Den grova kriminaliteten kryper allt närmare – även i de finare områdena

Se där ja – en ihjälskjuten man hittad i bil ute på ön, så nu har den grova kriminaliteten hittat även till de finare områdena. Nu blir det svårare för folket ute på Lidingö som länge hånat ”rasisterna” som försökt varna om konsekvenserna av den oansvariga politiken att blunda för verkligheten!

#wakeupandsmellthecoffee

Bildkälla: Fria Tider

11 reaktioner till “Den grova kriminaliteten kryper allt närmare – även i de finare områdena

 1. Det finns väl en del diplomat bostäder od där??lixom i Danderyd..
  Blir budskapet-medtag eget försvar för liv & lem?? tyvärr, vi kan inte hjälpa er med det.
  Polisen är-outguned-vilket är helt sant…
  Sverige bilden haltar betänkligt nu,va??
  Hade vi haft en fungerande militär hade den varit aktiverad för eoner sen…
  Det är viktigare att skydda opiumodlingarna i Afganistan tex ty de genererar flis till-U know who(de är inte folkvalda iaf) !!
  Vilket $kitland!!

  Mvh Per

  Gilla

  1. Visst behöver vi militär och polis för olika uppgifter, men polis och militär kan inte vara överallt hela tiden. Vill du ha check-points mellan ghettona och Lidingö, eller vill du ha ett tryggt samhälle på riktigt?

   Gilla

 2. Vi har, och kommer att fortsätta att ha en hög brottslighet, oavsett, för regeringen har inga planer på att agera, Man låtsas genom att polisen gör någon liten insats någonstans, och med ett klatchigt namn, trummar man fram i media att det är en gigantiskt kraftsamling.
  Och att nu minsann så blir det ordning o reda. Hur länge detta spel får fortgå utan att någon i vår opposition kräver Löfvens avgång är en gåta för mig, jag är ytterst besviken på att ledningen i bl.a SD fortsätter att mer eller mindre tiga, ska man kalla sig opposition, får man också agera som att man verkligen är i opposition. Det här är för dåligt.

  Gillad av 1 person

  1. Du kan ha hur många poliser som helst, och jag funderar på att bli polis, för jag behöver ett jobb, men du kommer ändå inte kunna stoppa sådant här. Se bara på USA!

   Problemet är tillgången på vapen p.g.a. globalismen och EU, samt ojämlikheten som ökar kriminaliteten. Visst finns det krigsskadade utlänningar också, men vilka var det som röstade på partier som skickade ”fredsbevarande” ”insatser” och ”missioner” (orwellskt nyspråk för krigsförbrytelse) till deras länder? Det var svenska medborgare.

   Och hur uppstår maffia, sekter och klaner? Ett otryggt samhälle givetvis.

   Gilla

   1. Så man ska bara konstatera att man inte kan stoppa kriminaliteten och bara ge upp då? För mig är det en självklarhet att vi måste öka antalet poliser, och att det är ”rätt” sorts poliser vi får. Polisens närvaro är en stor del av tryggheten, att det både finns och att de kommer när de behövs.
    Att bara förklara kriminaliteten med socioekonomiska faktorer är direkt felaktig, det är en typisk konstruktion av ideologiskt färgade kriminologer som Jerzy Sarnecki, och sossarna. GW Persson som har jobbat med den här typen i hela sitt liv menar att andra faktorer som påverkar i betydligt större grad är kulturella, etniska, medicinska och psykologiska faktorer.

    Gillad av 1 person

   2. Visst behövs närvaro av bra poliser som både finns, kommer och har det självklara våldsmonopolet, men det är baserat på vetenskapliga metastudier att:

    ”Brottsligheten har också visat sig ha ett samband med ojämlikheten i samhället. De flesta studier som undersöker sambandet har koncentrerat sig på mord – eftersom mord nästan är identiskt definierade över alla nationer och jurisdiktioner. Det har gjorts mer än femtio studier som visar att våldstendenser är vanligare i samhällen där inkomstskillnaderna är större. Forskning har utförts som jämför utvecklade länder med underutvecklade länder, såväl som att studera områden inom länder. Daly et al. 2001[80] fann att mellan förenta staterna och de kanadensiska provinserna finns det en tiofaldig skillnad i mordfrekvens relaterad till ojämlikhet.”

    ”Crime rate has also been shown to be correlated with inequality in society. Most studies looking into the relationship have concentrated on homicides – since homicides are almost identically defined across all nations and jurisdictions. There have been over fifty studies showing tendencies for violence to be more common in societies where income differences are larger. Research has been conducted comparing developed countries with undeveloped countries, as well as studying areas within countries. Daly et al. 2001[80] found that among U.S States and Canadian Provinces there is a tenfold difference in homicide rates related to inequality”

    Källa: http://en.wikipedia.org/wiki/Economic_inequality#Crime

    Jag betvivlar inte att kulturella, etniska, medicinska och psykologiska faktorer inverkar och samverkar och att olika människor säkerligen börjar agera vid olika nivåer av orättvisa.

    Klaner har förmodligen överlevt bättre i sådana otrygga samhällen som sekterism och ekonomism skapar genom sin absurda tillväxt.

    Klanmentalitet är naturligtvis fullkomligt logiskt ur ett darwinistiskt perspektiv.

    Psykiatriprofessorn Tara Swart går in på detta i sitt TEDx-tal om nationalism.

    Gilla

 3. Hur startade den sk ”kristall natten”??
  Har någon koll på att Herschel Grynszpan, sköt Ernst på vom Rath på tyska ambassaden i Paris dagar innan ”kristall natten???”
  Inte??
  Vem sköt Franz Ferdinand??

  Gilla

  1. Problemet är nog ingen hemvärnsman eller jägare, precis, snarare hur lätt det är att få tag på vapen för kriminella, samt den arbetslöshet och ojämlikhet, som EU har skapat, som driver fram kriminaliteten.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s