Danskarna konstaterar att Sverige inte längre är ett normalt land

I Jyllandsposten publicerar man idag en text om det svenska tillståndet där det konstateras att Sverige, svensk polis och myndigheter för länge sedan tappat kontrollen över situationen. Självfallet är det ingen vacker historia. 🙈

#onlyinsweden

#dennyasverigebilden

”Det är möjligt att flertalet politiker, journalister och kulturmänniskor fortfarande inbillar sig att Sverige är ett normalt land. Sverige är inte det längre, men ta det lugnt – det kommer att bli värre, mycket värre, innan det förhoppningsvis blir bättre.

Så här låter det från Sveriges Radio:
”De senaste skjutningarna i Backa och Biskopsgården misstänks vara en del av en pågående konflikt mellan kriminella grupper. Enligt information till P4 Göteborg hade en av grupperna satt upp vägspärrar där de kontrollerade bilar som körde in och ut från Hammerkullen förra veckan.”

Det mest hisnande är polischef Erik Nords kommentar:
”Det är helt oacceptabelt. Det är polisen som ansvarar för brottsbekämpning i samhället och inte kriminella nätverk”.

Ja, man kan gott omskriva psykopatiska indvandrargäng til ”nätverk”. Det låter då mer tillförlitligt.

Det nämnda området Hammarkullen består för övrigt av tröstlöst subventionerade bostäder, där man kan misstänka att det bor en stor andel icke-svenskar.

Sanningen är den att Sverige, svensk polis och övriga myndigheter för länge sedan tappat kontrollen över det som försiggår. Med en icke-västlig befolkning på ca 2,5 miljoner, varav minst 1 miljon muslimer, går Sverige direkt mot sin undergång som en fungerande stat i Norden.

I november 2017 publicerade tankesmedjan Pew Research en rapport om de europeiska länderna som försökte sig på en prognos fram till år 2050. 2016 beräknade Pew Research att 8,1% av Sveriges befolkning hade en muslimsk bakgrund. Tre möjliga scenarier antogs sedan: Ett där invandringen stoppades helt, vilket skulle innebära att andelen muslimer i Sverige skulle öka till 11,1% 2050. Ett mellanliggande scenario där invandringen fortsätter som tidigare, vilket skulle betyda 20,5% muslimer i Sverige år 2050 samt slutligen en snabbare invandring, vilket kommer att innebära att den muslimska befolkningen 2050 når 30,6%.

Sedan 2016 har Sverige beviljat uppehållstillstånd för ytterligare ca 350.000 personer från muslimdominerade länder. Det står utom alla rimliga tvivel att det är det höga scenariot vi ser utvecklas i Sverige.

Vi bevittnar alltså hur ett av våra närmaste grannländer verkar vara på väg käpprätt åt helvete. Det finns danska politiker som är väl medvetna om detta. Trots det faktum att jag aldrig skulle kunna rösta på Mette Frederiksen, Mattias Tesfaye eller Nick Hækkerup, så vet jag att de är allt annat än dumma. Alla tre är mycket begåvade.

Trots sina talanger är de nöjda – tillsammans med de flesta så kallade borgerliga politikerna – att tala högt utan att göra något åt ​​förändringen av den etniska och religiösa sammansättningen i deras eget land Danmark. Sverige ligger visserligen kanske 30 år före oss på det dåliga sättet, men för varje dag som går blir Danmark också lite mer som Sverige är i dag.

Den fortsatta invandringen av i synnerhet muslimer och den naturliga ökningen – särskilt eftersom gruppen i genomsnitt är mycket yngre – kommer att garantera ett kaos av dimensioner som tyvärr bara ett fåtal är medvetna om.

Ändå fortsätter danska politiker att göra allt de inte ska – nämligen låta den icke-västerländska delen av befolkningen, särskilt den muslimska andelen, öka.

Slutsatsen kan bara vara att danska politiker på högsta nivå är helt likgiltiga inför sitt eget folk. Ett upprörande moraliskt misslyckande, men ändå ett faktum.”

https://jyllands-posten.dk/opinion/blogs/mortenjensen/ECE12368147/bander-opretter-vejspaerringer-i-goeteborg/

8 reaktioner till “Danskarna konstaterar att Sverige inte längre är ett normalt land

  1. Har precis sett de tre avsnitten av Kejsaren av Portugallien. Finns på Öppet Arkiv för den som söker. Många näsdukar som blivit genomvåta av tårar. Så känslomässigt och så sorgligt när ens barn sviker en. Fy varför genomlider jag detta?

   Gilla

   1. ”Korset” har jag inte hittat igen av någon anledning… På fråga så verkar (S)(V)T inte så sugna att reprisera heller… Förmodligen passar inte budskapet i filmen.

    Gilla

 1. Alla med öppna ögon såg problemen framför sig.
  Danmark agerade.
  Svenska politiker hotade,kränkte, uteslöt alla människor som
  Hade öppna ögon och som varnade om verkligheten och
  Förändringarna av landet.

  Nu ser de resultatet men skryter om de små förändringar de gjort
  men 40 år för sent.
  Att vi har data system i alla myndigheter men inte får användas
  För att hitta bidragsfuskare. Är ett dyrt fiasko.
  Jag trodde vi hade det i system för 40 år sedan.

  Men som vanligt våra politiker tycker det är viktigare att finansera
  Illiga och kriminella människor än att säkra välfärden för svenskar.

  Politikerna ljög om allt som rörde om invandringen. Arbetskraftsinvandringen
  Det har kostat hela de svenska samhället enorma pengar och plundrat
  Våra pensioner och barnen arv.
  De pratar om demokrati men styr värre än diktatur.
  Svenska folket har aldrig velat ha ett mångkulturellt samhälle och har aldrig
  Sagt att de vill ha massa flyktingar eller invandrare.

  Alla jag pratat och lyssnat på har sagt att de jobbat och slet för sin framtid och
  Barnens framtid.
  Ingen har sagt att de är villiga att offra sina liv för att
  parasiter från andra länder ska få bidrag och leva lyx i Sverige.
  De senaste 40 år så handlar allt om flyktingarna och alla pengar går
  I slutändan till flyktingarna. Eftersom de kostar för mycket så blir det inget kvar
  Till annat.

  Gillad av 1 person

 2. Det kan kanske vara en artikel som Svensk press kan kopiera av och sätta in i tidningen.
  Även i Norge uttrycktes det redan för några år sedan oro över det Svenska tillståndet, så det är nog ingen bluff. Däremot kanske en väldigt het potatis som ingen som borde vara ansvarig för, känner ansvar för.
  Väldigt tråkigt är ingen överdrift.

  Gillad av 1 person

 3. Ni arbetar i maskopi med de islamist-sekterister som vill skapa konflikt. Hur många muslimer som finns är inte intressant, enbart att vi skapar sekularism och jämlikhet, vilket bekämpar sekterism och våld.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s