Realistiskt sett är utvecklingen svårstoppad och att få tillbaka tryggheten är kanske inte ens möjligt

En lastbilschaufför i den tyska staden Chemnitz avbröt en våldtäkt i söndags kväll efter att ha hört skrik och när han närmade sig de två mörkhyade männen tog de sin tillflykt. Enligt den unga kvinnan hade männen trakasserat henne vid en spårvagnshållplats och en av förövarna hade tagit på hennes privata delar, vartefter hon drogs in bland buskarna där hon våldtogs. Under attacken pratade de två männen med den unga kvinnan på bruten tyska och med varandra på ett okänt språk.

De senaste fem veckorna har det skett upprepade sexattacker på allmänna platser i Tyskland och i Berlin har polisen registrerat runt ett dussin sexbrott varje dag – inklusive i genomsnitt nästan två våldtäkter.

Polisen i Potsdam letar fortfarande efter tre misstänkta våldtäktsmän som för en vecka sedan våldtog en 23-årig kvinna från Potsdam. Kvinnan har beskrivit våldtäktsmännen som ”sydländska” och hon blev attackerad när hon handlade på en bensinstation en lördagskväll, då en grupp maskerade män talade till henne på ett språk hon inte förstod. När kvinnan inte svarade tog de tag i henne bakifrån och drog in henne i den närliggande skogen där en av männen våldtog henne, medan en annan höll fast kvinnan och den tredje mannen filmade våldtäkten med sin mobiltelefon.

Dessa attacker mot kvinnor sker i stora delar av Europa och även här i Norden, där både Danmark och i synnerhet i Sverige fått sin beskärda del – vilket även fortsätter på daglig basis. Även om ingen vill tala högt om det så finns det ett tydligt mönster som visar att det är en majoritet av ickevästliga invandrare som begår vissa typer av brott. Märk väl att inte alla är kriminella, det finns många skötsamma individer, men eftersom det är en överhängande del så kan man inte längre hymla med det.

Det som är obehagligt är att det känns som att vi snart befinner oss i det läget där man inte kan gå ut ensam som kvinna utan att bli våldtagen, eller att ungdomar inte kan vara ute utan att bli rånade, knivhuggna eller misshandlade vilket är helt oacceptabelt – dessutom har vi gängkriminaliteten som dagligen gäckar polisen.

Men ponera att vi fick en ny regering, vad skulle de egentligen kunna göra för att stoppa utvecklingen? Polisen kan inte vara överallt hela tiden och hindra flickor från att bli våldtagna när de står och väntar på bussen, handlar eller rastar hunden – precis som de inte kan skydda alla ungdomar så fort de lämnar hemmet. Hårdare straff kan bara verkställas om man fångar brottslingarna samt har lediga fängelseplatser.

Det enda som möjligtvis skulle kunna ha effekt mot kriminella asylsökande eller övriga icke svenska medborgare, vore om man med tydlig symbolpolitik visar vad som händer om man bryter mot svensk lag genom att utvisa förövarna och alla deras anhöriga direkt utan möjlighet att överklaga beslutet. För de som är svenska medborgare ska bidrag dras in och man kan bli vräkt från sin bostad. Denna skrämseltaktik skulle kanske ha avskräckande effekt, men det finns inte på kartan att en svensk regering kommer att genomföra det oavsett vilken partibeteckning de har.

Så hur ska vi överhuvudtaget kunna stoppa utvecklingen när det har gått så här långt? Jag är tveksam till om det överhuvudtaget går med de medel som står till buds och de politiker som finns till hands. De som inte kan flytta från Sverige måste nog ställa in sig på att få leva med ett överhängande hot i sin vardag. Vissa varnar för inbördeskrig, kanske är det vår enda räddning för att rensa ut och få en nystart? Tragiskt att man överhuvudtaget ska behöva tänka i de banorna, men om man ser realistiskt på saken så ser det sannerligen ut att vara nästintill omöjligt att lösa den uppkomna situationen!

