EU-medborgares skattemedel används för att finansiera illegal migration till Europa

Häromdagen skrev jag om att 35 hjälparbetare från flera utländska NGO-organisationer från bland annat Tyskland, Österrike, Norge, Schweiz och Bulgarien hjälpt flyktingar och migranter att illegalt ta sig in i Grekland via Turkiet.

Trots gripandet av flera tyska aktivister som ägnat sig åt människosmuggling och trots att det kriminella nätverket som ägnat sig åt illegal migration finansieras av EU, har fortfarande ingen tysk mainstream media skrivit om händelserna.

Utredningen som pågått i ett år har bland annat visat att Med/AlarmPhone (alarmtelefonnumret) som de som drabbas av nöd till havs kan använda för att tillkalla hjälp från kustbevakningen, har distribuerats brett i direkt kontakt med flyktingsamhällen i de viktiga transitländerna i Nordafrika och Turkiet.

De grekiska myndigheterna kan nu demonstrera hur de tyska NGO:erna, med fartyg som Mare Liberum och Sea Watch, samarbetar med människosmugglare för att främja illegal migration till Europa. En alarmtelefon upprättades exempelvis i ett kontrollcenter i turkiska Izmir efter ”stängningen” av den turkiska gränsen, för att samordna de olagliga gränsövergångarna till Grekland.

Enligt den ungerska regeringen är Med/AlarmPhone finansierad av den Soros-finansierade organisationen ”Pro Asyl”, som har ett nära samarbete med skattefinansierade organisationer som Evangelical Diakonie, Paritätischer Wohlfahrtsverband, tyska Röda Korset, Caritas, Arbeiterwohlfahrt, Malteser, Federal Association of Networks of Migrant Organisations (Nemo) och paraplyföreningen för migrantorganisationer (DaMigra).

Med /AlarmPhone har också ett samarbete med de Soros-relaterade NGO:erna Borderline Europe samt European Council on Refugees and Exiles (ECRE), som finansieras med EU-budgeten.

Borderline Europe fick 140.250 EUR från EU år 2015 för projektet ”Kontroverser i europeisk migrationspolitik – Bevilja skydd mot gränssäkerhet” och projektet ”Broar istället för murar – Strategier mot stigmatisering av flyktingar” fick 145.000 EUR år 2017.

Enligt EU:s finansiella transparensportal för FTS, var European Council on Refugees and Exiles involverat i projekt från 2015 till 2019 som finansierades till ett belopp om 5.970.210 EUR. Av detta gick 549.970 EUR direkt till ECRE och återstående 5,4 miljonerna EUR fördelades inte individuellt.

Från 2015 till 2019 gick totalt 6.255.460 EUR till projekt och icke-statliga organisationer relaterade till Med/AlarmPhone. EU-delegaten Joachim Kuhs (AfD) tycker att det är oacceptabelt att EU finansierar NGO:er som ägnar sig åt människosmuggling med skattepengar från hårt arbetande EU-medborgare.

När hörde vi senast en svensk EU-delegat kräva att EU-finansiering av människohandel upphör?

#swexit

EU paid 6,2 million euros to smuggling network

4 reaktioner till “EU-medborgares skattemedel används för att finansiera illegal migration till Europa

 1. Med EU och globalisering upphör förutsättningarna för den traditionella välfärdsstaten.
  Återstår att sänka skatten och minimera de offentliga utgifterna till det basala. Typ polis, rättssystem, förvar och infrastruktur.

  Gillad av 1 person

 2. Inget förvånar. Fy satan så de håller på. Soros verkar kunna få regelbunden påfyllning av kassan från likasinnade i usa. Den där människohandeln kommer inte vara så populär snart, sanna mina ord.

  Expos uberrasistiska universitetskurs i Karlstad om hur usla vita är kommer i senaste laget. Fattar han inte att han nu exponerar sig för vedergällningen som snart kommer?

  Gilla

 3. Som vanligt så är politikerna med och finansierar kriminella.
  Dagens politiker och myndigheter vet inte vad som är lagligt eller kriminellt
  För de har för länge sen tappat balansen och trampat över.
  Vi vanligt folk blir skinnade på allt och är totalt ovetande om vad EU håller på med.
  Att de skulle bli mer demokratiskt och öppet , var bara skit snack.

  Politiker och lobbyister är totalt maktgalna och utan en tanke om vad folket vill.
  Som vanligt vidrig politik av vidriga människor.

  Gillad av 1 person

 4. Det är så konstigt att man har inte fattat detta tidigare när folket har påtalat detta redan för 20 år tillbaka både i Sverige men även i Egypten och andra utomeuropeiska länder att migrationen är människors handel och helt okontrollerat samt illegalt! Har västeuropeiska länder sovit hela tiden och är folket så senutvecklade så att dom har vaknat när det är redan för sent och när George Soros, EU och maffia på Sicilien har tjänat multum på detta och på EU- skattebetalares bekostnad! Varför tror västeuropeiska folket att Polen och Ungern vill inte vara med i människors handel? Just därför att deras skattebetalare kommer inte betala för korruption med migranter, det är svaret och västeuropeiska folket har så liten hjärna för att förstå detta som Polen har hela tiden påtalat att det är fel och orättvist mot EU:s skattebetalare och man inte behöver vara geni för att förstå detta eller hur? Känn er blåsta medan maffia på Sicilien och i EU parlamentet lever på stort!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s