Nu brådskar det att få Sverige ut ur EU och EU ut ur Sverige

Tycka vad man vill om Alternativ för Sverige, men deras Swexit-politik går inte av för hackor, vilket de visar i nedanstående debattinlägg. Det är verkligen synd att inget etablerat riksdagsparti driver samma linje och är öppet EU-kritiska, det hade gjort valet 2020 så mycket lättare.

#swexit

#followthemoney


”Krispaketet som förhandlades fram på EU:s toppmöte innebär att medlemsstaterna gemensamt ska ta lån på 750 miljarder euro, ungefär 7.700 miljarder svenska kronor. Stefan Löfven har satt Sverige i skuld för flera generationer framåt och tvingat oss ännu närmare det korrupta och demokratiskt illegitima EU. Krispaketet kommer att gå till den misslyckade eurozonen. Ett projekt som det svenska politiskt korrekta etablissemanget försökte lura in oss i, men som svenska folket tack och lov röstade nej till. Nu ska vi vara med och betala för detta misslyckade ekonomiska projekt, trots att vi står utanför detta destruktiva samarbete.

Tyskland är det land som tjänat mest på eurosamarbetet, både politiskt och ekonomiskt. För att hålla detta vid liv och ge konstgjord andning till de länder som förlorat på samarbetet låter sig nu Stefan Löfven och samtliga åtta riksdagspartier i Sverige bli överkört av Merkel, Macron och det övriga EU-etablissemanget. För detta är sanningen: Det finns inte längre något riksdagsparti som vill lämna unionen. Utspel om att Sverige kan vara med och “förändra unionen inifrån” har visat sig vara lögn, eller möjligen naivt önsketänkande. Hade Alternativ för Sverige varit regeringsparti hade budskapet inför förhandlingarna avseende det ansvarslösa krispaketet, som ska göda den misslyckade eurozonen, varit solklar. Vi hade sagt: ”Gör vad ni vill, men Sverige kommer att stå utanför. Vi har betalat nog till EU. Vill ni genomdriva krispaketet gör ni det utan Sverige. Annars använder vi vårt veto och fäller hela krispaketet.”

Om Alternativ för Sverige skulle ha styrt Sverige, hade vi också med omedelbar verkan slutat betalat medlemsavgiften till EU. Detta eftersom medlemsstaterna och EU i sig brutit mot flera ingångna avtal. Under migrationsvågen 2015 som sköljde över Europa och EU drabbades vi betydligt värre än vad som hade varit fallet om alla medlemsstater i EU följt Dublinförordningen. I början av 2000-talet bröt både Frankrike och Tyskland mot den ekonomiska stabilitetspakten, utan några som helst påföljder. Allt detta har kostat Sverige hundratals miljarder. Därför bör Sverige också sluta betala medlemsavgiften med omedelbar verkan, fram till dess att vi har hållit en folkomröstning för att lämna EU.

Storbritannien gjorde ett klokt val när de lämnade “den politiska och ekonomiska tvångströjan EU”. De gjorde det i sista sekund och slipper betala för den misslyckade EU-politiken. Det brådskar att lämna EU, för det kommer fler liknande katastrofer på sikt. Detta är bara första steget för att på allvar låsa fast medlemsstaterna inom EU. Sverige måste lämna denna koloss på lerfötter och vi måste göra det så snart vi kan. Vi ska göra allt vi kan för att Swexitrörelsen ska vinna mark i vårt land. Nigel Farage i Storbritannien visade att det gick. Låt oss upprepa den bedriften. Sverige ut ur EU. EU ut ur Sverige.

