När inget annat fungerar drar man fram isbjörnarna igen

Klimataktivisterna har det tungrott i dessa coronatider när deras sak inte längre står högst på agendan, så dags att dra fram isbjörnskortet igen som alltid brukar fungera samt orera om att isen smälter och isbjörnarna svälter.

Ingen nämner så klart att det i en årsrapport om isbjörnarna vid Svalbard faktiskt framkommer att isbjörnspopulationen ligger på en stabil nivå och även om isen runt Svalbard minskat något på 40 år så var det exempelvis 40% mer isbjörnar 2015 jämfört med 2004. Isbjörnarna var också vid god hälsa. 2020 har utbredningen av is i området dessutom varit över det normala. http://www.klimatupplysningen.se/2020/03/13/fler-isbjornar-pa-svalbard-nu-20-ar-sedan/

I går blev för övrigt klimatsuperaktivisten Greta Thunberg återigen prisad med miljonbelopp för att hon mobiliserat unga i klimatkampen världen över. Ska man se krasst på det har hon snarare förvridit huvudet på en hel generation när hon aviserat klimatnödläge utan att ha vetenskapliga belägg för sina påståenden och skrämt upp barn med sina förutsägelser att jorden ska gå under om åtta år. Men det är det ingen som talar högt om när hela etablissemanget backar upp – här finns ju pengar att tjäna! Ska man säga något positivt så är det att hon skänker bort det mesta av pengarna till välgörenhet.

Bildkälla: Aftonbladet

#followthemoney

15 reaktioner till “När inget annat fungerar drar man fram isbjörnarna igen

 1. Skänker bort sina prispengar? Det vill jag se svart på vitt på.

  Denna lilla oerfarna samhällsfarllga flicka måste redovisa vem som står för alla hennes kostnader när hon är ute på sina världsomspännande nöjesturneer. Naturligtvis måste också redovisas hur många som följer med henne samt hur alla dessa personer (inkl. klimathotet Greta) reser och vem som står för alla utgifter: transporter (flyg, bil, cykel, tåg, båt…) , hotell, mat, avgifter….

  Det ligger säkert många hundar begravda som media kan gräva up..opps..glömde.. svensk media gör ju inga kritiska reportage..hehehe

  Gillad av 3 personer

 2. Hej.

  2100? Amatörer! Med bästa profetmarginal kan jag hälsa att Ungulu M’bongo, jordbävningsexperten från Geologstad 1, visat att både Kalifornien och Japan kommer att drabbas av svåra jordbävningar för 2100. Gör något! Nu! Skynda! Hets!

  Du kan för en billig penning köpa mitt ant-jordbävningskit, just nu endast 4 999:- plus moms för hela familjen. Ingen bindningstid, du kan byta avtal och leverantör när du vill! (Skatter och avgifter och skatt på avgifterna tillkommer.)

  Tveka inte, utan köp dig en jordbävningssäker framtid idag!

  För en extra slant ingår en isbjörnsräddande kräm.

  Skämt (?) åsido, vad som händer är att isbjörnarna, om isarna minskar, börjar leva på och jaga från land. Det har hänt vid den senaste stora värmeperioden.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 2 personer

  1. Nu är det ju så, att varje random isbjörn är intelligentare än klimatalarmisterna, och anpassar sig efter klimat och övriga omständigheter, annars hade de dött ut för länge sedan. Påminner om Darwins teorier, de gäller väl fortfarande?🤔🤔🤣🤣🤣🤣🤣I

   Gillad av 1 person

 3. Jag håller helt med de som ni kallar klimataktivisterna att isbjörnarnas liv är i fara. Det är också eskimåernas och massor med andra folkslag i Sibirien etc etc. . Har någon av er rest i polarområdena? Det har jag. Det ser för djävligt ut. Näringslivet är mer vaket och realitetsanpassat är många skribenter här. Det är pga att näringslivet vågar se vad som sker som man har öppnat fartygsrutter norröver där det förr bara var is. Läs på!

