Omvärlden gottar sig när Trumps brorsdotter sänker släkten

55-åriga Mary Trump, den amerikanska presidenten Donald Trumps brorsdotter, ger nästa månad ut en bok om sin dysfunktionella familj där hon beskriver hur händelser och familjemönster skapat en förstörd man som idag är president.

Titeln på boken är ”Too much and never enough: How my family created the World’s Most Dangerous Man” och det är första gången en medlem av president Trumps familj offentliggör familjens mörka historia.

Så lämpligt att den kommer nu under ett valår och föga förvånande kastar sig världens mediehus över boken som ett gäng hyenor för att hitta nya sätt att smutskasta sitt hatobjekt i syfte att få Trump att förlora presidentvalet senare i år, istället för att se allt gott han faktiskt gör för landets medborgare. Jag undrar om boken skulle fått lika mycket uppmärksamhet om den istället hade hyllat Trump som snillrik och haft titeln: ”Hur min familj skapade världens mäktigaste man”?

Källa: Jyllandsposten

12 reaktioner till “Omvärlden gottar sig när Trumps brorsdotter sänker släkten

   1. De säger att hon är senil för att man inte ska attackera henne och säga som det är kring både henne, pengarna och vem som skrev boken.
    Jag hade en senil svärmor som vi baxade i åratal. Men nån bok skrev hon inte. Däremot tyckte hon om blommor och vänligt bemötande.

    Gillad av 1 person

 1. ”Världens farligaste man”? Har kvinnan aldrig öppnat en bok? Aldrig tittat på subjektiva Wikipedia åtminstone? Djingis Kahn? Stalin? Hitler? Kublai Kahn? Lenin? Det finns några till genom historien.
  Igår meddelades att Trump nu även i Tyskland tar hem trupper. Trump har aldrig startat ett krig. När Obama tillträdde ärvde han 4 krig. När han slutade var usa inblandat i 7 krig.
  Kvinnan är säkert mörkrädd och ser satan överallt, kanske tom när hon sitter på toaletten.
  Vem skrev boken?

  Gillad av 1 person

 2. Blir säkert en bestseller bland vissa amerikanska media och övriga vänsteranhängare som likt svensk media bara skriver negativt om kanske den bästa presidenten en stor del av amerikanarna haft. Innan pandemin var ekonomin på toppnivåer och arbetslösheten hade aldrig någonsin varit lägre särskilt bland de allra fattigaste minoriteterna.

  Gilla

 3. 4 poliser beslagtog ju ett helt boklager i Stockholm häromdagen, ”En svensk tiger”. Boken innehåller kritik mot S. Jag skrev att det inte skulle vara möjligt att göra en razzia och beslagta böcker på samma vis i något annat europeiskt västland utan att allt vändes upp och ner. Någon sådan razzia kommer inte att ske i usa, landet är för stabilt demokratiskt för att sådant ska ske på det sättet med poliser som marscherar in som i en diktatur.
  Men vi kan ju tipsa Trump om hur det går till i världens moraliska stormakt, demokratin Sverige.

  Gillad av 1 person

  1. Det begriper du väl att beslaget inte har med politik att göra.Det är bra att det finns lagar som reglerar människors rätt till sina egna verk.Ingen skall ostraffat snylta på mitt eller ditt verk.Så fungerar patenträtt också.Folk skriker över ett beslag som de saknar förståelse för.Du också tydligen? Eller dummar du dig?

   Gilla

  2. Åjo,äganderätten i USA är väldigt stark så det hade det visst kunnat hända där.Att stjäla verk har inget med yttrandefrihet att göra,dumskalle.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s