Föräldrar tvingade sitt barn att tigga i Sverige – dottern vittnade mot föräldrarna och nu utvisas även hon till Bulgarien trots att hon fruktar för sitt liv

I en uppmärksammad rättegång om människohandel
vittnade dottern mot sina föräldrar som hade tvingat henne att tigga. Föräldrarna dömdes till fängelse och utvisning till Bulgarien – det var första gången i Sverige som föräldrar dömdes till fängelse för dylik handling. Nu när dottern fyllt 18 år har Migrationsverket och Migrationsdomstolen beslutat att hon ska utvisas till samma land, ett beslut som inte kan överklagas då Migrationsöverdomstolen meddelat att de inte kommer att ta upp fallet.

Dottern fruktar nu för sitt liv.
-”De kan döda mig. Det finns en oerhörd stor skam i att ha satt sina föräldrar i fängelse. De hotar mig och kallar mig ”hora” samt påstår att jag säljer min kropp, att jag satt mina föräldrar i fängelse bara för att kunna knarka och ha sex. Jag får inte ha kontakt med någon kusin.”

Migrationsverket menar att EU-länder generellt anses vara säkra, det vill säga att det inte råder någon väpnad konflikt i någon av EU-länderna samt att EU-länderna normalt sett bedöms kunna erbjuda sina medborgare ett godtagbart myndighetsskydd. Samtidigt konstaterar också Migrationsverket att EU-medborgare har rätt att uppehålla sig i Sverige, men då behöver personen kunna försörja sig. Något som dottern inte kan då hon går i skolan och inte har något arbete.

Karin Gyllenring, som är juridiskt ombud för dottern, anser att en utvisning kan innebära allvarliga risker för hennes liv då hon kan utsättas för människohandel, tvångsgifte och svårt våld om hon återvänder till Bulgarien.

Återigen ett bevis på att svensk migrationspolitik är ett kapitel för sig och att asylreglerna lämnar mycket kvar att önska. Det är väl märkligt att svin som Akilov och andra utländska medborgare som har mördat, våldtagit eller på andra sätt begått horribla brott kan få stanna i Sverige på grund av ”humanitära skäl” eftersom de riskerar att råka illa ut om de återvänder till sina hemländer samt tusentals afghaner kan få stanna trots att de saknar skyddsskäl bara för att de fått vänta lite längre än normalt på sina asylbesked, men normala människor som etablerat sig i Sverige och har en verklig hotbild mot sig ska vi sparka ut så fort som möjligt för att inte tala om alla som råkat ut för kompetensutvisningar. Ibland undrar man om Sverige har som mål att bli en stor avskrädeshög för kriminella ligister, terrorister, extremister och andra avarter som skattebetalarna ska tvingas försörja livet ut?

Man får väl hoppas att tjejen inte kommer att råka illa ut när hon återvänder till Bulgarien, men man kan inte sticka under stol med att läget inte ser särskilt ljust ut för henne.

#onlyinsweden

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/tvingades-att-tigga-nu-riskerar-maria-att-utvisas

9 reaktioner till “Föräldrar tvingade sitt barn att tigga i Sverige – dottern vittnade mot föräldrarna och nu utvisas även hon till Bulgarien trots att hon fruktar för sitt liv

 1. Det kan inte vara så att Sverige ska ha ansvar för alla människor på denna planet!

  Alla svenskar borde se denna film:

  Tack till de som gjorde denna film!

  Gilla

 2. Det bevisar att svenska myndigheter inte vill att de som utnyttjas här ska berätta.
  Och motivet för det bör vara att skydda migrationsivrande partiers ställning inför valet.

  Jag såg det österrikiska naturprogrammet om myrornas beteende.

  Intressant. David Attenburough kommenterade. Det kunde inte undvikas att jag som tittare drog paralleller med mänskliga samhällen och med massinvandringen.
  Mot slutet lät det lite som en parallell om hur blandningen och migrationen har en fredlig aspekt och är en utveckling av evolutionen från mer monoklona myrsamhällen från tidigare uppfattningar.
  Men i en tidigare fas av bilderna då intränglingar från en annan myrart beskrevs lät det så att man inte kunde undvika att tänka på Sverige.
  Nordslavmyrorna försvarade sig mot (de mer storväxta ) honorna från intränglingarna.
  Men så avmattades dom och ”en förvirrad arbetare började mata den främmande honan”.
  ”Därmed var nordslavmyrornas öde beseglat” för nu hade hon doftmarkeringen från värdarten och var därför säker.
  Nordslavmyrorna är kanske en träffande benämning av svenskarna?

