Ny koranbränning av danskarna

I morse slog danskarna i det islamfientliga partiet Stram Kurs till igen genom en ny koranbränning – denna gång i Rinkeby. Flera aktioner med koranbränningar är planerade i Stockholmsområdet under helgen, såvida inte polisen får tag i danskarna först. Enligt uppgift till Aftonbladet söker polisen efter en danskregistrerad blå Skoda och de har även upprättat en anmälan om hets mot folkgrupp.

I videon uppmanar danskarna det svenska folket att rösta på Sverigedemokraterna eller Alternativ för Sverige, vilket borde föranleda en kommentar från partiledningen om SD respektive AfS inte vill förknippas med islamhatare som vill förbjuda islam och kasta ut alla muslimer från Europa.

Invånarna i Rinkebyområdet bör nog förbereda sig på en orolig kväll då jag inte kan tänka mig att danskarnas provokation kommer att gå obemärkt förbi, medan vi skattebetalare återigen kommer att tvingas slanta upp i yttrandefrihetens namn! 🙄

Källa: Fria Tider

10 reaktioner till “Ny koranbränning av danskarna

 1. Min hustru är upprörd. Inte för att hon gillar Islam utan mera för att hon vill att vi alla ska ta det lugnt och låta invandrare ta över Sverige. Eller nåt ditåt. Hon är inte införstådd med de små stegens taktik från de som gillar Islam. Själv tycker jag att det hela är OK. Jag såg ingen som blev nerslagen eller hotad.

  Gillad av 1 person

 2. Snart blir väl Paludan statens fiende i Sverige, insatsstyrkan, drönare, tom helikoptrar från försvaret…..han fångas in och utlämnas till nåt arabland…..

  Gillad av 1 person

 3. Fast detta gjordes tydligen tidig morgon. Ingen boende där är uppe tidigt! Därför kom de undan, koldioxidmarodörerna!
  Publicera istället en koran i en svinstia, så där lite lagom nerbajsad….Kanske med texten: även svin behöver torka sig!
  Eller nä, gör inte det, för då tar det hus i helvetet,. Åberg hade krumbuktat ihjäl sig, garanterat…

  Gilla

 4. I min värld så var och en som äger en bok göra vad de vill med den. Men detta är alltså i min värld, inte i de andras värld. Är din värld som min eller är den som de andras värld..?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s