Tysk polis har börjat tappa kontrollen över de kriminella klaner som styr landet – det är bara en tidsfråga innan vi själva hamnar där

Jag har tidigare skrivit om hur kriminella familjeklaner med invandrarbakgrund har ökat markant i Tyskland och styr hela områden i flera städer samt att Sverige är på väg att blir precis likadant eftersom våra styrande trots fakta på bordet ryggar undan och hellre stoppar huvudet i sanden. Händelser som utspelade sig på tysk mark i maj påvisar att klanerna har fått en mycket stark position och att den tyska polisen nu är på väg att tappa kontrollen.

Några av de viktigaste klanfästena ligger i Ruhr-området i delstaten Nordrhein-Westfalen, där Duisburg är en av huvudstäderna. I Duisburg och Essen pågår det för närvarande hela 883 undersökningar mot kriminella familjeklaner, som har arabisk, turkisk och kurdisk bakgrund. Sammanlagt uppskattar man att de kriminella klanerna i Duisburg har över 2.800 medlemmar och omfattar såväl narkotikabrott, misshandel, bedrägeri, rån, stöld, brott mot vapenlagarna och trafikbrott. Till och med polisen är förvånad över hur omfattande kriminaliteten är.

Den lokala tidningen General-Anzeiger har läst en intern polisrapport som visar en skrämmande bild av maktutövning i stadsdelen Duisburg-Marxloh.

Den 17 maj patrullerar tre poliser på Kaiser-Friedrich-Strasse, som helt kontrolleras av de arabiska klanerna. Under kvällen får de syn på en 18-åring som tillhör en libanesisk storfamilj och är välkänd i kriminella kretsar med över 75 polisutredningar i bagaget, mest våldsbrott. Det finns en arresteringsorder på vederbörande för allvarlig kroppsskada, varför han flyr när han får syn på polisen. 18-åringen springer in i ett bostadsområde där det är farligt för poliser att vistas. Byggnaderna både ägs och bebos av medlemmar ur klanen. Trots faran beslutar sig polisen för att gå in, men de tillkallar dock förstärkning.

Efter lite tumult får poliserna tag i ynglingen med hjälp av pepparspray och fysisk kraft, men samtidigt samlas det 25 personer utanför byggnaden och protesterar högljutt mot poliserna.

Polisen har tidigare lyckats hålla någorlunda lugnt i området eftersom man praktiserar nolltolerans, men efter gripandet av 18-åringen skapas det problem i Marxloh. Den 22 maj mottager polisledningen i Duisburg ett anonymt e-mail med hot om ett angrepp och en varning om att polisen ska dra sig tillbaka från stadsdelen Marxloh.

I mailet, som inte går att spåra, står bland annat:

”När det gäller Allahu Akbar (Allah är störst) är Duisburg-Marxloh vårt distrikt. Vi förbjuder alla otrogna att flytta till vårt distrikt. Vi kommer att utvisa eller döda alla poliser, journalister och andra vantroende med vapenmakt. Hos oss gäller radikal sharia (sharialagar). Vi har skaffat oss 2.000 AK-47:or med mycket ammunition från Turkiet och Ryssland. Allahu Akbar, döda alla otrogna.”

Två dagar efter gripandet av 18-åringen och tre dagar före det hotfulla e-mailet, upprepar sig historien genom att polisen observerar en annan kriminell yngling på en videoupptagning – en 18-åring med marockansk bakgrund som hör till samma kriminella libanesiska familjeklan. Han flyr också in i ett klanstyrt område där polisen försöker få tag i honom. När polisen går in blir huset snabbt omringat av 50 personer med anknytning till storfamiljen. Polisen lyckas till slut få fatt i ynglingen på en trappavsats, men så strömmar det till folk både ovanifrån och underifrån. Plötsligt stå det 200 hotfulla personer framför huset, varpå polisen måste använda tårgas. De lyckas dra ut ynglingen genom människosamlingen och ut till en polisbil.

Skrämmande utveckling i Tyskland och det är bara en tidsfråga innan vi går in i en ny tillvaro där beväpnade klaner styr hela områden och inga icke klan-medlemmar tillåts beträda området – inte ens polisen.

Våra sömniga politiker känner till hur klankriminaliteten har ökat markant i Tyskland samtidigt som de vet hur det även eskalerar här på hemmaplan, men det är ingen som har stake nog att att agera utan det nya Sverige är tyvärr här för att stanna och eftersom folket inte heller bryr sig så kan allt bara rulla på tills vi passerat punkten där det är för sent att göra något!

#detnyasverige

https://denkorteavis.dk/2020/flere-arabiske-forbryderklaner-foerer-sig-frem-i-tyske-byer-allahu-akbar-vi-forbyder-alle-vantro-at-betraede-vores-bydel-alle-politifolk-journalister-og-andre-vantro-vil-vi-fordrive-med-v/

12 reaktioner till “Tysk polis har börjat tappa kontrollen över de kriminella klaner som styr landet – det är bara en tidsfråga innan vi själva hamnar där

 1. Skrämmande utveckling som politikerna blundar för. Tyvärr är det nog inte en enda politiker som läser om denna skrämmande utveckling. Som du skriver, de stoppar huvudet i sanden. I en del invandrartäta områden är det redan så här. Blåljus personal blir attackerad dagligen

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

  1. Min farfar gav sitt blod som försvarare av den fria världen. Min far satt som fånge i Stalins läger till 1951. Jag fick dras med smeknamnet Hitler långt in på sjuttiotalet även lärare mobbade. Istället för att diskutera statyer borde ni svenskar kanske tänka på de balter och tyskar ni gav till ryssarna efter kriget.

   Gillad av 1 person

  1. Instämmer i stort sett. Definitionen av diktatur avgör.
   Världen är tyvärr inte inrättad för att vi ska trivas. Alltid är det något nytt skit som kommer.

   Gillad av 1 person

  2. Klart dom är slavar. De goda ”befriarna” 1945 visste ju hur man piskade skiten ur folk. Staternas södra stater känner ju alla till. Vet du hur många kolonier Frankrike hade? Vet du att det brittiska välståndet bygger på att det gick tio slavar i kolonierna på varje vit-ö-britt?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s