  Gilla

 4. Apropå klimatförändringar så har våldtäktsklimatet i Sverige förändrats drastiskt de senaste 10 åren. Det sammanfaller, märkligt nog med tiden för när muslimerna och andra infördes till Sverige. Våldtäktsstatistiken för 2019 visar att det anmäldes 25-26 våldtäkter per dag. Varje dag året runt. Det är väl en klimatförändring, inte sant?
  Vi ser ju alla vilka fruktansvärt gräsliga våldtäkter som sker hela tiden, sista dagarna har det varit busy, busy, hög aktivitet. Inte i alla fall, men i många fall, får vi via media klart för oss att våldtäktsmannen kommer från Somalia, Afghanistan, Iran, Syrien osv. Däremot vägras polisen att registrera vilka människor det är som är så våldtäktsbenägna. Det vore inte rättvist mot dem sägs det som förklaring. Vi som inte är lika våldtäktsbenägna skulle få fel uppfattning om en hel kultur sägs det. Vad säger den kulturen som försvar för våldtäkterna. Vilken förklaring lämnar Somaliska föreningen till 9-åringens pappa? Vilket ansvar tar de?
  Visst är straffen rätt korta? Inte stämmer det med rättsmedvetandet i befolkningen? Om min dotter hade varit den där 9-åringen (infon är inhämtat från normalmedia i Sverige inkl rättegångsprotokoll från denna sajt) skulle jag väntat ut den där somalierna och sedan hämnats på mitt sätt för att han förstört min dotters liv. Ni kan inte ens ana vad jag skulle göra. Men, så kommer och kan hennes pappa inte göra. Flickans liv är förstört i många avseenden, men vad hindrar somalierna att ta nya glada och kåta tag om småflickors ben och dra dem in i skogen och våldta dem när han kommer ut? Arbetslös är han väl, kanske inte har någon bostad heller, men det fixar sig säkert skulle jag tro med bådadera.

  Gilla

 5. Något gott har C19-viruset fört med sig ialla fall, man slipper höra fantasifulla domedagsprofeter sia om klimatet, med helt otroliga siffror på vad som kommer att hända om vi inte slutar köpa plastpåsar, och vatten på flaska etc. Som han sa den gamla(!) metrologen Per Holmström, numera klimatfacist för MP: ” Vasaloppet kommer att vara snöfritt till 2022″ , fan troˋt, sa Relling

  Gillad av 1 person

  1. Covid 19 är en yttring av, en följd av miljöförstöring och av det ohämmade sätt människan reser över jorden. En effekt av industrialisering driven till sin spets, kapitalets maximala tänjning av den liberala globalismen. Helt enkelt hur människan uppför sig mot naturen. Det kommer fler pandemier om nån nu trodde något annat. Klotet, naturen såg inte ut på det nuvarande sättet tidigare. Det går därför inte att dra några slutsatser från hur pandemier uppträdde tidigare. Sambandet mellan jordens tillstånd och människans framfart är odiskutabel. Denna pandemi spred sig över klotet på några dagar. Mänskligheten kan ju inte montera ner allt, ny smitta kommer. Många stora aktörer tar nu lärdom och förbereder sig för nästa. Men de gör det inte för att vara snälla, utan för att få makt över oss och för att tjäna pengar.

   Gilla

 6. Och den stinkande Aftonkloaken visar som vanligt samma bilder på isbjörnar som badar vilket är ett helt naturligt beteende för dem men underförstått att de inte har någon is att gå på.

  Hur kan det då komma sig att istäcket i perioder ökat och inte minskat? För att bara forskare med ”rätt” åsikter som redan är inköpta av den globaliserade klimatmaffian får forskningsstöd.

  Naturliga klimat-fluktuationer har alltid förekommit, över tid. Men nu har människan inte funnits så länge och och registrerat statistik för att kunna ge en hållbart vettig bedömning. Så hade vi t.ex en mindre istid runt 1658 då Karl X gick över isen vid stora och lilla bält. Dessa kommer och går vare sig det är skithuseffekt, växthuseffekt eller en liten efterbliven tonårstjej med asbergers som hålls i ständig skräck av föräldrar och intressen som borde sitta inspärrade för ett hittepå hot som aldrig kommer att inträffa.

  Gilla

  1. Ps. Ryska forskare har tillsammans med inbjudna experter från andra länder årligen bedrivit forskning ,halvårsvis, i saken på enorma isflak vid nordpolen långt långt innan klimatmaffian i väst ens kom på tanken. Jag förlitar mig hellre på sådan expertis eftersom den är saklig och bedrivs utan bidrag och influenser från intressen som har helt annat än mänsklighetens väl och ve för ögonen.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s