  Gillad av 1 person

 3. Det handlar om islam, inte om svenska myndigheter, inte om försummelser från svenska samhället, det handlar inte om att svenskar är rasister och allt det där i all oändlighet. Det handlar om islam, islams människosynn, synen på man/kvinna, hur den religionen gör det möjligt för föräldrar att lämna sina barn, skicka iväg dem, döda tonåriga flickor som inte gör som islam föreskriver, sätta bombbälten på barnen och offra dem för den guden, för att den guden säger att det är gott att döda oss otrogna. Islam är en erövrarreligion, våldsam och med både en politisk och militär agenda.
  Det handlar om den religionen, inte något annat. Det är just det ingen vågar prata om. I stället pekar de som styr och ställer på allt möjligt annat som orsak till att det numer är som det är i Sverige.
  Islam är inte förenligt med vår demokrati, med vår kultur, med vår människosyn.

  Gilla

 4. Varför lämna därhän? Det är väl ett jättebra exempel att diskutera utifrån?Det finns väl hur många konkreta händelser i Sverige som helst som ger klart stöd för det jag skriver! Du kopplar ju själv exemplet till den svenska situationen i din egen text! Jag förstår att jag skriver för rakt och sant för att det ska vara tillåtet egentligen. Exempel är ju till för att föra ett samtal om vad saker och ting handlar om, principer, strukturer. Det är ju sedan många år övertydligt vad islam har tagit sig för i vårt land. Även den starkt beskurna och delvis censurerade statistiken över div våldsbrott i Sverige talar sitt tydliga språk. Alla vet om det här, självklart, fortfarande är det dock förbjudet att för rakt ut säga vad det handlar om.
  Kanske kan överenskommelsen i Migrationskommittén göra det möjligt för ribban för vad som får och inte får sägas att höjas.
  Det finns så många andra som vill lägga munkavle på oss.

  Gilla

 5. Verkar vara som att Migrationsverket och Migrationsdomstolen går på order uppifrån, regeringen tycker väl det är skämmigt att de finns människohandel i Sverige och då måste alla ”vittnen” tystas och skickas långt bort. För många verkar det som att människohandel är ett fruktansvärt brott, mycket mycket värre än mord, IS-resenärer och andra terrorister de vill gulla med. Jag förmildrar inte något av brotten, försöker bara ge min bild av det. ”Humanitära skäl” ska man inte kunna använda så slentriant som regeringen gör, eller gömmer sig bakom för att de blir annars tvungna att ta ett beslut och de vet vi sen innan att de fixar de inte. Du behöver inte undra om man i Sverige har som mål att bli en stor avskrädeshög för kriminella ligister, terrorister, extremister och andra avarter som skattebetalarna ska tvingas försörja livet ut? Med dagens regering, stödpartier och dagens media så är det precis detta de vill, känns som ett enda stort experiment påhejat av FN, EU och andra krafter som ligger bakom och som bara vill oss ont.

  Gillad av 1 person

 6. Det kan finnas minst flera aspekter på varför hon måste ut ur Sverige.

  1. Bulgarien har ansvaret för hennes utbildning och skydd, inte Sverige och Bulgarien befinner sig inte i krig. Människohandel kan inträffa var som helst, även i Sverige. Hon är förmodligen inte säkrare i Sverige än i Bulgarien. Skydd i annat EU-land, dit bulgarerna inte drar sig, typ Rumänien, är nog vettigare.

  2. Hon är flicka och migrationsverkets batiktanter tycker uppenbarligen (oftast) att unga pojkar som är illegala migranter är sötare, särskilt om de har en våldsbejakande kultur i bagaget. Flickor skapar inte konflikt och det är det man vill skapa i Sverige.

  3. Flickor skulle kunna minska könsobalansen och det gillar varken marknadsliberala batiktanter eller marknadsliberala batikbögar, vars marknad då inte blir lika riklig och ”fri” för dem.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s