Inlägget om Bornholm har fått vingar

Nu har mitt inlägg om Bornholm fått spridning till Norge på gott och ont. Under rådande omständigheter vill jag egentligen inte ha mer uppmärksamhet kring min person, men det är som det är.

På grund av bilden av den abayabadande kvinnan skrivs det just nu en del artiklar i diverse medier. Jag skriver här, precis som jag säger till de journalister som hör av sig, att jag inte har några kommentarer innan eventuell utredning är färdig.

Av någon anledning har journalisterna fått för sig att jag varit aktiv i Sverigedemokraterna. För att förtydliga så var jag medlem i partiet i drygt ett år, men det är inte samma sak som att vara politiskt aktiv i partiet som de vill framhäva.

Svensk mor fant sin ferie-idyll: – En øy fri for islamisering

9 reaktioner till “Inlägget om Bornholm har fått vingar

 1. Så bra att det finns någon annan röst än statskontrollerad media som når ut. Jag tror att sånt här når ända in i regeringskansliet! Kanske, kanske ger det tom viss positiv effekt. Kanske, kanske säger Löfven till nån lydig underhuggare, ”du, se till att de lugnar sig lite, vi vill ju inte väcka svensken…..kolla upp den där Jenny Piper lite förresten, hon kanske vill jobba åt oss, ha-ha-ha”.

  Gillad av 1 person

 2. Veldig fint å kunne lese din sak på Document i Norge. Du skriver mycket bra om viktige frågor, og mange nordmenn er enige med deg. Du er ingen extremist, bare en vettig og smart person som ser hva som hender. Saken i Document har mange likes, ser jeg. Keep up the good work, hilsen fra Norge:)

  Gillad av 2 personer

 3. Asylaktivisterna och PK-polisen behöver ju ständigt kanonmat för att avleda uppmärksamhet från faktumen från massimporten av muslimska migranter från medeltida primitiva ”kulturer” som bara hopar sig med dödsskjutningar, våldtäkter, misshandel och bilbränder varje dj*vla dag. Inte minst de presstituerade ”journalisterna” i globaliserade tidningskonglomerat och regim kontrollerad statsmedia som SVT, som mörkar och undanhåller.

  Du är ett ljus i mörkret. Hoppas du orkar sprida det…

  Gillad av 2 personer

  1. Tänk dig dessutom ifall en troende muslim kommer att vara den som byter dina blöjor vid ev behov på äldre dar För din del har jag svårt att föreställa mig nåt värre.Jag är verkligen skrämd över ditt till synes blinda hat mot muslimer.Det är äckligt rent ut sagt.

   Gilla

 4. Det är numera ett ”brott” för svenskar att i första hand vlija umgås med likasinnade samt att uttrycka denna önskan för allmänheten samt att omsätta dessa tankar till ord.. För andra folkslag är det dock en rättighet. Vad är det nu det heter i Sverige…”allas lika värde”…jovisst. ‘

  Finns det kanske en ”EBO”-lag för svenskar?

  Gillad av 2 personer

 5. Ett bevis på att det du skriver Jenny är viktigt ,och förmedlar vad väldigt många känner, vi vet ju att åsiktspolisen jagar nätet ständigt, så det är inte alla som vågar skriva om allt man skulle vilja ta upp, och diskutera. Fortsätt med det du gör, din röst behövs.

  Gillad av 2 personer

 6. Upp flyger lögnerna från Bornholm på snabba vingar. Här ska det inte sägas vad som helst från Bornholm. Ett yttrandefrihetens Cypern där censuren ännu inte hunnit etablera sig. Nu fick nog de av de mörkhyade männen som är illasinnade och troende en idé kanske, Bornholm, kanske är det en ö som kan bli vår?
  Minns dessa mina rader! Jag får nog kanske tyvärr anledning att återkomma till dem om, säg om nåt år eller så?

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s