Hjärntvätten börjar redan i skolan

Hjärntvätten av svenska folket som våra politiker tillsammans med media ägnat sig åt i decennier har ändå fungerat hyfsat på majoriteten av befolkningen får man säga – vi röstar hela tiden på samma stollar, vi arbetar och betalar skatt plikttroget oavsett hur illa landet sköts, vi ifrågasätter inte, vi kritiserar inte, vi gör inte folkligt uppror, vi orkar inte sätta oss in i komplexa frågor, vi tar inte reda på fakta själva utan lyssnar på partiska källor, vi tänker knappt själva, vi förlitar oss på att statens skyddsnät alltid finns där, vi vill vara solidariska, vi omfamnar mångkulturen, vi ogillar de som inte är politiskt korrekta, vi älskar Greta Thunberg och har köpt klimathotet rakt av, vi hatar Israel och vi hatar Trump.

Allt detta skolas vi in i från barnsben. Några lyckas tänka kritiskt och se igenom dimridåerna som vuxna, medan majoriteten bara följer strömmen från vagga till grav. Föräldrar har ett stort ansvar att se till att lära barnen att själva ta reda på fakta, lyssna på båda sidor och kritiskt granska det som andra säger, men tyvärr tror jag det finns stora brister här.

Ett av problemen är att barnen redan i skolan indoktrineras i att tycka ”rätt”. I dag berättade äldsta sonen som går i mellanstadiet att de hade haft SO i skolan och de hade fått se höjdpunkterna från nattens debatt mellan Trump och Biden inför det amerikanska presidentvalet. Efteråt deklarerade deras lärare att han skulle rösta på Biden om han fått chansen, vilket även alla andra i klassen tyckte eftersom Trump är en ”idiot” typ. Jag tycker att det är direkt olämpligt att lärare tar politisk ställning i undervisningen då de förväntas vara neutrala, vilket jag även påpekade till rektorn som skulle ta upp det med läraren ifråga. Men det är inte konstigt att hjärntvätten fungerar när barnen redan i skolåldern dirigeras i rätt riktning – det vill säga hata Trump och även gärna SD samt älska Greta Thunberg för att nämna några saker.

Det är så klart inte lätt att få barnen att våga ställa sig utanför ledet och ha en egen åsikt eller ifrågasätta varför andra tycker på ett visst sätt, men vi måste alla försöka uppmuntra till detta eftersom det är enda sättet att komma ifrån den här kulturen som så länge förstört otaliga generationer.

#onlythedeadfishfollowthestream

9 reaktioner till “Hjärntvätten börjar redan i skolan

 1. Svenska institutioner är fyllda med oikofoba vänsteraktivister.
  Dessa har fritt spelrum att våldföra sig på landet vi fick ärva.
  Sverige är uppenbarligen förlorat.

  Gillad av 1 person

 2. Föreställ er en lärare som säger till sin klass att vederbörande ska rösta på SD och Trump därför att Biden, Löfven, Lööf och BLM är dumma…

  Varenda MSM-anställd hade fått svår andnöd och producerat hatinslag i varje befintlig mediakanal om hur ”högerextrema” indoktrinerar barnen.

  Gillad av 2 personer

 3. ”Jag tycker att det är direkt olämpligt att lärare tar politisk ställning i undervisningen då de förväntas vara neutrala, vilket jag även påpekade till rektorn som skulle ta upp det med läraren ifråga.”

  Det är mer än olämpligt. Det är förbjudet för lärare att (på alla sätt) indoktrinera barnen i sina skolklasser och att yttra sina egna politiska synpunkter under betald arbetstid.

  Gillad av 1 person

 4. Tänk då hur oerhört kraftfull hjärntvätten är i ett muslimskt hem! Religionen, den obönhörliga, klanen den obönhörliga, de som uppfostras där är in i döden lojala mot islam, familjen och klanen.

  Mot detta står sig svensken och det svenska slätt. Speciellt som vi förråds inifrån av något som inte kan benämnas som annat än landsförrädare.

  Islam kan aldrig ”integreras”. Islam är inte förenlig med vår demokrati. Muslimer med stark tro kan sättas på plats och fås att lyda endast med maktmedel som är lika kraftfulla som de själva.

  Tänk er deras gapskratt när den kvinnliga polisen knäböjde och vädjande sträckte händerna mot Allah! Fullständig och villkorslös kapitulation inför islam.

  Gilla

  1. Jag följer den turkiska serien ”Modern och dottern” och noterar att man översatt Allah Allah med herrejävlar.Min Islampositiva radar reagerade direkt och anser att översättningen är direkt kränkande.Jag ser Islam som en konservativ åsiktsyttring och inte helt olik den moral som fanns och fortfarande finns på svensk landsbygd.Jag gillar Islam eftersom de tar ställning för livet,mot abort,mot skilsmässor,mot homosexualitet,det sista är så fruktansvärt vämjeligt och inget svenskt riksdagsparti har förslag på att förbjuda öppen homosexualitet.Som jag ser det finns endast Islam som med kraft kan stoppa öppen homosexualitet.Jag kommer därför att rösta på det Islamvänliga partiet vid nästa val.Man får ta det onda med det goda som ibland har sagt här.Tycker du att jag skall anmäla SvT deras översättning? Jag överväger faktiskt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s