Värmelampor tas bort från uteserveringar för klimatets skull

Frankrikes president Emmanuel Macron har lovat att kampen mot klimatförändringar ska genomsyra den ekonomiska planen som ska hjälpa landet ur coronakrisen och ett större paket med klimatåtgärder som ska minska landets CO2-utsläpp är regeringens senaste tilltag.

I går deklarerade därför regeringen att Frankrike nu förbjuder värmelampor utomhus på barer och restauranger för att reducera landets CO2-utsläpp. Alla uppvärmda eller nedkylande offentliga byggnader ska även hålla sina dörrar stängda framöver för att inte slösa på energi.

Förbudet mot värmelampor kommer träda i kraft i landet först efter vintern.

Greta Thunberg gör antagligen vågen efter beskedet och nu väntar vi bara på att de gröna extremisterna i den svenska regeringen ska följa efter Frankrike. Det kryllar av uteserveringar i Sverige som har värmelampor som påverkar klimatet – förbjud! Betänk alla caféer och restauranger som har AC inomhus fast dörren står öppen – här finns pengar att tjäna genom att ge böter åt de som bryter mot förbudet!

Man kan säkert applicera detta även på privatpersoner som nyttjar så kallade terassvärmare för privat bruk.👌 Kanske kan vi införa en ny sorts energiskatt för alla företag som har AC på kontor och privatpersoner som har installerat det i sina villor?! 👍 Allt för klimatet! 🤪

#followthemoney

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12307733/frankrig-forbyder-varmelamper-paa-barer-for-at-hjaelpe-klimaet/

5 reaktioner till “Värmelampor tas bort från uteserveringar för klimatets skull

 1. Men är detta sanktionerat av PK-adeln på Södermalm…? Vill de inte sitta i värmen från terassvärmarna och dricka Café Latte i höst…? Världen är galen.

  Gillad av 1 person

 2. Idioterna förbereder sig för den annalkande globala uppvärmningen som möjligen kommer om ca 1 miljon år. Sanningen är väl att de gröna idioterna stänger ner alla fungerande kraftverk, så man hjälper globalizterna att energin blir svindyr och vinsterna enorma. Finns snart inget jag avskyr mer än de falska miljösvinen som utger sig för att värna om miljön, men istället investerar aktier och fonder i dessa bolag för egen vinning….

  Gillad av 1 person

 3. Denna politik torde påbjuda förbud mot import av icke svenskar, för klimatets skulle åxå.
  Det kostar på klimatet enormt att ha dem i ett kyligt land, mot att ha dem på sydligare breddgrader.
  Siffror nämnda som 20-30 ggr mer energiåtgång, här har ”Greta” med klimat gängen mycket att åtgärda.
  Om vi chartrar plan åt de svenska asylkramarna, för enkel resa till icke svenskarnas hemländer…
  Då kan de sitta där och kramas.
  Det går inte åt lika mycket energi på uteserveringarna där heller, då det är varmare åt hela denna skock. En helt klart vinn vinn situation för klimatet och miljön de och vi alla värnar om!

  Gilla

 4. Och samtidigt startar Kina hur många kolkraftverk per vecka? Tyskland har kolkraftverk som reservkraft när sol och vind sviker. Jämför detta med att ta bort några futtiga värmelampor som bidrar till att företag kan ha fler kunder utomhus och under en längre tidsperiod, vilket ger fler jobb och höjda skatteintäkter. Och kanske att dessa företag dessutom kan sälja produkter framtagna enligt ekologiska principer (kaffe, kakor, bröd, grönsaker, kött, fisk….)..

  Självmålen blir fler och fler av klimatterorristerna vars handlngar är klart samhällsfarliga.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s