#detnyasverige

#visågdetintekomma

Driver in Chemnitz stops rape

14 reaktioner till “Realistiskt sett är utvecklingen svårstoppad och att få tillbaka tryggheten är kanske inte ens möjligt

 1. Mycket hårdare straff är lösningen.Dödsstraff måste införas och det kommer också att ske annars går det inte att stoppa den hittills hela tiden ökande kriminaliteten.Oavsett om den heter Mohammad eller Martin skall han dingla i repet ifall han begår våldshandlingar.Så jo,en annan inriktning på kriminalpolitiken rättar till det.

  Gilla

   1. Fast meningen med dödsstraff är väl att det skall vara så avskräckande att det aldrig behöver utdömas.Man kan också som komplement till dödstraff införa ett dynamiskt dödsstraff där förövaren i förväg inte vet vad brottet kan leda till för straff.Lägst tio år för våldtäkt men ett kast med tärning av domaren kan ge dödsstraff.Dynamiskt dödsstraff-lägg det på minnet.Man kan tänka sig dynamiskt dödsstraff för alla brott.Det enklaste snatteri kan straffas med döden tex.Osäkerheten om vad som gäller borde avhålla alla från att begå brott.Read my lips-Dynamiskt dödsstraff.

    Gilla

  1. Visst gärna hårdare straff och till och med dödsstraff, men det är inte lösningen. Lösningen är stängda gränser och massiv utvisning av i första hand kriminella individer och hela klaner/familjer. Men tro för allt i världen inte att detta kommer att realiseras. Till detta har vi alltför menlösa och handlingsförlamade politiker.

   Gillad av 2 personer

 2. Sverige har försatts i den här situationen delvis pga en internationell ”trend”, men mest pga det som alltid sker när någon/några till varje pris vill sitta kvar vid makten. En stat i sönderfall, se exemplet Libanon. Det räcker självklart inte med vad som till synes är en rimlig reaktion, hårdare straff (ja, uppgradera lagen och se till att domstolarna dömer som avsett är), det som behövs är något helt annat. Det kommer något annat, Sverige är mitt i processen där vi går från ett tillstånd till ett annat. Det blir aldrig som ”förr”, den ”förra” tiden toppade 1965, sedan dess har pendeln varit i svängning. Även internationellt pågår stora rörelser, det mesta utlöst och demaskerat av Corona.
  Så, vad som kommer vet ingen, vi får väl se vad krafterna och motkrafterna formar till slut. Det är lätt att konstatera att Sverige är ungefär som de flesta andra länderna i väst nu, fast sämre därför att det finns en omfattande offentlig lögn om tillståndet i samhället. Det finns således ingen offentlig berättelse om hur tillståndet verkligen är i Sverige nu. S långa monopolliknande maktinnehav går mot sitt slut och efter sig lämnar de ett land som de med viss tur och medborgarnas flit kunde ge välstånd, nu lämnar de efter sig ett land som det kommer ta de närmaste 10 åren att formera till något nytt. Det stora svåra är det mentala, vad svensken både tänker och tillåts tänka om sig själva och det land som är invaderat av människor som vill ha det på ett annat sätt. När MP sopats bort, troligen L också, när C söker sig tillbaka till landsbygden som de ignorerat, när övriga partier och inte minst Nyans formar nästa version av Sverige, då vet vi mer hur det blir. Tills dess blir det fortsatt sönderfall, våldtäkter och allt det där. Självklart kan ingen stat tolereras sådant i längden. Så, islam har tvingat ner demokratin på knä så att Sverige nu måste förhandla, annars fortsätter våldet. Förhoppningsvis kan industrin blanda sig i samtalen något. Sveriges industri behöver el, spelregler, utbildat folk osv, annars flyttar den eller stagnerar. Om det sker finns det inte så mycket pengar över att ta för egen del och muta väljarna med. Nedskärningar väntar nu i alla trygghetssystem, existerande avgifter kommer höjas, påhittade kommer till, skatter kommer höjas på vissa områden. Staten har ont om pengar.

