Vi uppfostrar våra barn att vända andra kinden till i ett samhälle där våldet kommer allt närmare

Tre män i åldrarna 22, 22 och 21 år blev natten till torsdag utsatta för våld när de cyklade hem efter en tur till centrala Århus i Danmark. När de tre männen kom cyklande körde plötsligt en bil in framför dem. En av de 22-åriga männen ropade idiot till föraren av bilen som valde att stanna fordonet. Föraren steg ur bilen och slog 22-åringen på kinden med knuten näve, därefter gick han vidare och gav den andra 22-åringen en örfil samt slog efter 21-åringen. Gärningsmannen ska flera gånger ha gått fram till passageraren i bilen och bett om en kniv, det fick han emellertid ingen.

Mannen satte sig sedan i bilen och skulle köra därifrån då de tre männen började prata högt med varandra om att de skulle skriva ned bilens registreringsnummer. Det fick föraren att stiga ur bilen igen och ta två av männens telefoner som han kastade i marken.

Bilföraren beskrivs som en man i 25-30 årsåldern, 170-175 cm hög, mellanöstligt utseende, normal kroppsbyggnad, iförd keps och passageraren som förhöll sig passiv under incidenten beskrivs som en man med mellanöstligt utseende.

Läser man kommentarsfältet till artikeln så tycker de flesta att de tre danskarna borde ha slagit ned gärningsmannen istället för att bete sig som ”mesar” då de ändå var fler. Ja det är lätt att säga, men i dagsläget är det kanske inte så konstigt att folk drar sig för att spela ”hjälte” när det kryllar av galningar som bär vapen och gärna använder dessa utan några betänkligheter. Dessutom riskerar man själv att bli straffad om man kröker ett hår på någon annan.

Med tanke på den våldsspiral som vårt samhälle befinner sig i, där oskyldiga barn och vuxna utsätts för de mest gräsliga attacker är det kanske bara en tidsfråga innan folk faktiskt börjar slå tillbaka. Allt fler unga beväpnar sig med kniv trots att det är olagligt eftersom de känner sig otrygga och med tanke på hur lätt det är att skaffa vapen i dagens läge så finns det säkert en del vuxna som beväpnar sig. Det är kanske precis vad våra makthavare vill – att vi ska bli ett laglöst land så att de kan införa en polisstat?

Det finns absolut fog att ifrågasätta vad våra ryggradslösa politiker egentligen sysslar med när samhället ser ut som det gör och det enda de ägnar sig åt är att tävla om vem som kan lova flest poliser och högre straff i framtiden, medan ligisterna får fritt spelrum samt kostar oss multum. Känslan av att de lämnar medborgarna i sticket är överhängande.

Men kvällen är ung och i morgon väntar nya mörka rubriker med skottlossningar, knivskärningar, väpnade rån, grova misshandelsbrott, vandalism, bilbränder, mordbränder, explosioner och våldtäkter. Det är bara att förbereda sig.

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

https://denkorteavis.dk/2020/tre-danskere-raabte-efter-mellemoestlig-bilist-saa-gik-han-helt-amok-to-gange/

16 reaktioner till “Vi uppfostrar våra barn att vända andra kinden till i ett samhälle där våldet kommer allt närmare

 1. Jag har alltid kniv numera och ev straff är lindrigt i jämförelse.Det är att rekommendera att i tankarna gå igenom hur man skall agera vid överfall,jag kommer att hugga en angripare tills en av oss inte längre rör sig.Att bära kniv på allmän plats var för inte så länge sedan helt otänkbart för mig.

  Gillad av 1 person

  1. Osökt kommer jag att tänka på Crocodile Dundee. I New York. En kille kommer fram med en kniv och vill råna honom. Kvinnan han är tillsammans med säger åt honom att göra som busen säger eftersom busen har kniv. That´s not a knife säger Crocodile Dundee, this is a knife säger han och tar fram sin machete. Busen sjappar.

   Gillad av 1 person

 2. Bäst svenska folket gör som svenska polisen, ligger lite lågt och inte förargar muslimerna. Därför bör vi övertala Paludan att inte bränna koranen. Kanske kan pengar hjälpa? Vi vill ju inte ha bråk i Sverige, eller. hur? Vi har det ju rätt bra här, jämfört med, tjaaa, Kina och Mali till exempel, för att inte tala om Ungern, usch så hemskt de måste ha det där! Så vill vi inte ha det i Sverige. Vi måste nog stoppa Paludan så inte muslimerna blir jättearga, det måste man ju förstå att de kan bli så arga att de gör något tokigt, det vill vi ju inte ha här i Sverige eller hur. Han kan väl nöja sig med att bränna bibeln t ex, ingen skulle protestera då ju! Usch så tråkigt om det blir tråkig stämning….

