Argentinsk lagstiftare tvingas avgå efter att ha kysst flickvännens bröst inför parlamentet

Eftersom det är fredag följer här är en lite dråplig historia från Argentina, där en gift 47-årig lagstiftare i kongressens underhus har tvingats avgå efter att ha kysst sin flickväns bara bröst under en online-debatt i kongressen.

Den skandalösa händelsen skedde under en debatt om investeringar i pensionsfonder som sändes live via underhusets YouTube-kanal på en gigantisk skärm som ställts upp i kongressen för online-debatter under coronapandemin. Vissa lagstiftare deltar personligen i dessa möten, medan andra väljer att logga på hemifrån.

Juan Carlos Ameri påstår att han var offline under incidenten på grund av dålig internetuppkoppling, men han tvingades avgå i går efter krav från underhusets president Sergio Massa.

Ameri har berättat att hans flickvän, som senare identifierats som en av hans rådgivare, nyligen gjort en bröstförstoring och när hon kom ut från badrummet trodde han att han fortfarande var offline, varför han bad henne komma dit för att inspektera hur implantaten såg ut och titta på ärren. När hon stod framför honom drog han ned flickvännens topp och började kyssa hennes bröst, vilket således visades live i kongressen. Ameri var förtvivlad efter händelsen och vädjade först om att bli avstängd, men gav till slut upp för kraven om hans avgång.

En partikollega försvarade dock Ameri i en tweet och pekade på att hans uppförande inte var värre än de lagstiftare som spelar Candy Crush på sina mobiltelefoner under sammanträdena.

Så kan det gå när man har händerna fulla med annat och dessutom inte har koll på sin internetuppkoppling.😁 Tänk om något liknande hade hänt i Plenisalen under någon sömnig debatt – Morgan och Annika tagna på bar gärning – det hade nog livat upp stämningen en del! 😄

https://www.theguardian.com/world/2020/sep/25/argentina-politician-breasts-online-debate

4 reaktioner till “Argentinsk lagstiftare tvingas avgå efter att ha kysst flickvännens bröst inför parlamentet

 1. Kul Jenny!
  Självklart ska den karln sparkas! Inte tusan är han betrodd att hantera mina pensionspengar! I övrigt gör han som en man ska göra, kysser sin kvinna.
  Men att de är så pigga på att stoppa in plastgrejor i kroppen där borta, det skulle Greta aldrig göra! Väl?
  Jeanne Darc hade väl aldrig nån karl? Kom att tänka på henne och Greta samtidigt. The mission var väl allt för Jeanne också? För Jeanne slutade det inte så bra.

  Nåväl, Morgan och Annika, socialdemokratins Romeo och Julia, hon Annika borde väl förresten ha sorg fortfarande efter makens död och inte låta sig upphetsas av Morgans nyanlagda getabocksskägg?

  Säkert är morgan i moralisk konflikt för första gången i sitt liv. Han löser den nog genom att tillsätta en utredning hur man (jodå, Jenny och vi alla kommer få lämna remissvar) ska hantera Annikas uppdämda upphetsning (det blev ju inte så mycket sista året).
  Under tiden får upphetsade Annika göra som hon brukar, fortsätta skriva av sig utan både yttre och inre censur, dvs utan att tänka (mentalt offline så att säga) och den vägen få utlopp för det där konstiga som pirrar.
  Lille morgan fortsätter väl göra som han brukar i väntan på utredningsresultatet, sitta still, väntar och låter det gå för hand så att säga, både låter tiden gå och låter det lilll gå. Som hans valspråk lyder, ”går det så går det”.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s