Inte konstigt att grannarna i det homogena området har svårt att acceptera skolan när personalen bär kvinnoförtryckande plagg

Algebraskolan i Göteborg saknade bygglov och för ett år sedan tvingades skolan under turbulenta former flytta från Gårdsten till det homogena Torslanda, en helt ny stadsdel som ligger två mil bort, dit de 150 eleverna transporteras med bussar varje dag från socioekonomiskt utsatta områden i Göteborg.

SVT gör nu ett reportage från skolan som hyser både förskoleklass och årskurs 1-6 och pratar med den hijabbärande rektorn, Iman Baroudi, som menar att det varit svårt för grannarna att acceptera dem.

På andra sidan vägen ligger den kommunala Trulsegårdsskolan, en högstadieskola med 500 elever som är en skarp kontrast med många ”vita” elever och rektor. Förhoppningen är att man ska få till ett samarbete mellan skolorna och låta eleverna få utbyte av varandra. Algebraskolan vill också utöka och bli högstadium, vilket man ansökt om och hoppas kunna förverkliga inom något år.

Med tanke på att rektorn bär hijab och skolpersonal niqab som det verkar, eftersom man 15 sekunder in i videon får syn på en kvinna som dygdigt är insvept i tyg från topp till tå på väg in i skolan, är det inte konstigt att de omkringboende har svårt att acceptera sina nya grannar. Det är inte en bild som hör hemma i Sverige år 2020!

Jag förstår inte varför de inte kan anpassa sig till sitt nya land om de valt att bosätta sig här. Hur ska barnen någonsin kunna integreras på ett korrekt sätt med dessa förebilder?

Hade svenska politiker hittat ryggraden och enats om att förbjuda slöja/hijab i svenska skolor samt stänga alla religiösa friskolor oavsett religion samtidigt som man övervägde att återförstatliga skolan hade man kommit en liten bit på väg.

Tyvärr blir jag dock alltmer övertygad om att det aldrig kommer att ske, utan detta är det nya Sverige som växer fram och som våra barn får vänja sig vid – där vi gör skillnad på kön samt vänder ryggen åt det viktiga jämställdhetsarbete som många kvinnor kämpat så länge för att införliva i det svenska samhället. Ytterst beklagligt!

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/algebraskolan-ett-ar-senare

6 reaktioner till “Inte konstigt att grannarna i det homogena området har svårt att acceptera skolan när personalen bär kvinnoförtryckande plagg

 1. Det enda sättet att komma åt detta är att införa ett totalt förbud mot all form av den muslimska religionen, kommer detta hända i dagens Sverige? Nä eftersom den stora massan ser inga problem än och när det väl gör det är det försent. Ett förbud är det enda som kan förhindra att vi inte blir slavar i vårt egna land. Eftersom de inte vill anpassa sig till vår värld och vårt sätt att leva så ser inte jag många andra alternativ. Annars blir det som idag där de tar över stadsdelar, smyger in i det politiska allt för att kunna påverka och utöva inflytande som bara gynnar dem själva.

  Gillad av 1 person

  1. Bra skrivet!
   Islam är dock här för gott tyvärr.
   Ansgar kom ensam, nu blev vi invaderade av horder av muslimer som väller in. De invaderande fick och får hjälp inifrån av landsförrädare. Quislingar. Människor som sviker ditt land och har gått över till fienden. I krig avrättas sådana förrädare.

   Gilla

   1. Tyvärr är islam här för att stanna inte för gott men åtminstone fram till någon form av uppgörelse liknade inbördeskrig.

    Gilla

 2. Det svenska näringslivet består väl inte av idioter även om man inte kan vara lika säker på det när det gäller politikerklassen.
  Näringslivet ligger närmare den anglosaxiska elitens tänkande. Och den och dess vasaller i EU har sen ett årtionde lagt upp storstilade planer för en utvidgning av EUs territitorium och därvid varit ganska explicit i att uttala sig om att våld mot Ryssland kan behövas.
  Ursprungligen var nog förhoppningen större om att kunna åstadkomma regimskifte utan direkt krig med Ryssland men samtidigt har det anglosaxiskt dominerade väst varit djupt insyltade i att förbereda för nazistiska och islamistiska legoarmeers angrepp mot Ryssland.

  Anglosaxernas kolonialprojekt Israel finns också med på ett hörn som direkt iblandade under nazibefäl (vilket Israels medier inte döljer) och nazisterna i Ukraina lär vara direkt sponsrade av västs allierade oligarker där. Och dom är nog ibland i symbios med Israel åtminstone i någon mån.
  Eller åtminstone ser dom Israel som en plats att fly till?
  Hur som helst med detaljerna men..
  Sammantaget existerar ett reellt hot om att Ryssland med tiden kommer att bli anfallna.

