Välkommen tillbaka Annie Lööf men någon sympati får du inte

Centerpartiets partiledare Annie Lööf väcker ont blod hos många svenskar bara man hör namnet och nu är det dags att kratta manegen för hennes återkomst till politiken när mammaledigheten avslutas.

Bästa sättet är tydligen genom en känslosam intervju med DN där hon berättar om känslorna när dottern föddes 12 veckor för tidigt. Det är svulstigt, dramatiskt, känslosamt och visar vilken fantastisk kvinna Annie Lööf är – definitivt en framtida ledare för nationen!

Nix, jag köper det inte! I början var det så klart helt på sin plats att hon som privatperson berättade om förlossningen och den jobbiga tiden efteråt. Jag har till och med lyckönskat henne när hon visade upp den lilla flickan, men nu är det annorlunda och det är återigen den iskalla politikern Lööf som förstört så mycket som ska ta plats på den politiska kartan – att hon skulle blivit förändrad efter den här omskakande tiden, som DN skriver i en analys, tror jag inte ett dugg på.

Så bespara oss tårdrypande artiklar för att försöka locka fram varma känslor och sympati för den kvinna som försatt oss på pottkanten, bland annat genom att ge tusentals afghaner utan skyddsskäl amnesti samt för att ha sett till att Stefan Löfvén och Socialdemokraterna fick fyra år till.

Annie Lööf är säkert jättetrevlig privat, men som politiker är hon som djävulen i förklädnad och det kommer krävas mycket innan jag någonsin kommer att se positivt på såväl Lööf som partiet på risknivå, men välkommen tillbaka!

#nosympathyforthedevil

Bildkälla: DN

18 reaktioner till “Välkommen tillbaka Annie Lööf men någon sympati får du inte

 1. Hon skyr inga medel och att dra in sina barn för att vinna sympati får garanterat motsatt effekt.Det djävla aset kan krypa tillbaka till stenen hon bott under.

  Gillad av 3 personer

 2. Jag tycker det var onödigt att hon ansträngde sig så mycket för att komma tillbaka…..det var rätt skönt att slippa se och höra henne….väldigt skönt faktiskt……visst borde hon stanna hemma och sköta barn, man och hem nu…..precis som alla kvinnor hon medverkat till att importera…..varför lever hon inte som hon lär….på med huckle, laga mat och föd nästa unge….be mannen om lov att gå ut……det är ju så hon vill att andra kvinnor ska ha det, denna vidriga, cyniska person…..och då har jag inte ens kommenterat våldtäkterna hon är ansvarig för…..

  Gillad av 6 personer

  1. Jag garanterar att hon kommer att få sätta på sig huckle inom överskådlig tid,dvs i min livstid.Skönt kommer det bli att slippa hennes förargliga uppsyn.Nåt fint tyg behöver hon inte,en jutesäck som täcker hela kroppen duger mer än bra.Det finns få människor jag hatar och avskyr som det djävla spöket.

   Gillad av 4 personer

 3. lll

  Gillad av 4 personer

  1. Våldtäkten och tortyren på tonåringarna kan ha varit islams svar på Paludans tänkta koranbränning. Våldtäkterna och tortyren ägde rum på en kristen kyrkogård. Tydligare kan man inte ens med mordbränder av kyrkor uttrycka vad man tycker om kristendomen och svenskarna.

   Gilla

 4. Annie Lööf gav hyckleriet ett ansikte när hon stöttade Löfven i valet 2018, nu går hon ut och kritiserar samme Löfven för att ”Regeringen inte har gjort någon analys” när det gäller coronan, Kan det vara så att Annie och hennes centerpartister kommer att sikta in sig på att försöka bilda allians med M och KD inför valet 2022? Jag hoppas att man från den forna alliansen inte litar på denna Trojanska amazon, utan inser att förtroendet och tilliten är förbrukat för all framtid, annar får vi kanske en ny regering 2022, som kommer att ledas av en livsfarlig politruk med som enda mål att utplåna Sverige, och svenskarna, helt enl. uppdrag av Bilderbergarna.

  Gillad av 3 personer

  1. Det låter som ett mycket troligt scenario. SD återigen utanför troligen. Men, men, mycket kan hända än. Ny pandemi, skandaler, våldet kanske når sådan nivå att tom regeringen beslutar sig för att bete sig normalt när näringslivet protesterar på allvar. Mycket kan hända, det gör det alltid, det blir mycket sällan såsom man tror. Men KD, M och C, javisst, de kan bli stommen. Men S är skickliga och totalt samvetslösa. Liksom Annie Lööf. Liksom Vänsterpartiet. Liksom Miljöpartiet som ju borde benämnas MuslimPartiet. Vi får se om det kan bli lite sanningskommissioner om 5-10 år där man försöker finna förklaring och försoning kring landet som förstördes av ett antal politiker som tog sig ha rätten att förvandla demokratin till närmast diktatur i många avseenden. Säkert kommer man fråga sig varför befolkningen inte protesterade. Befolkningen såg ju i den statliga televisionen hur människor i så skilda länder som Belarus och Mali protesterade mot de maktfullkomliga regeringarna.

   Gillad av 1 person

 5. Hur kan man hälsa Annie lööf välkommen tillbaka som slår nävarna i bordet, avbryter Jimmie Åkesson hela tiden och beter sig väldigt oartigt och ibland bitchig och drygt.

  Gillad av 2 personer

   1. Är det allmän hyfs att hälsa folk man tar starkt avstånd från som man starkt ogillar välkommen tillbaka? Hmmm

    Gilla

  1. Annie Lööf, jag tycker att hon kan fortsätta sitt horande i bilderberggruppen som tidigare. Här i landet har hon inget att göra.

   Gilla

 6. Annie Lööf är jättefin, utomordentligt trevlig, verbal, till det yttre attraktiv. Hon framstår som godheten mitt i den masshysteri som har utsett Åkesson som godkänt mobboffer. Hon sammanträder dessutom i hemlighet på Bilderberggruppen med bankmafiosos och mediemoguler. Hon är sannolikt inte där för att få dem på bättre tankar med sina uppspärrade ögon, snarare att underkasta sig deras vilja i hopp om belöning, likt så många andra mutkolvar i politikeradeln redan tycks ha gjort.

  Gilla

 7. Jag säger som Jens Ganman skriver på baksidan av boken Det lilla landet som kunde; Varför stör jag mig så in i h***e*e på Annie Lööf?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s