Lögner och offerkofta i Expressen

Drevet drar vidare – nu i Expressen där lögnerna hopar sig. Kvinnan hade inte burkini, då hade jag självklart inte reagerat, utan abaya! Hur vore det om man kollade upp fakta innan man publicerar? Det var inget hat mot kvinnan där hon kallades häxa med mera. Inte heller nämns ett ord om islamisterna som sprider hat och hot i kommentarsfältet. Tröttsamt och skrämmande, men det är som vanligt offerkoftan på istället för att diskutera vad dessa plagg symboliserar och fundera kring vad det kan betyda för Sverige som ett tidigare jämställt land med åsiktsfrihet!

Nyheter idag skriver däremot mer sakligt om situationen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/undviker-att-bada-av-radsla-for-rasism/

Jenny utsattes för näthat efter Facebookinlägg om kvinnoförtryck på stranden: ”Borde brännas på bål”

16 reaktioner till “Lögner och offerkofta i Expressen

 1. Ja du Jenny. Här kan man nog säga att du petade i ett getingbo.
  Måste vara jobbigt att bli utsatt för en sådan hatstorm.
  När det sedan övergår till rena personangrepp, då är det bara för bedrövligt. Men det är väl så när argumenten tryter, för en del.
  Det är aldrig roligt att bli kommenterad i negativa ordalag för sitt utseende. Det är ju bara för lågt.
  Ta inte åt dig av det.
  Du har inget utseende att skämmas över. Tvärtom.

  Gillad av 3 personer

 2. Att kommentera ditt utseende är bara för lågt, såna kommentarer säger betydligt mer om dem än om dig. Jag tycker att du är modig och klok, det finns många som delar dina åsikter.
  Stå på dig.

  Gillad av 1 person

 3. Näthat eller hot, hat och våld är aldrig bra, men fördelen för den som har blivit utsatt för näthat lär visst vara att det är förbjudet och att Sverige har väldigt tuffa granskare. Så det dröjer nog inte så länge innan förövarna är inom lås och bom och Jenny har fått sin ersättning.

  Gilla

 4. kvinnan på publicerade bilden till inlägget av Piper bär inte burkini. Hon har ”full” dress alltifrån gissningsvis underkläder och i övrigt fullt vardagspåklädd. se bilden!
  kommenterade (avsiktligt?) felaktigt reportage om händelsen.

  Gillad av 1 person

 5. Är det de huvudlösa Miljömupparna som har sammankomst med att sticka huvet i sanden och som vanligt tänker med röven?
  Hoppas att där är gott om jordgetingar i marken!

  Gilla

 6. Den presstituerade Expressen blandar medvetet ihop sekteristiskt förtryck med ras. Förmodligen har några imamer betalat för artikeln, tror jag. Syftet bakom är sannolikt att förminska allas vår avsky för sektens kvinnoförtryck medelst det osanna kontrollordet ”rasism”. Sektledarna lever nämligen på att lura in människor in i sekterismens bur.

  Sektledarna kan dock inte lura så många muslimer. Allt fler muslimer tar av sig sektsymbolerna, solar och badar i bikini och shorts, samt får då välbehövligt d-vitamin. Allt fler muslimer vet om att svenskar i allmänhet INTE är vare sig sexgalna eller rasister, men sekulära, samt ofta ateister, vilket är lätt att bli med en vetenskaplig bildning…

  …och det är därför jag tror att ”Sverigebilden” ovan snart kommer bli lika ovanlig som att sikta kristna nunnor på badstränder.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s