Malmö blir allt fattigare på grund av invandring men innan året är slut får Sveriges kommuner ett nytt tillskott av tusentals kvotflyktingar

I dagens Sydsvenskan konstaterar man att centrala Malmö släpar efter ekonomiskt och blir allt fattigare jämfört med övriga landet samtidigt som invånarnas inkomster ökar långsammare. Förklaringen är att Malmö har flera unga personer och människor med invandrarbakgrund. Malmö mottager dock 6 miljarder i kommunalt utjämningsstöd varje år – pengar som uppenbarligen inte räcker till.

Sysselsättningen i staden har sjunkit ända från 1990-talet fram till för några år sedan och enligt nationalekonomen Martin Nordin är det ganska överraskande.
-”Malmös svaga utveckling beror främst på förändringar i befolkningens sammansättning. Allt fler är unga och allt fler har utländsk bakgrund. Det är grupper med låg sysselsättning. När transfereringar som a-kassa och sjukpenning samtidigt sjunker betyder det att disponibel inkomst faller ytterligare.”

Glädjande nog för övriga kommuner i landet, finns snart möjligheten att följa efter Malmö då Migrationsverket idag skrev på Twitter att myndigheten satt upp som mål att under året ta emot 5.000 kvotflyktingar från främst Afrika och Mellanöstern, vilket kommer att innebära ett mer koncentrerat mottagande i landets kommuner under årets sista kvartal. Jippie! 🤪

#vibetalar

#detnyasverige

Källa: Fria Tider

5 reaktioner till “Malmö blir allt fattigare på grund av invandring men innan året är slut får Sveriges kommuner ett nytt tillskott av tusentals kvotflyktingar

 1. Att Malmö blir fattigare beror även på att företag väljer att etablera sig i kommuner som kan leverera den energi deras produktion behöver. Så illa är det när energin vi behöver här nere beskattas så mycket att den blir olönsam att producera. Miljöpartiet är inte bra för Sverige. De har fått igenom skatter som är direkt skadlig för södra Sverige. De tänker inte på att det inhumant att ta hit fler flyktingar när vi inte kan ta hand om dem som redan finns här. Hade flyktingarna visst vad som väntar dem hade de förmodligen valt bort Sverige.

  Det Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

 2. Bra att Malmö blir fattigare. Hoppas på konkurs. Kvotflyktingar tagits emot sedan 50-talet. Vad bidrar de med idag???? Behöver sjukvård, tandvård, rullstolar, pension, bostad. Inte rättvist. Vad får vi av de svarta kvotflyktingarna från Afrika i stället??? Varför gör regeringen så mot svenskarna?
  Jag vill inte betala för det här.

  Gilla

 3. Skandalerna kring migrationsverket antyder att hela organisationen är helt infesterad av asylaktivister och har blivit en organisation som ser som sitt syfte att ta in så mycket migranter som helst. Alla inklusive gravt kriminella verkar efter ett avslag få uppehållstillstånd och medborgarskap vid nästa ansökan.

  Gilla

 4. Det är rasistiskt att göra skattekontroller hos näringsidkarna i Malmö och därför blommar den svarta ekonomin.Garanterat att hälften av omsättningen i Malmö näringsliv är svart.Resten är utlandsägda multinationella företag som skickar luftfakturor till sitt svenska dotterbolag.Hederligt folk har lämnat ghettostaden Malmö för länge sedan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s