Så länge EU består kommer massmigrationen vara ett gissel

EU-kommissionär Ylva Johansson avslöjade i dag nya detaljer kring unionens migrationspakt som presenteras i sin helhet under den kommande veckan.

För alla oss som drömmer om ett starkt EU som kommer sätta ned foten och säga stopp till fortsatt massinvandring samt genom rätt sorts symbolpolitik signalera att människosmugglarna bör hitta ett nytt område där man kan profitera på utsatta människor eftersom butiken har stängt, kan drömma vidare.

Johansson är öppen med att det är tvingande solidaritet som gäller framöver och gör helt klart att det definitivt inte är aktuellt med att införliva det nygamla förslaget om EU-mottagningsläger i länder utanför unionen – till exempel Nordafrika, Balkan och Mellanöstern – som Danmark återigen driver (heja DK! 🇩🇰).

Danskarna har till och med utsett en särskild ambassadör med uppdrag att hitta villiga värdländer, men detta är således helt uteslutet enligt Johansson.
-”Vi kommer aldrig att exportera rätten till asyl. Det är en grundläggande rättighet att söka asyl när man befinner sig på ett EU-lands territorium. Den rättigheten måste försvaras.”

Varför man inte skulle kunna söka asyl från hemlandet eller närområdena framgår inte och EU-kommissionen verkar ha missat den lilla detaljen att man genom att stänga Europas yttre gräns och hamnar för illegala migranter samt förbjuda asylaktivisternas NGO-fartyg som således inte kan plocka upp nödställda illegala migranter och köra dem till europeiskt vatten, skulle kunna kringgå frågan om rättigheter eftersom de då inte kan nå EU-territorium.

EU måste således falla innan någon förändring till det bättre kan skönjas och det verkar tyvärr inte vara nära förestående, varför dessa kostsamma galenskaper kommer fortsätta länge än!

#swexit

#vågatänkamedhuvudetframförhjärtat

Källa: SvD

6 reaktioner till “Så länge EU består kommer massmigrationen vara ett gissel

 1. Se där ja – klockrent exempel. 114 migranter upplockade av tyskt NGO-fartyg utanför Libyens kust tidigare i dag – det vill säga på ICKE europeiskt farvatten. Det är oklart till vilket land besättningen kommer köra migranterna. Förbjud NGO-fartygen i Medelhavet så har vi ett problem mindre!

  https://english.alarabiya.net/en/News/north-africa/2020/09/19/114-migrants-rescued-off-Libya-coast-says-German-NGO

  Gillad av 3 personer

 2. Swexit.
  Och sparka ut alla vänsterextremister och liberaler från alla beslutande församlingar.
  Sedan kan arbetet påbörjas med att reparera de europeiska nationalstaterna.

  Gillad av 3 personer

  1. Ja, instämmer om jag tolkar dig rätt. EU är en förfärlig koloss med beskattningsrätt och utplåning av nationalstaterna som mål. Det kommer aldrig att lyckas, se bara hur historien spränger sönder stater hundratals år efter händelser.

   Är det någon som får tårar i ögonen när EU:s nationalhymn spelas?

   Gillad av 3 personer

 3. Det som är väldigt tydligt är att våra politiker tycker de har rätt
  att plundra och bestämma över våra pengar och liv.
  Och de vet varken vad som är demokrati eller diktatur.
  Eu politiker och framför allt Svenska politiker agerar för ofta i gränsen
  Mellan lagligt och olagligt. Agerar på gränsen till att vara diktatur.

  Svenska politiker tillåter inga folkomröstningar, tvingade igenom
  gymnasieamnestin snabbt. Skrev in mångfald i lagen utan att fråga folket.
  Lss bedrägerier i miljadklassen varje år det varken pratas om eller åtgärdas.
  Svenska politiker verkar inte bry sig om plundringen, så länge det inte hotar deras
  Makt.

  Totalt offat bart hur politikerna kringgår lagen och finansierar kriminella, samtidigt som
  Vi bara kan se på utan att kunna göra något. Rättsväsendet är köpt av politikerna
  Och journalister lika så.

  Gillad av 3 personer

  1. Ytligt sett har vi representativ demokrati i Sverige, vi får gå och rösta på olika partier.

   Det allvarliga är att, som Maria skriver ovan, demokratin i praktiken är satt ur spel i många avseenden.
   Nästan oavsett vilket parti vi röstat på har vi fått fortsatt införsel av utlänningar, fortsatt politisering av myndigheter, fortsatt rättskipning som inte alls överensstämmer med rättsmedvetandet hos folket vad gäller straffen osv. Partierna har efter valet kohandlat och kommit överens om fortsatt marsch mot stupet för medborgarna. Oavsett vad partierna sade sig vilja i valrörelsen.

   Verklig demokrati innebär att ansvarsutkrävandet fungerar vilket det inte gör nu. Morgan Johansson är otroligt passiv år efter år och får inte verksamheten att fungera (ja, möjligen amnestilagen för afghanerna då undantagen). Han borde ha fått sparken, i stället är han vice eller som det formellt heter ställföreträdande statsminister.

   Sverige visar alla tecken på fortsatt utveckling mot alltmer auktoritär demokrati. När ska sådant regerande få fortsätta kallas demokrati? Det är en väldigt allvarlig utveckling som det inte blir lätt att få stopp på. Korruptionen är här för gott i stor omfattning.

   Befolkningen tycks dock nöjd med att ha fått det tillstånd vi nu har i Sverige, det ”svenska tillståndet” som danskarna säger. Befolkningen verkar rentav vilja ha alltmer av den varan.

   Man kan undra vilken kroppsdel som används för att avgöra vilket parti som ska få rösterna i valet. Inte är det med hjärnan som beslutet fattas. Kanske är svensken bara oändligt och evigt tacksam att ständigt bli lurad, bedragen och bestulen.
   Och våldtagna.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s