Ickevästlig invandring är ett problem som bidrager till den ökade kriminaliteten men svenska politiker vågar inte prata om det

Min danska favoritpolitiker Inger Støjberg skriver idag ett debattinlägg som i vanlig ordning är mitt i prick och som aldrig skulle publiceras i svensk media eftersom det är för nära sanningen. Här presenteras svart på vitt precis det som väldigt många människor – även politiker – går runt och tycker, men inte vågar uttrycka högt av rädsla för det utbredda åsiktsförtrycket i Sverige. Tänk om vi hade haft politiker av denna kaliber i vårt eget land istället för syltryggar, då hade vi fortfarande haft ett land att lämna över till våra barn som man kunde vara stolta över!

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker


”Man kan lika gärna vara ärlig och säga det rakt ut: Den ickevästliga och därmed primärt den muslimska invandringen har skadat Danmark långt mer än den har gynnat oss.

Nog finns det en hel rad ickevästliga muslimska invandrare som klarar sig bra, men det är även alltför många som inte gör det. Människor som utnyttjar vårt generösa välfärdssamhälle, som vägrar att omfamna Danmark och vårt sätt att leva samt direkt destabiliserar landet.

Listan över de negativa effekter som denna invandring har medfört är lång och den innehåller allt från kriminalitet till social kontroll; krav om särskilda rättigheter i skolorna, på arbetsplatser och simhallar, utnyttjande av sociala förmåner; brist på lust att bidra; brist på respekt för myndigheter samt ett beteende som aktivt skapar otrygghet på gator och torg. Bara för att nämna några saker.

Orsaken till den långa listan av problem som dessa alltför många utlänningar för med sig till oss är naturligtvis för det första att det är för många som kommer hit, men också att vi som danskar inte har lyckats ställa tillräckligt strikta krav på dessa människor samt inte minst hålla fast vid att de som väljer att leva och bo här ska uppföra sig ordentligt genom att ta Danmark till sig.

Ett mycket tydligt problem som den ickevästliga invandringen har medfört är kriminaliteten. Det är en stark överrepresentation av kriminella från ickevästliga länder. En titt i brottsstatistiken talar sitt tydliga språk. Det är en markant överrepresentation av invandrare eller deras ättlingar från ickevästliga länder i de danska fängelserna.

Invandrare och ättlingar från ickevästliga länder är överrepresenterade med 255 procent. i förhållande till deras faktiska andel av befolkningen i Danmark. Och inte nog med att invandrare ligger högt i statistiken, det har även skett en ökning av brutalare brott. Det är inte bara ett stulet tuggummipaket nere i den lokala mataffären. Nej det är skottlossning på öppen gata, det är vanvettskörning i innerstan och det är omotiverade gruppöverfall på oskyldiga människor.

En del av den här kriminaliteten är regelbunden gängkriminalitet. Invandrargängen har en beredskap för våld som vi aldrig sett förut i Danmark.

På BT:s Facebook-sida sändes nyligen ett utmärkt reportage om problemet, precis som Weekendavisen hade en längre artikel om hur rester från det annars upplösta invandrargänget Black Army i Vollsmose jagar och misshandlar bland annat de hemlösa i området. Hemlösa blir exempelvis hotade till att överlämna sitt kontantstöd, tvingas sälja droger och de misshandlas samt får sina fingrar avskurna om de inte går med på det.

Det är helt skandalöst att behandla samhällets svagaste individer på det sättet och det visar med vilken cynism samt brist på ordning och respekt dessa utlänningar agerar mot resten av det danska samhället. Föreställ dig att jaga efter svaga existenser på det sättet.

Invandrargängen är och kommer att vara en destabiliserande faktor både på grund av den oerhörda våldsberedskapen de uppvisar, men också det faktum att de inte håller våldet ”inom sina egna rangordningar” utan också låter det gå ut över oskyldiga. Mycket tyder på att det senaste gängmordet drabbade en oskyldig när denne ropade på en i gänget.

Allvarliga övergrepp mot fängelsetjänstemän, inte bara under arbetstid, utan också under deras fritid, är också något helt nytt som inte setts tidigare. Ett av de värsta tillfällena var när en fängelsevakt blev skjuten utanför Nyborgfängelset av en tidigare medlem av invandrargänget Black Army.

Det finns bara en verklig lösning kvar för dessa härdade kriminella utlänningarna: Utvisning från Danmark!

All erfarenhet visar att återanpassningsprogram är ett slöseri med energi mot denna typ av kriminella. Vi måste handla mer konsekvent mot kriminella utlänningar. Det här är människor som inte på något sätt gynnar oss i Danmark och som vi på ett enkelt sätt kan klara oss utan.

