Det lågintensiva kriget mot samhället fortgår utan att någon agerar

Som förväntat har det varit ännu en stökig natt med bland annat två knivhuggna rånoffer i Jakobsberg, misshandel i Kungälv, skottlossning i Solna, diverse bränder, ett bombattentat i Kristianstad och poliser skadade efter de våldsamma upploppen i Malmö efter koranbränningen. Rasmus Paludan, Dan Park och alla andra som önskade sig en koranbränning måste känna sig nöjda eftersom de fick precis det de ville – våld och vandalism, medan notan skickas till skattebetalarna.

Men den händelse som jag mest reagerade på skedde dock i lilla Laholm, där maskerade ungdomar i natt kastade en molotovcoctail mot polishusets entré samt några minuter senare kastades ytterligare en brandbomb in genom ett fönster till en förskola så att byggnaden började brinna.

Det pratas ofta om det lågintensiva kriget som pågår, vilket avfärdas som överdrifter av förståsigpåare, men händelsen i Laholm tycker jag tydligt visar att det är just vad som sker framför våra ögon. Maskerade personer i grupp som aktivt vill bryta ned samhället genom att regelbundet ägna sig åt att bränna upp, förstöra, hota, bomba, knivhugga, misshandla, förnedra, skjuta, våldtaga och överlag bete sig som djur är INTE inslag som hör hemma i ett civiliserat samhälle! Ändå accepteras det.

De flesta medborgare har börjat tappat hoppet, men våra så kallade ledare sitter tysta och betraktar förödelsen som sprider sig från norr till söder. Kommer statsministern eller justitieministern att fördöma upploppen i Malmö eller för den delen äntligen byta ord mot handling för att rädda landet från den anarki som råder? Självklart inte, eftersom det skulle innebära att man trampar en av sina viktigaste väljargrupper på tårna.

Hade det däremot varit högerextremister som tagit över hela stadsdelar, startade upplopp, attackerade medborgare, vandaliserade, bombade samt eldade upp bilar hade det varit ett jävla liv och man hade för länge sedan satt in det ”tyngsta artilleriet” för att få stopp på de våldsamma sabotörerna.

Det är fegt och framförallt oansvarigt av våra makthavare att låta detta fortgå, men som synes är det ingen förändring i antågande utan man fortsätter leverera tomma löften. Men det här är Sverige, där det mänskliga experimentet pågår dag som natt medan det kuvade folket tiger still och snällt betalar!

#detnyasverige

#vibetalar

Källa: Aftonbladet, Expressen

10 reaktioner till “Det lågintensiva kriget mot samhället fortgår utan att någon agerar

 1. ” Rasmus Paludan, Dan Park och alla andra som önskade sig en koranbränning måste känna sig nöjda eftersom de fick precis det de ville – våld och vandalism, medan notan skickas till skattebetalarna.”

  Faktum är att kunde muslimer respektera västerländsk tolerans och rätt att kritisera vilka ideologier och religioner som helst hade det hela kunnat genomföras utan att notan skickades till skattebetalarna. Du kan bränna vilken bok som helst i Sverige utan att det leder till våldsamma kravaller. Bara när det gäller hittepåboken koranen blir det enorma problem. Som jag läste på nätet, bränn Mein Kampf och du kan göra det i lugn och ro utan att nazister bränner bilar och förstör hur och hem. Lägg inte skulden för kravallerna på personer som vill utöva sin lagstadgade rättighet att protestera.

  Paludan straffas men muslimska terrorister går fria i Sverige. IS-muslimer/mördare får sjukvård, bostad, ny identitet etc etc allt på svenska skattebetalares räkning. Sverige är ett mycket sjukt land och ett farligt samhälle.

  Gillad av 1 person

   1. Om det nu är så att fler svenskar äntligen inser vad islam och muslimer är kapabla till för våldshandlingar p.g.a. tämligen harmlösa islamprotester på allmänna platser är det ju en hel del vunnet. Hittills har ju sådana scener till största delen bara kunnat upplevas på tv-skärmar. Nu har även detta Mellanöstern-våld (som grädde på det MENA-våldsmos som redan finns i Sverige med skjutningar, avrättningar, våldtäkter, you name it) kunnat upplevas på nära håll. Jag tror faktiskt att polletten trillat ner hos en hel del människor. Problemet är att de statskontrollerade medierna (avser även de medier som får mutmiljoner och -miljarder i s.k. mediastöd från mamma staten) vinklar rapporteringen och framställer en liten pyttegrupp med förvirrade nazister som ett hot, med stort H, mot Sveriges styrelseskick.

