Den största Sverigehataren torde vara Morgan Johansson själv

Det är anmärkningsvärt hur långt den svenska regeringen är villiga att gå för att undanhålla fakta från allmänheten. Dessutom är det märkligt att det i rapporter som den danska respektive norska regeringen beställt, framgår tydligt att majoriteten av sexualbrotten begås av icke-västliga gärningsmän och då ska man ha i åtanke att dessa länder tagit emot mycket färre migranter än Sverige.

Givetvis är det inte så att alla invandrare är kriminella, men när det sticker ut i statistiken ska man inte hymla utan bör omgående bearbeta problemet. Men enligt minister Johansson är det således annorlunda i Sverige och bara högerextremas svammel. 🤔

Om justitieministern nu är så säker på sin sak, så förstår jag inte vad det är som hindrar honom och regeringen att beställa en rapport från BRÅ där man redovisar sexualbrott per etnicitet? Upp till bevis helt enkelt – men se det vill inte de ängsliga rödgröna ministrarna för i Sverige kränker vi inte folk på det sättet, det är bättre att vi alla lever i en lögn medan våldtäktsfallen samlas på hög!

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

#canyouwalkthewalkorjusttalkthetalk

Bildkälla: Ronny Hellströms Facebooksida

10 reaktioner till “Den största Sverigehataren torde vara Morgan Johansson själv

 1. S-regimen, den totalitära, har ju för vana sedan mer än 50 år att frisera siffror på allt möjligt. Färdigheten tränades upp under decennier när man genom siffertrolleri fick arbetslösa att bli arbetande i statistiken.

  Lögnen är den vardag vår justitieminister vandrar runt i. Han är faktiskt vår justitieminister, inte bara en löjlig figur, Morgan Johansson. I en normal och välfungerande demokrati hade han tagits ur tjänst medan en utredning i domstol försökte ta reda på varför han, justitieministern, genom åren konsekvent med sina handlingar sett till att skada Sverige, svenskarna och demokratin.

  Om Sverige haft krigstillstånd skulle en justitieminister som agerade som vår nuvarande omedelbart avsättas och straffas som landsförrädare. I krigstillstånd hade värdegrunden varit en annan. Man hade då blivit tvungna att benämna Sverige-fientliga handlingar som just Sverige-fientliga och inte som något annat.

  Gillad av 2 personer

  1. Liten fortsättning på regimens trixande och ljugande, PISA-resultaten t ex om skolan där man plockade bort svagbegåvade och närmast analfabeter ur svarsprotokollet, klart allt såg bättre så.
   Vi minns de ”apatiska” barnen. Nu efteråt är det väldokumenterat hur papporna drogade barnen med Theralen. Flera avslöjande kom när personal separerade barnen från föräldrarna, de blev pigga ganska snart. Dessutom, inget av barnen gick ner i vikt. Även kring detta ljögs och trixades det otroligt sv regimen. Det drabbade förstås barnen, för regimen och vår justitieminister var det viktigaste att upprätthålla lögnen, jag inte omsorgen om barnen. Vilka föräldrar som kunde göra så mot sina egna barn! Fy!!! Men, tror man på att barnet kommer till Paradiset när bombvästen har exploderat…..så ska vi ha det sade vår justitieminister Morgan Johansson.

   Gillad av 2 personer

 2. Blir tvungen att fylla på, idag säger vår statsminister Löfven apropå hålet i Estonia, ”Sverige ljuger inte”…..

  Har regimen gjort annat de senaste decennierna, speciellt kring all människohandel än ljugit?

  Om hålet orsakades av en svensk ubåt så fick vår regim info direkt förstås.Statsminister då var den mer än lögnaktiga personen Carl Bildt. Under sin tid som utrikesminister for han världen runt och gjorde egen business. Bl a köpte han och den gräsliga partnern Corazza Bildt fastigheter i gamla Jugoslavien…..direkt efter de värsta blodigheterna och medan han var medlare för FN…..

  Så om filmare har dokumenterat ett hål och en S-politiker som var med som passagerare öppet säger att alla kände en stark stöt så….
  Regimen gör som totalitära regimer gör. De ljuger. Få se om Estland låter sig tystas…..

  Gillad av 2 personer

  1. Man kan starkt misstänka efter de uppgifter som nu framkommer att regeringen Carl Bildt medvetet sänkte Estonia.Något ombord var så pass känsligt att det behövde sänkas.Skosulan ärvde problemet och fortsatte mörkläggningen.Kul för offrens anhöriga.

   Gillad av 2 personer

  2. Realist. Intressant, det vore läge för följdfrågor till Stefan. Hur definierar han 1. Lögner.
   2. På lite längre sikt.
   3. EUs lägsta arbetslöshet 2020.

   Gilla

 3. Man kanske ska tänka att bara en anmäld våldtäkt är en för mycket? Det borde vara så i alla fall principiellt, med reservation för påhitt. Det sista vågar jag inte utveckla.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s