Gustav Kasselstrand, partiledare (AFS)
Jeff Ahl, styrelseledamot (AFS)
Per Sefastsson, styrelseledamot (AFS)”

https://www.friatider.se/lofven-har-just-skuldsatt-generationer-av-svenskar-att-goda-eu

8 reaktioner till “Nu brådskar det att få Sverige ut ur EU och EU ut ur Sverige

 1. Tanken med EU var väl att skaffa en ny ”lender of last resort”, när den dagen kom/kommer….
  Svenne mfl kan inte låna mer helt enkel….
  Hela det ekonomiska systemet är, mig veterligen, ett stort jäkla bedrägeri på alla vis..
  Dessa ränte belagda krediter/skuld går ej att betala tbx i den reella ekonomin utan packas in i den redan obetalbar kreditpyramiden så” vissa” kan leva på räntan…
  Häpp!
  Så EU är ett stort förbannat $lavläger i min bok, att likna vid USSR/Gulag, folk dör ju här alla redan & värre lär det väl bli & galenskapen började inte igår.
  Vad göra???
  Trycka sk ”pengar” att fylla igen kredithålet med?? eller låta 1%:na köpa upp hela världen med våra skatter??vilket händer idag, som jag ser det.
  Cynisk??
  Kanske men tveksamt…

  Mvh Per

  Gillad av 2 personer

 2. Tänk att jag 1994 tyckte att ett Europa utan gränser var något bra att rösta för.Det valet ångrar jag idag.Dinkelspiel et al lurade folket med tullfri sprit.Det är lätt att vara efterklok.Nu kommer baksmällan.

  Gillad av 1 person

 3. Det må vara sant att Tyskland tjänar på det men dom tvingades själva motvilligt in i den gemensamma valutan genom Frankrike’s villkor och hade klarat sig förträffligt med DMarken.

  Och hela EU-projektet har skapats av US/UK.

  Kom ihåg att Tyskland som hela tiden får skulden för allting fortfarande är ockuperat av Usa och är så underkuvade att dom själva förbjuder informationer som pekar på andras skuld till världskrigen och nazismen.

  De stora bankerna Goldman Sachs och andra från US/UK mfl ligger bakom den ekonomiska kris som drabbat misskötta länder.

  Dom har kanske gjort åtskilligt mer än det som är känt för mig men redan det som ÄR känt visar att dom avsiktligt körde Grekland i botten och att dom härjar i Portugal och att genom britternas makt över frimurarna försökte splittra Spanien..
  I Tyskland förväntar sig befolkningen att politiker inte ska betala för länder som för en oansvarig ekonomisk politik.
  Så även om politiker där anser eller inser att Tyskland kanske skulle kunna ta på sig mer så har dom inte demokratiskt mandat för det.
  Att berömma England som är en betydande del av orsaken till ekonomiska problem överallt genom sina parasitskatteparadis är att missa hur försåtligt dom alltid agerar mot sina rivaler.

  Det var inte så enkelt att Nigel Farage representerade någon gräsrotsrörelse utan snarare Usas fientliga syn på Europa.
  Det finns ingen äkta opposition utöver dom som knappt märks (som vi som håller till på altmedierna)
  .
  Jag instämmer i att EU styrs till synes av främmande krafter men jag tror att det beror på att EU är infiltrerat av krafter som i själva verket går britters och amerikaners ärenden.
  Trojaner i viss mening.

  Och det var inbyggt från början genom de anglosaxiska segrarmakternas inflytande.

  Om vi bryter upp EU måste vi ha fler inom EU som har samsyn och vill bygga upp ett nytt samarbete med andra och sundare villkor.

  När vi står utanför kommer anglosaxerna lättare att kunna manipulera oss.

  England gick ur EU för att skydda sina parasitbanker och parasittrusters intressen, inte pga kulturmarxism och islamism och invandring.

  Englands elit var i själva verket i ideologisk mening huvudorsaken till allt detta.

  Och har så varit sen 200 år.

  Trump representerar och antagligen Nigel Farrage eftersom han troligen gick deras ärenden en ngt annorlunda politik men den är fortfarande fientlig till Europa.

  Tro inte att det inte kan bli värre. Och tro inte att det radikala etablissemang vi vanstyrs av inte kan bli ännu värre om vi lämnar EU.

  Vem kommer att styra Sverige om Swexit inträffar utan att ngn ny och bättre Europeisk union ersätter.