De skrattar åt oss när vi i all välmening försöker att integrera dem i samhället, för poängen är just att de inte vill vara en del av Danmark. Men deras flin försvinner och förvandlas till förtvivlan samt tårar när de väl sitter på de anklagades bänk i domstolen med ett utvisningsstraff som hänger över huvudet.”

https://www.bt.dk/debat/jeg-er-mildt-sagt-rystet-over-dette-kyniske-faenomen

13 reaktioner till “Ickevästlig invandring är ett problem som bidrager till den ökade kriminaliteten men svenska politiker vågar inte prata om det

 1. En bra sammanfattning av Inger, men ändå så undviker hon att berätta att merparten av dessa gäng består av folk från diverse diktaturstater i Afrika, där sån mentalitet har sina stora risker, men när dom sen hamnar i Europas humanitära länder så upptäcker dom snabbt hur riskfritt det är att verka som kriminell och hur lönsamt det är.
  Det är som att släppa en svensk knarkare lös i en av Amsterdams berömda coffee shops.

  Gilla

 2. Återigen, det är ett missförstånd om man tror att politikerna inte vågar se allt som de för in i landet, eller att de inte förstår konsekvenserna av sina beslut och hadlingar. Det är rent naivt och låter samtalet och analysen av vad som sker stanna vid tröskeln. Politikerna har kristallklart för sig var som sker i Sverige, vilka de för in i Sverige etc etc. Man måste förstå, vilket kommer visa sig när tillräckligt lång tid har förflutit, att det är avsedda effekter, medvetna handlingar alltsammans. Varför? För att behålla makten. Många samverkande aktörer och händelse, ibland slumpen, både internationellt och nationellt, har lett till allt detta. S hade inga idéer kvar vad man ville med makten, de hotades av valnederlag igen. Så formades allteftersom en strategi. Däremot tror jag inte de till fullo förstod det fullständigt livsfarliga i att få in islam till Sverige. Nu finns en stark makt som konkurrerar med staten om vålds- och rättsmonopolet. Tänk tanken, om klanerna ville skulle de självklart kunna stoppa det mesta av våldet som utförs av deras anhängare. Klanerna stoppar inte våldet därför att det är ett sätt att tränga fram i samhällskroppen, att skaffa sig både territoriell och andlig makt. Så fungerar islam, det finns mycket skrivet om detta genom århundradena av välrenommerade forskare. Strategin fungerar ju utomordentligt, eller hur? Ingen vågar kritisera islam, staten ger dem våra skattepengar, islams syn på kvinnan försvaras tom av massor med vita kvinnor, män ligger nu på knä i Brunnsparken i Ronneby – observera, inte kvinnor – och ber till Muhammed. S har gett dem tillåtelse, pengar och stöder framträngandet. I landet med den feministiska utrikespolitiken! Överallt ser vi islam i form av överklädda kvinnor, instängda i tygbojor. Islam härskar över dem genom hot om våld. Samma strategi fungerar tystande på svenska folket, hotet om våld från många män som kan komma, det hotet är effektivt och är avsedd effekt från makten. Genom att hålla folket hjälplöst och tystat kan S, MP, V och C i första hand fortsätta behålla makten. Det är inte så konstigt eller konspirativt som det kan låta. Det är precis så här makten utövas i flertalet länder i världen. Nu är Sverige där sedan en lång tid.
  Men sluta tro att det som sker sker av misstag. I annat fall kommer allt fortsätta och bli mycket värre innan någon form av balans i samhällskroppen infinner sig.

  Gillad av 2 personer

  1. Jag tror inte det är ett misstag och visst är de väl medvetna om vad de skapat, däremot konstaterar jag att de inte vågar diskutera problemen öppet av rädsla för att trampa vissa grupper på tårna.

   Gillad av 3 personer

   1. Javisst! Det var inte riktat mot dig Jenny det jag skrev. Så är det att manövrera i det politiska landskapet. Så höll redan grekerna, egyptierna och alla folk på genom historien.
    2 döda i böldpest i Kina enligt Expressen. ”Allmänheten varnas”. Det ni, kommer sådant stannar världen och blir ursprungligt primitiv igen. Då kommer det inte finnas utrymme för allt skit som folk/politiker nu har för sig i Västvärlden. Då kommer varje land, varje folkslag, varje by, varje hushåll att vara lojala bara mot de närmaste. Då kan det mångkulturella, feminism och Prideparader och allt annat som använts som härskartekniker hälsa hem.

    Gillad av 2 personer

 3. Jimmie Åkesson har sagt det många gånger men då tar svt avstånd från det. Kommer du inte ihåg inför förra valet när Jimmie Åkesson sa att dom passar inte in här?

  Varför tror du SD pratar om återvandring och minus netto?

