Svenskar kommer att vara i minoritet i sitt eget land inom 45 år

Man hör ofta folk säga att svenskar är på väg att bli en minoritet i sitt eget land – något som såväl politiker som massmedia i regel avfärdar som överdrivna domedagsprofetior från högerextrema. Men när tidningen Nya Tider räknat på siffror från Statistiska Centralbyrån som visar härkomsten hos de som föddes under 2019, visar det sig att barn till två svenskfödda föräldrar är i minoritet i hela 18 svenska kommuner. När den finska professorn Kyösti Tarvainen, PhD och docent emeritus i systemanalys vid Aalto-universitetet i Helsingfors – som för närvarande forskar om demografiska förändringar i de nordiska länderna – dessutom stödjer denna slutsats och proklamerar att svenskar kommer att vara i minoritet år 2065 (om 45 år) samt att muslimer kommer att vara den största befolkningsgruppen i Sverige omkring nästa sekelskifte, blir det svårt att värja sig för obekväma fakta.

I dessa 18 svenska kommuner är andelen nyfödda barn som har två svenska föräldrar nu under 50%, men det är inte bara i stora städer som Malmö (40%), Helsingborg (48%) och Eskilstuna (49%) som man ser en nedgång utan även i mindre kommuner.

I nästan hälften av landets kommuner (124) är situationen inte bättre, utan här är andelen barn med svenskfödda föräldrar mellan 50-70%. Både Göteborg (51%) och Stockholm (57%) samt de flesta andra större kommuner i landet faller inom samma intervall.

I endast 40 av landets kommuner är andelen inhemska svenska barn över 80% och det är nästan uteslutande i små kommuner. Det enda undantaget där en stor kommun kan visa en hög andel barn till svenska föräldrar är Kungsbacka med 82%.

Endast i två kommuner i landet är andelen barn med svenska föräldrar över 90% – Hammarö i Värmland och Ydre i Östergötland, några av landets minsta kommuner.

Det är en oroväckande utveckling och det är beklagligt att våra politiker inte vill prata mer om det här växande problemet. Istället envisas man med att fortsätta importera fler icke-västliga invandrare som kan skynda på processen. Obegripligt att svenska folket fortsätter rösta fram samma klåpare vart fjärde år när de ser vartåt det barkar, men majoriteten av medborgarna varken vill se eller höra talas om folkutbytet – däri ligger grundproblemet!

#vigillarintefegapolitiker

#detnyasverige

Researchers sound the alarm: Swedes will be minority in 45 years

9 reaktioner till “Svenskar kommer att vara i minoritet i sitt eget land inom 45 år

 1. Det militärindustriella komplexet vill ha en population som de lätt kan radikalisera för olika konflikter. Jag talade nyligen med några sekulära muslimer som berättade hur ”skäggmuslimer” dök upp i deras moskéer för att ta över och radikalisera dem mot landets andra medborgare. Detta ledde sedan till kaos. Vilka låg bakom detta och fick en egen militärbas i där tror ni? -Gissa!

  Gilla

 2. Muslimernas mål är att överta världen genom barnafödande.
  Tv och historiker har tagit upp frågan men våra ombildade politiker
  Fattar inte.
  De fattar inte att muslimer inte är positivt för någon. De är lågutbildade
  Fanatiker som skyddar kriminella.
  Normala värderingar fattar de inte.
  Det är lätt att se vilket Sverige som blir kvar efter muslimernas framgångar.

  Ett land i krig och ruiner, som alla andra länder som styrs av muslimer nu.
  Frågan är om Ungern och Polen kommer vara fredat.

  Många Riktiga Svenskar planerar att flytta önskar att man hade den möjligheten
  Starkas våra barn som blir lämnade i skiten. Får hoppas de får möjligheter att flytta
  Eller får vi hoppas på en Trump i Sverige.

  Svenska politikers migrationspolitik har gjort många Svenskar sjuka av oro för framtiden.

  Gillad av 1 person

 3. Hur har man definierat svenskar? Är det ngn som är född av två inrikes födda föräldrar? En människa med två inrikesfödda föräldrar som har 100 proc rötter i Afrika skulle då benämnas som svenskar? Har jag förstått det rätt?

  Gilla

  1. I min mening hänger inte svenskheten på hudfärg eller hur svart eller lockigt håret är, inte ens i vilken tro en människa tillskriver sig. Svensken är sekulär i sin natur, strävsam och solidarisk.

