Gängkrig mellan invandrargrupper är ett växande problem ändå ska vi fortsätta importera nya ”utmaningar”

Efter dagens besked om de havererade migrationssamtalen jublar Vänsterpartiet och tycker att det var en mycket god nyhet eftersom det innebär att vi kan fortsätta med den generösa asylpolitiken, medan extremisterna i Miljöpartiet slår sig för bröstet och stolt kallar sig själva den ”gröna elefanten” för att ha stått upp för asylrätten. Nu hoppas asylextremistpartierna att det blir en uppgörelse om fortsatt generös migrationspolitiken mellan S, MP, V, C och L. Vad det kommer betyda för Sverige behöver jag inte ens gå in på, utan det räcker att konstatera att den humanitära stormakten blir vår död.

Det dessa klåpare inte kan förstå är att vi för länge sedan nått vägs ände och att vi nu är så pressade att det inte fungerar att ta in lika många migranter hela tiden och det ger inte heller någon ekonomisk vinst – tvärtom dränerar det vårt land och slår hårt mot medborgarna. Det måste helt klart minska rejält – helst till noll, men det är det ingen som kommer gå i bräschen för i dagsläget.

Det är dock inte bara bostadsbrist, arbetslöshet, integrationsproblem, hederskultur, ökad extremism och ekonomisk kraschlandning som är resultatet av decennier av oansvarig migrationspolitik samt en obefintlig integrationspolitik – en eskalerande kriminalitet är grädden på moset där polisen för länge sedan tappat kontrollen och regeringen gett upp försöken att försöka hantera den grova brottsligheten.

Även om såväl våra politiker som betalda experter fortfarande desperat hävdar att det inte finns någon koppling till etnicitet i det anarkiliknande tillstånd som Sverige fått, är de flesta svenskar ändå överens om att så är fallet – vilket även studier av privatpersoner visat samtidigt som siffror från rapporter som beställts av den danska och norska regeringen (de är inte så förbannat ängsliga som svenska politiker) påvisar exakt samma sak.

Ett av problemen med kriminella invandrare är gänguppgörelser där konflikter gängen emellan står i fokus och där det är stor risk att civila offer hamnar i vägen, vilket vi sett otaliga exempel på det senaste året.

I Alingsås har vi ett färskt exempel på detta där det i går skedde ett stort bråk i staden där en gruppering hamnade i bråk med en annan gruppering i en kriminell uppgörelse. Sex män har anhållits misstänkta för grov misshandel och enligt vittnen deltog mellan 15-20 män i åldrarna 18 till 30 i bråket.

Enligt åklagaren Mattias Sjösten pågår det en etnisk konflikt mellan olika invandrar­grupper i Alingsås och det är den som ligger bakom gårdagens storbråk i staden.
-”Det är tre olika grupperingar som ligger i konflikt med varandra. Det här bråket i går har att göra med deras konflikt. Men exakt vilka av de här grupperingarna som är inblandade och i vilken omfattning vet jag inte. Vissa av de här grupperingarna är etniskt definierbara. Det finns risk för fler liknande våldsuppgörelser i Alingsås framöver och det kan hända att den stackars laglydige hundägaren som är ute på promenad hamnar mitt i eländet. Det är ett generellt problem, det gäller inte bara i den här utredningen.”

Det är så här det blir när man tar in människor från världens alla hörn i ett land utan att först göra en konsekvensanalys och när många dessutom tar med sig sina konflikter till sitt nya land blir resultatet därefter. Hur kan man således ens komma på tanken att vi ska fortsätta med detta galna inflöde som en majoritet av riksdagens partier kräver, när vi inte ens kan hantera de som redan finns i landet och hur kan en så stor del av svenska folket inte förstå att det här sänker landet i botten?

Det sunda förnuftet är helt klart som bortspolat i det naiva kungadömet i norr och att undersåtarna kröker rygg för dessa pompösa makthavare som inte vill Sverige väl är obegripligt!

#onlyinsweden

6 reaktioner till “Gängkrig mellan invandrargrupper är ett växande problem ändå ska vi fortsätta importera nya ”utmaningar”

 1. Är väl inte så konstig att det blir krig här när det tas hit massa folk som är i krig i deras hemländer. Det har varit väntat länge och redan pågått flera år.

  Gilla

 2. En ytterligare aspekt på en allt för stor invandring är alla de smittade, och döda på de olika äldreboendena runt om i landet, anledningen visar sig bl.a annat bero på att väldigt många nyanlända jobbar inom äldreomsorgen. Många har bristande kunskaper om hygien, och dåliga kunskaper i svenska både i tal och skrift, så instruktioner är ett stort problem. Man undrar: tror inte svenskarna att de ska bli gamla, eller räknar de med att ha råd att bo utomlands på sin ålders höst, och slippa bo på äldreboende? Om inte, då vet vi vad för någon ålderdom som väntar.

  Gilla

 3. Klart som fan att det blir gängkrig. De som importeras tillhör ju olika etniska grupper, religioner, klaner, stammar och all den där skiten. Klart som fan att de slåss mot varandra, de älskar minsann inte det mångkulturella. Sverige tillhandahåller området där de kan slåss och som de slåss om. Muckar vi vänder de sig alla mot oss. Skicka in de där kvinnorna inom mp, v och s som älskar utsatta, skicka in dem och låt dem medla. De kommer bli våldtagna, misshandlade och dödade innan de hinner säga ”allas lika värde”. In med dem i skottlinjen för fan, knuffa in dem om de inte går frivilligt.

  Gilla

 4. Klart man visste det när man läste…Jag har ju fyllt 50, tänkte på ”förr” då kunde det vara ”storbråk” mellan raggare (en värld jag ej befunnit mig i, men känner många) och då kom det nästan aldrig in polisanmälningar om vare sig misshandel, eller kränkning…Vi var inte sådana, vi Svenskar. Idag är ett helt annat klimat, är inte nostalgisk, men kan sakna 70 och 80-talet…så totalt bekymmersamt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s