trots allt polisens samt rasisternas fel att det ser ut som det gör i Sverige i dag och kom ihåg; vi har väl inga problem i det här landet?! 🤪

#onlyinsweden

https://www.friatider.se/v-politiker-kritisk-till-malmopolisens-helikopter-kan-inte-dricka-sitt-kaffe

7 reaktioner till “Stolpskotten i politiken avlöser varandra

 1. Ska bli väldigt intressant att se om väljarna även i kommande val tänker fortsätta att ge makt till vänsterliberala, narcissistiska oikofober.
  Om så blir fallet så får vi normala medborgare börja fundera på hur och var framtiden ska gestalta sig för då är det kört för detta arma land.

  Gillad av 1 person

 2. Det finns en politisk rörelse som kritiserar och attackerar polisarbetet i Sverige. (Även i andra Västländer)

  Gillad av 1 person

 3. Förr i världen var det medborgare med något slags resning som drogs till politiken, för att göra en samhällelig värnplikt, oftast uppmanad av andra att anta ett förtroendeuppdrag. När man läser om ovanstående företrädare för väljarna påminns jag om varför så många snabbt tröttnar och dras till andra sysselsättningar istället.

  Gillad av 1 person

 4. Om hon nu blir så störd kan hon för en billig peng inhandla öronproppar så kan hon avnjuta morgonkaffet i tystnad. Polisen är inte uppe och nöjesflyger med helikoptern. Övervakningen behövs lika mycket som fler övervakningskameror som en del politiker inte vill ha p g a de gör intrång i den personliga integriteten. Hade de inte motsatt sig det hade nog inte helikopterövervakning behövts så mycket som idag. Polishelikoptern är inte uppe varje timme på dygnet. Den är bara uppe när det verkligen behövs och det är i alla fall lite betryggande i vår otrygga stad.

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

 5. Vad vet det lilla oppositionsrådet Emma-Lina Johansson om läget i landet och framförallt i Skåne? Platt intet vet denna lilla vänstermarinerade tös. Välkommen till verkligheten och din härliga mångkultur lilla blåögda Emma-Lina! Kommer hon någonsin att vakna och inse hur hennes drömlika mångkultur artar sig i verkligheten? Knappast troligt, lever man i en drömvärld och har rikligt försett sig med skygglappar så är det nog kört för denna lilla flicka. Dream on baby…

  Gillad av 1 person

 6. Jäntungen har alltså ingen aning om varför helikoptern snurrar runt över området? Hon är alltså oppositionsråd för ett politiskt parti som dessutom sitter i riksdagen och kan inte lägga ihop två och två. Arma jänta! Hur ska det gå för jäntungen i livet kan man undra?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s