   I min mening ligger svenskheten även i försiktigheten, medkänslan, naiviteten och kortsiktigheten, som ofta utnyttjas av ondskan, som har regerat genom kontrollen över fulmedia och konfliktskapande, allt sedan Olof Palme mördades.

   Men svensken, vars naiva tillit har skadats rejält, kommer snart söka nytt ledarskap tror jag. Förhoppningsvis någon som berättar den evidenta sanningen och håller sig till vetenskapliga evidens, istället för lögn.

   Jag hoppas även att svenskarna kommer söka sekularism, vara strävsamma och solidariska, även i framtiden, för annars ser framtiden för oss och barnen inte särskilt ljus ut.

   Gilla

 4. Det är islam som religion som är oförenlig med demokrati.

  De som tror på budskapet i islam finner där svaret på allt i livet. Islam legitimerar våld som metod för sin framträngning. Islam har en uttalad politisk agenda vilket vi mycket tydligt ser i Sverige. Framträngandet sker oerhört kraftfullt och välorganiserat. Se bara idag hur Ibn Rushd slår tillbaka, hur andra socialdemokratisk politiker som tror på islams lära slår tillbaka mot Danmarks sätt att hantera de kriminella klanerna osv osv.

  Det är således inte bara fråga om att här nu finns miljoner människor från andra kulturer med alla problem det för med sig. De flesta har inte levt i en demokrati och är inte villiga att följa vad som gäller i Sverige. Ovanpå det finns då islam som för de flesta är rättesnöret som gäller framför svensk lag, svensk kultur. Islam har inte någonstans kunnat förenas med demokrati. I Sverige är det nu mer än övertydligt att islam är en systemhotande religion som söndrat och splittrat vårt samhälle. Barnalstringen är mycket hög och effektiv då den sker utan att tröttande arbete för livsuppehället inkräktar på den aktiviteten. Inte heller behöver bekymmersamma tankar tänkas kring hur man ska försörja alla barn. Om lägenheten blir för liten ordnar t ex en S-politiker ny och större sådan. Inte sällan heter den S-politikern Ahmed eller Mohammed.

  De är här nu och faran är mycket stor att oavsett om det nu togs itu med problemen på allvar, så kommer förstörelsen av det svenska samhället att rulla på. Den är ostoppbar nu. Det är närmast fasansfullt att som medborgare stå bredvid och bara kunna åse hur de Sven Stolpe kallade ”rödskäggen” tillsammans med dagens politiker och många andra krafter förstör Sverige.

  Även inom sjukvården, som jag har professionell daglig erfarenhet av, finns det nu djupt troende muslimer med sin syn på hur kvinnor ska bemötas. Deras beredvillighet att favorisera sina egna är väldokumenterad. Väldigt ofta finns stora, djupa och omfattande brister i medicinska kunskaper inklusive svenska språket.

  Gillad av 1 person

 5. De som inte är starkt troende muslimer kommer rimligen att smälta samman med det svenska samhället. Så har alltid skett. Många historiker menar att en orsak till Roms storhet under så lång tid var just förmågan att inlemma och acceptera andra kulturer. Dock var det Roms lagar som gällde, obönhörligen.
  Så om de värsta avarterna försvinner (kriminaliteten och allt ”vänsterfolk” som i Sverige möjliggjort kriminaliteten) så uppstår väl ur smältdegeln inte det gamla Sverige utan något nytt. På gott och ont så går ju livet vidare med nödvändighet.

  Gilla

  1. Visst finns det ”vänsterfolk” som har varit med på att skapa kriminalitet i Sverige, men jag tror att de har blivit grundlurade av fulmedia. Det är en media-inducerad masshysteri som har drabbat hela det politiska spektrumet, tror jag.

   Allt från kommunister till moderater är drabbade, men inte alla av dem heller. Det är inte deras eget fel, men fåtalet stora ägare av fulmedia samt mutade medlöpare, vars agenda tycks vara att förstöra Europa och Sverige, samt gynna USA och Israel.

   Det är så pass märkligt och bisarrt att jag misstänker att Sion Vises protokoll faktiskt pekar på vilka som ligger bakom och hur de tänker. Dessa protokoll påminner om dagens Bilderberggruppen, men jag skulle inte beskriva dessa monopolkapitalister, imperialister och globalister som ”vänsterfolk”.

   SD är bara en del av spelet för att skapa ännu mera makt åt fåtalet rika knösar, tror jag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s