  Jag gissar på att vi blir en ännu mer underkuvad vasall till anglosaxerna och blir ännu mer indragna i deras antagonism mot öst.

  Och att imperialisterna kommer att fortsätta stödja de radikaler av olika färger som river ner.

  För alla radikala rörelser är de anglosaxiska eliternas verk och dom skulle inte ha så stort inflytande om dom inte hade stöd av dom medier och dom pengar som går anglosaxernas ärenden

  Finns det ngt som tyder på att S skulle få mindre makt utanför EU när dom har behållit makten TROTS sin enormt samhällsskadliga politik?

  AFS tycks stå för plattskatt(?).

  Dom är nån sorts kontrollerad opposition som den ekonomiska eliten inte fruktar.

  Jag håller med om att dom säger vettiga saker om annat men vilka chanser har en sån politik?

  Och vilka svenska normalväljare kan lockas över av plattskatt?

  Vilken målgrupp har egentligen AFS?

  Är det inte risk att dom bara drar röster från SD och ändå inte kommer över 4%, särskilt om dom kör med plattskatt?

  Gillad av 1 person

  1. Börja från början!!
   Varförför ser Capitol Hill ut som roman empire??
   $even hills & allt??
   Hört talas om trojkan $talin, som hade en pakt med Adolf men bröt den 1939, Church-hill(det står där) & Roosevelt, som va….??
   Vilka rustade Bolsjevikerna??
   US of A(Wallstreet)
   Hahaha!!
   Vilka skriver historian???
   Europa drog vinstlotten, va??
   9 åring våldtagen osv…
   Vakna för f…. n!

   Mvh Per

   Gilla

   1. Stalin bröt inte pakten med Hitler och Stalin hade innan han skrev under den pakten uttömt alla möjligheter att bilda en effektiv allians mot Hitler med den andra sidan.

    Men britterna gjorde allt för att det inte skulle bli ngt avtal.

    Frankrikes förhandlare avslöjade att britterna medvetet saboterade möjligheten att enas mot Hitler.

    I boken nedan finns mer detaljer om hur britterna hjälpte bolshevikerna mot britternas ‘allierade’

    Skildrar hur britternas militär konsekvent saboterade för de vita armeerna så att bolshevikerna kunde vinna.

    https://www.adlibris.com/se/bok/the-liquidation-of-russia-who-helped-the-reds-to-win-the-civil-war-9785446104864

    Gilla

 4. Börja från början!!
  Varförför ser Capitol Hill ut som roman empire??
  $even hills & allt??
  Hört talas om trojkan $talin, som hade en pakt med Adolf men bröt den 1939, Church-hill(det står där) & Roosevelt, som va….??
  Vilka rustade Bolsjevikerna??
  US of A(Wallstreet)
  Hahaha!!
  Vilka skriver historian???
  Europa drog vinstlotten, va??
  9 åring våldtagen osv…
  Vakna för f…. n!

  Sweet sister.

  Mvh Per

  Gilla

 5. Sverige måste ut ur EU

  EU är roten till en lång rad problem i vårt land

  EU bestämmer över Sverige. I dag beslutas majoriteten av våra lagar i EU. Vi blir påtvingade nya lagar som aldrig har godkänts i riksdagen. Om Sverige inte gör som EU säger dras vi inför domstol med hot om dryga böter.

  EU är en extremt dyr klubb. I år kostar EU-avgiften över 40 miljarder. Det är ungefär lika mycket som hela det svenska rättsväsendet. Inom kort kommer kostnaden att överstiga hela det svenska försvaret. Som svensk betalar du mer än någon annan i hela EU.

  EU har öppnat våra gränser för kriminella. EU:s fria rörlighet är roten till en stor del av problemen i vårt land. Över våra gränser flödar nu narkotika, vapen, tiggare och illegala invandrare helt fritt. Så länge vi är kvar i EU kommer vi aldrig att kunna lösa problemet. Swexit, ja tack!

  Ulrik Petersson

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s