    Sedan finns det tyvärr sinnessvaga politiker som t.ex. Snecker och Asbati (VPK) som pratar om kärlek när dom ser de våldsamma upploppen och regelrätta terrorhandligar på Malmös allmänna platser utförda av muslimer.

    Däremot är förlorarna att finna bland de privatpersoner och företagare som fick se sina ägodelar förstöras av våldsamma och hatiska muslimers terrorbrott på Malmös offentliga platser i fredagskväll. Ordningsmakten med högsta hönset Morgan Johansson i spetsen visar ännu en gång hur svaga och undfallande dom är mot kriminella element.

    Gilla

 2. På något konstigt sätt har ändå alla som skriver på nätet fått lite makt att påverka politikerna. Inte så att vi påverkar ideologin, färdriktningen för partierna, men visst är man i partihögkvarteren oerhört känsliga för hur deras olika utspel tas emot på nätet, framförallt om det är många som tycker något. Så till slut blir även de ”fångar” i någon sorts dags/vecko-politik, ungefär som företag är fast i ”kvartalsekonomi” när rapporterna publiceras och påverkar börskursen. För att få bättre börskurser prioriterar företagen förstås svarta (hoppsan!) siffror på nedersta raden. Likadant med politiken, partierna bevakar allt noggrannare varandra och nätet för att se vilka utspel som görs och hur de tas emot. Sen ger ju förstås nätet en oerhörd möjlighet till vilseledande information och ”sneda attacker”. Detta är en liten, mycket liten, men dock bidragande orsak till denna ryckighet och dagspopulism i alla möjliga frågor som vi ser. Tacka vet jag SD som varit konsekventa sedan start med sin inställning att Sverige inte vare sig kan eller behöver vara uppsamlingsläger för lycksökare från hela jorden. Deras inställning att det finns villkor förknippade med att få komma hit, krav kontra rättigheter. Det är ju inte ett opåverkbart naturfenomen eller av himlen beordrat att just lilla Sverige måste delta i denna sorts människohandel. Om alla ”högutbildade” nu lämnar sina hemländer, vilka ska då störta diktatorerna där och bygga upp dessa länder? Man kan se det som att som tack för att vi får hit dessa människor så skickar vi via SIDA tillbaka 70-80 miljarder per år som då hjälper diktatorerna att hålla sig kvar vid makten. Fint va!

  Gillad av 1 person

  1. Ja, precis så är det. Sverige bedömdes som bästa landet att testa allt på, grundläggande faktorer för detta fanns på plats, t ex en homogen befolkning som hade tillit till regering och stat. God ekonomi förstås också. Detta passade väl med den strategi S hade sedan många år att importera väljare och med sin sociala ingenjörskonst omvandla dem till lika goda och trogna medborgare som de flitiga svenskarna. Arbetarklassen hade nämligen blivit medelklass, skaffat villa, volvo och den där vovven och ville inte rösta på S längre. Demonstrationstågen ekade allt tommare, ”upp till kamp emot kvalen” lockade allt färre. Det stora misstaget S gjorde, förutom att gå med i FN:s och globalisternas program, var att underskatta kraften i islam, både dess våldsamhet och dess politiska ambitioner. Klanerna kände man väl till sedan tidigare, man skrev ju avtal med dem, läs på ledarsidorna.se

   Gilla

   1. @Realist
    Vi är det mest sekulariserade landet i världen, sägs det, & någon vill straffa oss för det.
    Vem/vad??
    Vilka har satt oss här??
    Samma, faktiskt…

    PS Vi har varit en guldgruva via skatter.

    Mvh Per

    Gilla

 3. Är extrema sekterister en av JÖK:ens viktigaste väljargrupper? Jag tror inte det. De flesta normalt troende och sekulära muslimer är nog emot dessa extrema sekterister, tror jag.

  Snarare bygger nog både JÖK:ens massinvandring av denna sekterism, samt segregeringen av den i förorten, till förortens stora förtvivlan, på korruption och George Soros vilja att skapa både tillväxt, belåning och konflikt i Europa, eftersom han och hans kriminella polare i USA tjänar enorma pengar på denna cirkus.

  SD och Dan Park och gänget agerar även de nyttiga idioter i spektaklet, för visst skulle sekteristerna kunna samlas upp och deporteras helt utan att skymfa deras sekterism. Koranbränning är ju faktiskt inget kul heller, samt slöseri.

  Satir av sekterismen är faktiskt mycket roligare, anser jag. Skrattet avväpnar sekterismen betydligt bättre.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s