Ännu en dag i det nya Sverige

Vaknar till det gamla vanliga – någon har kastat in något i en lägenhet som exploderat och ett flerfamiljshus i Uppsala fick utrymmas, en 70-årig man rånades och misshandlades i sitt hem i Tyresö, en man i 20-årsåldern knivskadades utanför en villa på Ekerö, någon sköt mot ett lägenhetshus i Tensta så det blev skador i fasaden och utreds som mordförsök samt ännu en lägenhetsbrand i Malmö.

Och nu över till något viktigare – nämligen midsommarvädret och prognosen för tillgången av jordgubbar i landet…

Slutligen önskar vi alla att justitieminister Morgan Johansson får en skön semester, det är han verkligen värd! ❤

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

Källa: Aftonbladet

3 reaktioner till “Ännu en dag i det nya Sverige

 1. Undrar hur många sådana här övergrepp sker i Sverige? Vi har inte så många övervakningskameror som i USA per yta – vi får väl inte reda på sådant?

  Gillad av 1 person

 2. Ja ni, det är det där jag menar med mina skriverier om ”samexistensen”. Andra säger ”det nya normala”. Det går inte för folkgrupper att samexistera om de är för olika, genetiskt, kulturellt och ur religiös synvinkel. Det nya normala är här, vad ska kunna ändra på det?? Har Frankrike kunnat ändra på sina våldsbejakande områden? Polisen törs ju sig inte ens in där? Flödet fortsätter in i Sverige, regeringen har helt tappat greppet, tappat all kontroll. Allt handlar nu om skadebegränsning så att valet 2022 kan vinnas, det är det allt handlar om nu.
  Apropå Corona, ingenting i världen kommer återgå till det normala igen. Maktförskjutningar pågår överallt. Sverige är en liten och obetydlig bricka. Det är bl a det Löfven och regeringen fått smaka på nu, av EU, av stormakterna, av bankvärlden. Kapitalet regeringen förhandlar med är Sveriges flitiga medborgare som ska betala av skulderna decennierna som kommer, kapitalet Sverige förhandlar med är vår landsyta, våra råvarutillgångar, vårt vatten och vårt strategiska läge. Om vi inte haft så fantastiskt svaga oppositionspartier hade S för länge sedan varit marginaliserade. Vilka klåpare!

  Gillad av 1 person

 3. Utan att vara säker på siffrorna får man intrycket att tyskarna släppt in påfallande många från Turkiet men färre rena araber. Det är säkert klokt, det är en helt annan sorts människor än de som förs in i Sverige. Se mina tidigare skriver om Turkiet, Kemal, när Turkiet ville in i EU och nobbades osv.

  Sverige verkar ju ha lytt order uppifrån vilka som ska föras in. Sverige har alltid tagit order uppifrån. Ända tills sista dag i krigsslutet exporterades kullager till den tyska militären. Järnmalm också. Det var det den beslagtagna boken ”En svensk tiger” ville avslöja. Författaren är jude, Aron Flam. Symbolen med den randiga tigern och texten ”En svensk tiger” passar bra idag har jag tänkt sedan flera år. Det är ju vad svensken gör. Tiger. Beslag-tagandet med 4 poliser i skyddsvästar som marscherade in strider mot två grundlagsskyddade rättigheter för varje svensk, yttrandefriheten och tryckfriheten.

  Den oproportionerliga ilskan mot oss på nätet har att göra med att vi driver med den tystnadskultur som råder. Vi pekar på den och håller upp den. Det är strängt förbjudet att säga sanningen, sedan många, många år oavsett vad grundlagen stipulerar.
  I införseln av människor som inte platsar här syns maktens syn på svensken, föraktet för svensken, föraktet för grundlagen. Vi är ombedda att hålla käften, böja på nacken och hylla det mångkulturella.
  Undra på att vi är ilskna, förbannade, förtvivlade, uppgivna.
  Men ironin ska de inte få ta ifrån oss, sarkasmen, att vi driver med makten.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s