Det nya otrygga Sverige visar dagligen sitt fula tryne

I fredags eftermiddag blev en pojke knivskuren i ansiktet vid ett centralt beläget parkeringshus i Ystad och i morse blev en yngling brutalt misshandlad vid tågstationen mitt bland alla morgonpendlare. Enligt ett vittne ska offret ha sparkats i huvudet efter att ha fallit till marken.

Det nya Sverige är ingen vacker syn och allt fler föräldrar går omkring med en ständig klump i magen för sina barn när de vistas utomhus ensamma. Storstad, mindre ort eller by kvittar numera – det grova våldet finns överallt och visar ingen nåd, det räcker att man tittar på någon på fel sätt för att trigga igång dessa knivförsedda våldsverkare.

Under tiden försöker kostymnissarna i regeringen göra sitt bästa för att låta övertygande när de upprepar sitt mantra om att de har kontroll och ska ta tillbaka tryggheten till befolkningen så fort de har krossat de kriminella gängen. Visst finns det en del som fortfarande tror på de luftslott som våra makthavare fortsätter bygga, men de blir allt färre. Vad händer härnäst och vad blir konsekvenserna när folk i allt större utsträckning börjar beväpna sig själva i takt med att otryggheten breder ut sig? Det är en mycket obehaglig utveckling och jag bävar inför när mina barn ska börja högstadiet i Ystad. 😖

Tänk om svenska journalister kunde lägga lika mycket tid och kraft på att pressa våra politiker att agera stenhårt mot den eskalerande grova kriminaliteten som de gör med att punktbevaka det amerikanska presidentvalet! 🙄

#detnyasverige

#mycketsnackingenverkstad

https://www.ystadsallehanda.se/ystad/20-aring-brutalt-misshandlad-bland-morgonpendlarna-3eff87df

7 reaktioner till “Det nya otrygga Sverige visar dagligen sitt fula tryne

 1. Hur kan man ha kontroll om folk sparkar varandra i huvudet? Förklara det Morgan, gärna enkelt och tydligt så att det inte råder någon tvekan om att alla förstår.

  Gillad av 2 personer

  1. Självklart kan ingen regim i världen ha sådan kontroll över samhället och onda människor att inte något huvud sparkas sönder någonstans under dygnets timmar. Inte ens i Sverige där varje rasistiskt yttrande på nätet får konsekvenser.

   Men, varje demokratisk regering kan ha en effektiv, välbetald och lojal polis som tillåts utföra sitt uppdrag vilket ytterst handlar om att tillämpa våld mot de som försöker dominera med våld. Självklart ska sådana kunna skjutas med verkanseld om/när en polis bedömer att så behövs. Ingen polis ska behöva gå ner på knä och be om nåd på order av vare sig kriminella eller höga chefer.

   Varje demokratisk regering kan ha ett effektivt rättsväsende där den som sparkar, våldtar, mördar, stjäl och är allmänt djävlig får det straff som en lag i samklang med det allmänna rättsmedvetandet erbjuder. Lagarna bör vara utformade så att straffet är ett straff för en ond gärning och en form av upprättelse för offret. Dessutom bör lagarna vara så pass stränga att eventuella förövare drar sig för att våldta, mörda, sparka in huvuden, bränna bilar, råna pensionärer och barn och allt det där som vi är så välbekanta med numer i det nya multikulturella Sverige där godhet och välvillig enighet råder i landet enligt påbud från regimen. Det är därför ytterligare åtgärder inte vidtas gentemot andra än de som är rasistiska nättroll. Det är därför det endast tillsätts utredningar med sikte att vara klara 2025 eller 2027.

   Nu dömer domstolarna efter en politiskt uttalad vision av S att alla människor är goda i grunden och vill väl. Om människorna inte är goda eller av fattigdom och utsatthet begår brott så kommer de automatiskt bli goda om de får ta del av regeringen bidrag och välvilja.
   Dessutom är personalen i domstolarna hotade av de kriminella klanerna, både de och familjerna varför de dömer som regimen sagt att de ska.
   Ovanpå det riskerar alla som inte dömer mer efter den rådande värdegrunden än lagen att sparkas från tjänsten, d v s bannstrålen kommer lysa på den personen och hans familj.

   Gillad av 2 personer

 2. Detta är ett resultat av hur folk röstat.
  Antar att folk gillar det nya ”spännande”.
  Själv kräks jag mentalt och känner ett enormt förakt och avsky för ansvariga.

  Gillad av 3 personer

 3. Vanligt folk som inte bor i utsatta områden mordhotats , rånas, sex trackaseras.
  Områden med vanliga svenska arbetare köps upp av libaneser, somalier och
  Aghanistanier som säljer knark, sprit och
  Annan verksamhet helt öppet.
  De köper nya hus, nya bilar, nya möbler och
  masa dyra leksaker till barnen.
  De kommer massa konstiga gäster och stör alla grannar. Barnen skriker och förstör området.
  Bryter mot alla regler. Det samlas trettio eller fler bilar och bus kör.
  Polisen syns inte till. Det är mitt på dagen eller tidig kväll.
  Man bara väntar på att de ska anfalla eller köra ihjäl någon.
  Känner sig som minoritet eller som man flyttat till något arabland.
  Massa araber som skriker från alla håll aldrig en tyst stund.
  Alla som har råd flyttar och då passar även socialen och köper hus
  Till illigala afghanistanierna. Fem rummare till 4 män som ser ut som trettio men påstår de är
  18. Samtidigt som mina barn får dela rum.
  Sverige är och har alltid varit ett paradis för de mest kriminella.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s