  Dom du ska kritisera är Ulf Kristersson och Ebba Bush dvs de andra 2 opposition partierna som VÄGRAR kritisera invandringen från icke västliga länder.

  Jimmie Åkesson har påtalat det många gånger men varför kritiserar du inte Ulf Kristersson och Ebba Bush och M och KD?

  Gillad av 1 person

  1. Jag kritiserar alla partier till och från, vilket de som läser bloggen regelbundet känner till. SD är tysta nu eftersom de positionerar sig bredvid M inför kommande val. SD är numera kontrollerad opposition, den som tror något annat är naiv. Det finns inget parti som kan rädda Sverige – det ligger i folkets händer nu och de har inte stake nog att kräva sin rätt. 🤷‍♀️

   Gillad av 1 person

 4. Henrik Arnstad tillhör den krets som gör karriär på temat humanitär stormakt genom att jämföra judeförföljelserna under andra världskriget med den nuvarande ekonomiska flyktingströmmen som uppmuntras och påtvingas oss av imperialisternas torpeder (som tex George Soros)

  Det är emellertid bra att han berättar om att Sverige var unika till skillnad från Usa och England och som enda land erbjöd sig ta emot judar från ockuperat område.
  Bra eftersom det finns ett vanemässigt självförakt pga av Sveriges samarbetspolitik med soldattransporter av tyskar.
  Och vad som bör tilläggas är att Sverige då aldrig hade tillåtits av britterna att hindra Hitler.
  Hade Sverige gjort motstånd hade britterna falskt låtsas sympatisera men låtit Sverige falla och efter kriget demoniserat oss
  Putin höll i juni ett diplomatiskt tal om andra världskriget där han försökte uppmuntra det goda som han kunde citera från de allierade. Tex positiva ord från Churchill till Stalin när nazisterna besegrats.

  Men i verkligheten var Churchill en ond aktör som inte ville någon nation väl utan endast önskade se dem slita varandra i stycken och sen genom imperiets dominans inom alla former av opinionsbildande kunna beskylla alla andra. Sverige av idag leds av oansvariga och själviska karriärister och flyktingpolitiken innebär att imperiet får svenska skattebetalares hjälp att tömma de stater som imperiet vill interferera i och hindra att utvecklas och hindra att utveckling tillsammans med Kina via Sidenvägen utvecklas.
  Det vore mkt bättre om dom länderna fylldes på med sin ursprungsbefolkning och kunde hindra imperiets skadegörelse.
  Jag är inte säker på vad invandringen i Sverige innebär ekonomiskt i långa loppet men genom nativiteten med svenska sociala skyddsnät sker ett utbyte av svenskarna mot andra etniska grupper och det är ett slags folkmord. Det är det kvarstående resultatet oavsett hur multikulturen utvecklas.
  En utrotning av värdfolket. Detta eftersom det utan invandring var en svag folkminskning.
  Den hade inte varit ett problem eftersom det går att införa stimulanser i en homogen befolkning.
  I en inhomogen befolkning innebär såna stimulanser bara en förstärkning av folkutbytet.
  Om Usas inringning av Ryssland fortsätter kommer ett fortsatt MB-styrt islam i Sverige vara en växande rekryteringsbas som US/UK proxykrigare.
  Jag undrar fortfarande vad Sveriges näringsliv har för inställning till det sistnämnda – är det därför dom låter det ske?
  Vet dom bakom kulisserna att vi lojalt med USA förbereder krig på det sättet?

  Den officiella förklaringen av globaliseringen är ju att multisarna ska ta makten från nationalstaterna men näringslivets ledare bor ju här och dom är väl lika förfärade som andra?
  Tror dom på samma chockterapi som Reinfeldt?
  Idel obesvarade frågor….

  Gillad av 1 person

 5. Jag håller inte med dig. Tycker SD höjt ribban och blivit aggressivare i sin framtoning.

  Du kommer se mera av det nu i höst.

  Enda hoppet för Sverige är ett mycket starkt SD så att M och kd får dansa efter deras pipa.

  Gilla

 6. Svenskarna är så otroligt naiva som vägrar se att våra ledare är onda och beter sig odemokratiskt. Så vårdslöst att inte förstå att demokrati är något som måste vårdas. Det måste nog fortsatt gå åt helvete ett tag till innan det blir maktskifte. De som kommer till makten då, inte tusan kommer de värna svenskarna speciellt. De andra är så många nu att de är en maktfaktor politiskt. Hur i jösse namn ska någon regering kunna hantera allt som är försummat? En sak är bergsäker dock, stora nedskärningar väntar i välfärdssystemet liksom skatte- och avgiftshöjningar. Det kostar att ligga på topp med så många gäster som får allt gratis och all-inclusive.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s