Den grova kriminaliteten har skördat ännu ett oskyldigt offer

Det nya våldsamma Sverige gör sig ständigt påmind och den 13-åriga flicka som jag skrev om i morse, som i natt skottskadades vid en bensinmack i Norsborg, har nu avlidit av sina skador. Det är förfärligt och tankarna går till flickans anhöriga.

Ännu ett offer för det brutala våldet som regeringen och i synnerhet justitieminister Morgan Johansson inte gör tillräckligt för att stävja. Men i morgon är hon glömd för allmänheten och blir bara ännu en i högen av alla civila som offras för att de fega makthavarna inte vågar ta tag i den sedan länge urartade situationen.

Nästa gång kan det vara mitt barn eller någon av dina anhöriga som råkar stå i vägen för en kula vid en kriminell uppgörelse, eller så har de oturen att bli utsatt för ett väpnat rån, bli knivhuggna av ligister – alternativt misshandlade. De kriminella avskummen skyr inga medel och attackerar även på dagtid mitt bland folk. När är det nog?

Snart får vi säkert höra de gamla vanliga flosklerna för att sopa problemen under mattan: ”Vi har läget under kontroll. Det här är isolerade händelser där gäng gör upp med varandra och det är väldigt liten risk för allmänheten att hamna i skottlinjen.” Yada yada…

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3208450935859847&id=288883917816578

Bildkälla: Aftonbladet

14 reaktioner till “Den grova kriminaliteten har skördat ännu ett oskyldigt offer

  1. Det är egentligen helt irrelevant, men enligt obekräftade rykten sov hon hos en kompis och hennes mamma var i Spanien med flickans småsyskon samt nya pojkvännen, medan flickan var kvar hemma som hundvakt. Hennes kompis skulle köpa mat på McD och flickan väntade utanför med hunden när hon blev ihjälskuten.

   Men det spelar ingen roll – man har rätt att gå ut vid vilken tid på dygnet man vill utan att riskera att bli mördad!

   Gillad av 1 person

   1. En tonåring är för fan inte ute och köper mat halv fyra på natten, då ligger personen och sover om det vore normalt, vilket det inte är i just detta fallet. Visst man ska inte behöva att bli beskjuten men detta är faktiskt det nya multikulturella Sverige och då får alla räkna med att vad som helst kan hända.

    Gilla

   2. Jenny en samvetsfråga. Hur ofta har du varit ute halv fyra på natten och handlat mat på ett hamburgerhak? Jag, som har osedvanligt sena vanor, har i alla fall aldrig gjort det och framförallt inte i denna låga ålder. Det finns något som klämmer här, något som inte är som det ska…

    Gilla

   3. Ja jag var ute och rände när jag var 13-14 år och umgicks gärna i fel sällskap till mina föräldrars förtret. Kallas tonårsrevolt. Alla har vi varit unga någon gång. 🤷‍♀️

    Ett obekräftat rykte säger att hon sov hos en kompis, då hon var hemma som hundvakt medan övriga familjen var i Spanien på semester. Hon stod utanför McD med hunden när kompisen var inne och handlade mat, då blev hon skjuten. Kanske behövde hunden rastas, vad vet vi, men det är helt irrelevant som sagt varför hon var ute – hon är död, familjen har förlorat en dotter, det är tragiskt. Visa lite respekt!

    Gilla

 1. Nästan inget har hänt sen nuvarande regering kom till makten, trots att kriminaliteten bara har blivit värre, sen 2015 har det tillkommit ca 1 miljon nya svenskar, men antal poliser är detsamma som då. Och med Morgan som fortsatt högsta ansvarig finns det inget som talar för att något kommer att hända som får brottsligheten att minska.

  Gillad av 2 personer

   1. Nej vi vet inte etniciteten eller religionen på idioten som sköt, men det krävs inga högskolestudier för att räkna ut detta. Såklart var personen från icke skidåkande nation, något annat är uteslutet med tanke på tidigare utfall.

    Gillad av 1 person

 2. OT men fan så viktigt.
  Försvarsmakten är genuscertifierad genom ÖB Byden som är en enda stor riksfjant. Denna riksfjant anser att alla människor är lika värda. Hur fan kan man försvara sitt fosterland med lika värde när man ska bekämpa fienden? Bjuda fienden på pridetåg och saft kanske? Vidare anser riksfjanten att mångkultur innebär en styrka när det i realiteten är det absolut motsatta. Enade vi stå söndrade vi falla är något som denna ÖB till riksfjant borde lära sig.
  Fan inte ens vårt försvar kan vi lita på när de anser att måla naglarna är viktigare än att stå upp och försvara landet.

  Gilla

 3. Jaha och varför reagerar plöstsligt politiker med avsky nu trots att det sedan 20 till 30 år begåtts grova, mycket grova våldsdåd i Sverige? Gängvåldtäkter, våödtäkter, mord, kidnappning, droghandel, skammord, balkongmord ….

  Politiekrna som nu plötsligt och yrvaket yttrar sig har 0 i trovärdighet. Var har dom hållt hus de sista decennierna?

  Gillad av 1 person

 4. Tillägg:

  Och varför hördes inte Morgan Johansso uttala sig när den 17-åriga svenska tjejen blev halshuggen av sin invandrade bestialiska ”pojkvän”.? Eller när invandrarkvinnor kastas ner från balkonger av sina egna manliga familjemedlemmar eller kusiner?

  https://www.friatider.se/morgan-johansson-ett-avskyvart-illdad

  Justitieminister Morgan Johansson (S) säger att det rör sig om ett avskyvärt illdåd.

  – Nu sätts alla tillgängliga medel in för att gripa de här gärningsmännen. De som vet något om det här illdådet ska höra av sig till polisen. Om man inte gör det så riskerar man själv att begå ett brott, eftersom att skydda en brottsling också är ett mycket allvarligt brott, säger Johansson till Sveriges Radio.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s