  Gillad av 1 person

 3. Vi kommer dit att folk får nog av vänsterliberal dekadens och oikofobi.
  Tills dess får man utrusta sig på ett sätt som ställer sig adekvat till samtiden.

  Gilla

 4. Ett enkelt tips för oss som bor lite ensligt är att spela in ljudet av utryckningsfordon och vid homeinvasion spela upp ljudfilen.Man får helt enkelt vara förberedd på attacker.Man upplyser om att polisen är på väg och sekunden senare sätter man igång ljudet av sirener och vill man ha ljuseffekterna köper man ett roterande ljus(sk saftblandare) och målar glaset i blå färg.
  #mitthemärminborg

  Gillad av 1 person

 5. Våldet kommer allt närmare, snart finns det ingenstans där man kan säga att man är riktigt trygg, Vi har dessutom inte satsat tillräckligt på polisen, trots att man påstår det ifrån de styrande, det hjälper inte att säga som lille Morgan att vi har betydligt fler till polishögskolan, när så få klarar sig igenom. Sverige kan dessutom uppvisa lägst antal poliser i hela Europa, sen 2010 har antalet minskat med ca 8% har jag läst, räknat per 100.000.
  Inget talar för att något kommer att förändras, snarare tvärtom, antalet poliser sjunker i förhållande till befolkningen, och det beror till uteslutande del på invandringen.
  Sverige sjunker som en sten på snart sagt alla områden, och den som tror att något kommer att hända som får Sverige att bli tryggare får nog tänka om, Hitintills har vi sett väldigt lite åtgärder från den dyslektiska regeringen Löfven, mest snack, och även om SD ensamt kommer till makten 2022, så är 60 års misskötsel av samhället, så länge har sossarna styrt kriminalpolitiken, med några få undantag, och synsättet hat varit att det är mer synd om förövaren än brottsoffret.

  Gillad av 1 person

 6. Den danska regeringen inrättar nu 20 närpolisenheter runt om i landet samtidigt som det ska vara öppet längre på små polisenheter så att folk kan gå in på polisstationen och direkt få tag i polisen. I Sverige har vi istället ägnat oss åt nedrustning under en längre tid och här stänger vi istället igen lokala små polisstationer för att centrera organisationen, medan människor ute på landsbygden som ringer in larm kan få höra att det inte finns någon ledig bil just nu. Men nu ska vi tänka positivt på alla nya poliser som Damberg allt som oftast lovar ska tillsättas de kommande åren… 🙄
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12354789/regeringen-vil-opruste-naerpolitiet-i-danmark/

  Gilla

  1. Jag ringde 114 14 för något år sedan när det höll en husvagn på grantomten med grillar,plattv,cyklar och annat smått och gott misstänkt stöldgods.Eftet tjugo minuter i telefon utan att komma fram var det bara till att vinka adjö till romerna och önska lycklig resa med misstänkt stöldgods för minst en halv miljon.

   Gillad av 1 person

  2. Att polisanmäla i Sverige är väl mest en formalia att använda vid kontakt med försäkringsbolaget.
   Det är väl få som tror att en polisanmälan i sak betyder något i dagens Sverige.

   Gilla

 7. Politikerna skulle hellre fängsla en vänlig svensk kvinna
  Än en våldtäktsman eller mördare från Mellanöstern.

  De betalar hellre en diktator hundratals miljader
  Än höjer pensionen 100 kr

  Det som jag ångrar mest i mitt liv är att jag varit hedlig och ärlig.
  Jobbat och betalat skatt.
  Att man uppfostrar barnen till bra medborgare som
  Inte slåss eller utnyttjar samhället.
  Det är helt fel ska överleva i det nya svenska samhället .

  För politikerna värderar kriminella , illigala och vidrigan människor
  tusentals gånger mer och de får
  Hur mycket pengar som helst,
  hur många chanser som helst och allt gratis..
  Medan skötsamma människor får betala allt och offras
  Tänk vad rika vi skulle vara om vi slapp betala 2,5 miljoner människor
  74000 kr i onödan varje år, plus alla de hundratal miljader till korrupta
  Ledare och organisationer.

  Gilla

  1. @Maria
   Jo, du glömde samordningnr. c:a 850-900 000 st…
   Vad gör dom ev här??
   Skattefinansierad ockupationsmakt??
   De lär nog inte bidra något till $tatskassan iaf, mig veterligen.

   Mvh Per

   Gilla

 8. Lagar och dess tillämpning angående hur man agerar i olika situationer skiljer sig en hel del mellan olika länder. Jag tror att i detta land skiljer det sig mest, då den utsatta ibland får ett hårdare straff än förövaren.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s