BLM-aktivister firade nationaldagen genom att skända den amerikanska flaggan

Igår firade USA sin nationaldag, men Black Lives Matter-aktivisterna tog istället tillfället i akt att i aktioner utanför Vita Huset trampa på den amerikanska flaggan och elda upp den eftersom den representerar ”slaveri, folkmord och krig”.

BLM-demonstranterna skrek samtidigt slagord som ”burn motherf**ker burn”, ”F**k the Fourth of July and F**k the American flag that’s what we are saying” samt ”We knew what this flag represents: One, two, three, four, slavery, genocide and war, five, six, seven, eight, America was never great”.

Vilken skymf! Dessa aktivister medverkar verkligen till att förpassa sig själva ut i kulisserna för de har inte många – varken svarta eller vita – supportrar som stödjer det som nu sker på olika håll med vandalism, avskyvärda kriminella handlingar och skändning av landets flagga.

De har uppenbarligen inte vett nog att förstå att de bara förstör för sig själva och verkligen inte förbättrar de svartas situation i landet. Skamligt att stora företag som Adidas och H&M sponsrar aktivism genom att donera pengar till organisationen i hopp om att vinna godhetspoäng!

https://www.rt.com/usa/493840-american-flag-burning-protesters/

10 reaktioner till “BLM-aktivister firade nationaldagen genom att skända den amerikanska flaggan

 1. I Sverige har politikerna gjort vad de kunnat för att få bort svenska flaggan. Och Sveriges gränser. Det är därför vi inte har någon fungerande tull, tullpolis mm. Prideflaggan är populär, den har ju tom en helt egen parad där både ÖB och i år kungligheter travar med. Den svenska studentexamen med svenska flaggan togs bort, i stället ser vi alla dessa div arabiska nationers flaggor i händerna på smått fanatiska ungdomar när rusar nerför trappan och skriker något på sitt hemlands tungomål. Det är inte svenska flaggan de viftar med precis. Det är sitt hemland de ärar, som om det var det landets förtjänst att de fått gå i skola.

  Gillad av 1 person

 2. De styrande i berörda företag är inte smartare än att de inte inser att det kommer att kosta i långa loppet. Beträffande de röda minions, det är nog kört där …

  Gillad av 3 personer

 3. Flaggan är ju ett lands viktigaste symbol. Våra nya politiker Löfven, Lövin och Sjöstedt, gömde undan den. När de sedan behövde det riktiga svenska folkets hjälp med Corona tog man fram den svenska flaggan igen. Plötsligt satt det små pins med svenska flaggan på var och en av de nya politikerna. Snart plockar de bort dem igen.

  Gillad av 2 personer

  1. Det började tidigare, när lagen som reglerar just flaggan reducerades till att bara omfatta utformningen. Något man påpekade när jag besökte Norge för några år sedan. Anade en viss sarkasm, när jag ombads vid ett arrangemang att ta ner alla hissade flaggor och fick fick frågan om jag visste hur man gjorde …

   Gillad av 1 person

 4. Vid en konstig 4-juli-demo i Seattle, körde en afroman på 2 vita kvinnor:

  Det finns många konstiga typer………..

  Gillad av 1 person

  1. Jag har kört lastbil och som egen åkare retade man sig på allt skräp som befann sig i vägen.En gång vid skolavslutning i Domushörnan i Ystad,examensdagen,fick några ungdjävlar för sig att i rad krypa över övetgångsstället.Jag höll där i några minuter,sedan körde jag sakta mot dem och när jag var på lagom avstånd tryckte jag på kompressorhornen.Hundrafemtio decibel rakt in i deras små gulliga öron och de flög som råttor och helt plötsligt var det bara att åka.Ett annat hinder var Power Meet i Västerås när de löjliga sk bilburen ungdom skulle åka kortege i trettio kilometer.Kompressorhorn i deras små söta öron och de flyttade sig lydigt.Ja det finns många konstiga typer.Hundrafemtio decibel löser det mesta.

   Gilla

 5. Vidrigt, men det var ungefär samma slödder som alltid protesterar, anarkister som gärna hatar poliser, lagen, presidenten, fria val, kort sagt antidemokrater, men när de är utsatta för brott, eller behöver samhällets hjälp, då skriker de avgjort högst av alla, och kräver att samhället ställer upp.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s