  Det stämmer bättre överens med den annars patetiska svenska tuffa retoriken mot Ryssland om muslimerna faktiskt är tänkta att rekryteras som legosoldater för väst betalda av EUs skattebetalare.

  Både genom öppet tillgänglig dokumentation i EUs regi om än brittiska tankesmedjor verkar ha stått för tänkandet och utarbetandet mer explicit.

  Nå men om detta med det kommande kriget inte är förklaringen till massinvandringen av en kultur som riskerar att bli dominerad av muslimska brödraskapet, hur kommer det sig då att näringslivet inte är mot det?

  Dom fattar rimligen att en betydande maktförskjuting kommer att ske genom rent demografiska verkan.

  Kvinnoförtryck underlättar för att göra kvinnor till avelskossor som producerar soldater.

  Och går dessa soldater åt som kanonmat motverkar detta det demografiska hotet.

  Om inte detta är ett medvetet syfte från tongivande kretsar i Sverige måste man fråga sig hur näringslivet resonerar.

  Islam liksom andra religioner underlättar för att producera motiverade krigare.
  Där fyller utbredandet av moskeer ett syfte.

  Muslimska brödraskapet var redan från början ett brittiskt projekt men efter andra världskriget runt 1951 enligt Voltaire.net, skedde ytterligare en ombildning av dom i enlighet med britternas underrättelsetjänsters behov.
  https://www.voltairenet.org/article206934.html
  Meyssan antyder något om Al Bannas familj där nämligen att dom var klockmakare och han skriver att det yrket var reserverat för judar i Egypten.
  Al Banna var väldigt ung när hans verksamhet började och han hoppade på precis den reaktionära gren av Islam som britternas orientalister hade valt ut som varandes i brittiskt intresse att förstärka.
  Och om det var så att han hade delvis judisk börd vore det sannolikt av intresse för britterna att värva honom.
  Detta är ingen kritik från min sida mot judarna eftersom britterna sen över hundra år tidigare hade för vana att utse judar till revolutionära uppdrag parallellt med att britterna underminerade judarnas ställning på kontinenten. Logiken med det dubbelspelet var att hindra att judarna knöt nära band med britternas rivaler
  så att bankväsendet fortfor att vara Londoncentrerat och inte förskjöts till kontinenten.
  Sammantaget var det därför mer till harm för judarna och till gagn för imperialisterna att judar ofta hade framskjutna positioner i imperiets omstörtningar.
  Detta var en parentes men förstärker bilden av att Al Banna inte var ett självständigt fenomen utan ett av imperiet manipulerat.
  Kan det vara så att svenska näringslivets insiders har fått försäkringar om att MB är under anglosaxisk kontroll och därför aldrig kommer att bli en självständig maktfaktor?

  Utan mer som ett ombud för den anglosaxiska företags och finansoligarkin och att svenska näringslivet tycker att kvinnoförtryck är finfina grejer när man har en av anglosaxerna kontrollerad syndabock som drar till sig indignationen.

  Lite femininstisk krydda här och var i näringslivet och parallellt en rakt motsatt process i stor skala.

  Och att ett reaktionärt klanstyre kan ha sina fördelar jämfört med de radikaler som hjälper till att få hit dom?

  Dessa klaners brottsliga verksamhet är intimt sammanvävd med den av anglosaxerna dominerade finansvärlden som alltid har samverkat med drogdistributionen.

  Kan det vara så att näringslivet tänker att: låt de radikala underminera sig själva?

  Eller överskattar jag näringslivets tankeförmåga?

  Jag fruktar att hela väst bakom kulisserna tänker sig att det är bra att nöta ner den asiatiska och Ryska konkurrensen med eviga krig och att muslimerna önskas hit av det skälet.

  Gilla

 3. vi skulle aldrig få bygga svenska skolor i deras länder där
  flickor och pojkar leker i
  Korta byxor och lever på på svenskt sätt.
  Alltså ska inte Sverige ge dem rätt att leva
  På ett föråldrat och diskriminerande sätt.
  Och ännu värre är att man ger skattepengar till
  Sådana skolor.

  Men man kan ju inte räkna med att politikerna
  Vet vad som är rätt eller fel för den flum skolan vi
  Nu har haft de senaste 20 åren.
  Är det ingen som vet vad rätt eller fel är.
  Sverige är nu en skam för hela världen från att vara föredöme
  I jämställdhet har vi nu sålt våra kvinnliga kämpar
  Till
  Jihadisterna

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s