Polisen i Birmingham släpper bilder på efterlyst man efter nattens knivattacker

Polisen i Birmingham har fortfarande inte gripit någon efter nattens knivattacker där en person mist livet och sju skadats efter att en man gått till attack mot slumpmässigt utvalda offer på fyra olika platser i ett område med mycket nattliv. Polisen har nu släppt bilder på en efterlyst man från övervakningskameror och allmänheten ombeds höra av sig om man känner igen personen eller har annan viktig information.

Bra att polisen direkt går ut med bilderna så att de förhoppningsvis kan gripa mannen omgående. Tänk om polisen i Sverige varit lika duktiga på att publicera bilder och signalement – då kanske man hade lyckats gripa lite fler våldsverkare!

https://www.itv.com/news/2020-09-06/major-incident-in-birmingham-city-centre-after-multiple-stabbings-police-say

2 reaktioner till “Polisen i Birmingham släpper bilder på efterlyst man efter nattens knivattacker

  1. Anhängare av islam är väldigt förtjusta i att hugga, sticka och skära i icke islamtroende människor med knivar, machete och liknande. Speciellt förtjusta verkar de vara i att attackera intet ont anande människor, helst bakifrån, gärna kvinnor och äldre personer.
    Tänk om allt det våld svenskarna utsatts för av de importerade hade mötts med ett motvåld från svenskarnas sida? Rån, våldtäkter, misshandel, kränkningar, stölder osv? Vända andra kinden till? I all evighet? Rösta på S, V, MP och C igen? Tack, vi vill ha mer av sådant.Tack, tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s