  Gillad av 2 personer

 3. Va det inte konstaterat att ett lågintensivt krig pågår här?? sedan länge…
  Använder motståndaren domstol??
  Ser vi någon minskning i invälladet av ICKE uniformerad trupp? kolla vad Genèvekonventionen gör gällade.
  Ingen här tror väl att alla skol/bilbränder od handlar om självantändning?? vilka blir krigshandlingar/automatik annars & de lär inte sluta av sig själv heller.
  Vad gör pooolisen??ställer sig på knä i sympati med förövarna…
  Vad kallas det?

  Jo, håll koll på OM det blir val i USA.
  Om inte.
  Räkna ej med att gå & rösta 2022 här heller…
  Vid val.:Vilka folkförrädare ska man rösta på??? vi får ju samma skit oavsett, vilket borde vara glasklart numera…
  Vad blir nästa-hitte-på?? FÖK/MÖK:en & så rullar det vidare..

  Mvh Per

  Gilla

 4. Den inre splittringen kanske är tänkt att mjuka upp oss så att vi hellre går med på att medverka i Usas och Natos utnötningskrig med Ryssland medelst jihadister.
  För deras huvudmål, världsregering, under deras kontroll måste Ryssland brytas ner först.

  Imperiet har tålamod och vet att demografin gör jobbet.
  Vänsterblocket i politiken är imperiets bästa vapendragare och snabbar på utvecklingen.
  Precis som i Ryssland förra århundradet.
  Alla vänsterrevolutioner har gått imperiets ärenden att försvaga sina egna länder.
  Till stor del därför att vänsterideologin utformats av de rikas agenter

  Och Inbördeskrig i Sverige, vem skulle utkämpa det?
  Ursprungssvenskarnas ungdomar har nog ofta invandrarkompisar som inte är extrema så motivationen är noll.

  Däremot en världsregering med många färgade och kanske muslimska soldater skulle kunna tänkas som ett erbjudande från imperiet för att ta över och hålla ordning.

  Imperiet vill att vi, om möjligt skall gå med på världsregering självklart dominerad av den nuvarande västeliten,

  Gillad av 1 person

  1. Ligger en del i vad du skriver men att odla en arme’ tar tid…. 30 år kanske??som i öknen-U know… blink, blink.
   Och här..
   Hur blir det med Appocalypsen, då?? man går ju-all in-nu, som jag ser det.
   Bara svällten kvar & den kommer, tro mig,vi är inte självförsörjande för ett $kit.

   Mvh Per

   Gilla

   1. Ja det kan ta 30 år som du säger men imperiet har tålamod.

    Det som hände from ungefär 1890, var planerat redan 60 år innan av britternas strateger och det inbegrep satsningar på Israelprojektet, zionismen , (den kristna puritanska uppdaterad av J N Darby först och parallellt den exotiska anglosaxiska/keltiska sk Brittiska Israelismen ), Och satsningar på att bygga upp motsättningar mellan britternas rivaler och judarna.

    Bland annat genom att leja dom som aktivister men även genom britternas kulturella inflytande.

    Det är inget som historikerna belyser men fakta pekar på att det fanns system i det.

    Och visar hur långsiktigt imperiets strateger arbetar.

    Samt satsningar på att utnyttja islamism mot rivalerna.

    Men också mot araberna eftersom det fanns ett bättre alternativ i form av modernisering och panarabisk nationalism mer likt västs moderna system.

    Detta med islamismen fortskred och har väl kulminerat med muslimska brödraskapet som en allmän resurs för imperiet.

    1890 då prinsen av Wales lyckades manipulera Kaisern (som var prinsens yngre kusin) till att sparka Bismarck, som eljest hade bättre geopolitisk kunskap, så fortsatte allt ungefär som britterna räknat ut världskrig och revolutioner.
    Och kommer funderingarna angående krig genom islamister mot Ryssland mfl att besannas så är det mer än 200 års tålmodig planering som ligger bakom.

    Gilla

 5. Utan tvekan är situationen bekymmersam. Hur handskas man med MORGANiserat kriminalitet och då polisen är ELASSONiserat och rättsväsendet LÖFVENiserat? Verkar hopplöst!

  Gilla

 6. Den västeuropeiska civilisationen är körd.
  Europa RIP.
  Förstört av oikofoba vänsterliberaler.
  Nu handlar det om att förhålla sig…

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s