Poliser i New York vårdas på sjukhus efter att ha serverats milkshakes med blekmedel i

Tre poliser i New York som hade i uppdrag att hantera BLM-protesterna, har tagits till sjukhus efter att ha serverats milkshakes som innehöll någon form av giftig substans, troligen blekmedel, på det populära snabbmatstället Shake Shack på Manhattan.

Händelsen har konfirmerats av såväl New York-polisen som Shake Shack i en tweet och restaurangen säger sig även samarbeta med polisen i ärendet.

Tragisk utveckling när allmänheten börjar attackera poliser på det här sättet. Man undrar hur det ska sluta, för det finns ingen tillstymmelse till att det går åt rätt håll just nu.

https://www.rt.com/usa/491939-nypd-shake-poisoning-bleach-police/

10 reaktioner till “Poliser i New York vårdas på sjukhus efter att ha serverats milkshakes med blekmedel i

  1. Ja. Så är det. Soros är en mäktig kraft som utnyttjar de onda. De känner hat och anar att de själva är otillräckliga i livet även om de inte kan formulera det hela så. Det är i varje fall alltid någon annans fel. Aldrig deras eget fel att de är i den situation de är. Tom en statys fel kan det vara, en staty som stirrar rasistiskt på en kvinna från Afrika. Som Greta sa, ”how dare he stirra på mig så rasistiskt”. En kvinna som i sin dumhet inte inser att den som är rasistisk är hon själv.

   Undrar vilken hudfärg det är på poliserna?

   Gilla

   1. Undrar vilken hudfärg det är på poliserna?
    Tror inte det spelar så stor roll, de räcker att de hade fel ”värdegrund” det hatet som växer fram just nu så behövs det inte speciellt mycket att få bägaren att rinna över för vänstern.

    Gillad av 1 person

 1. I Svenska Dagbladet idag finns en obetalbar annons. Bilden föreställer en man med mörkt skinn och krulligt hår som med kroppsspråk och minspel ger uttryck för frustrerad förtvivlan. Det är en annons för läxhjälp digitalt. Ovanför den förtvivlade mannen står budskapet, ”Pappa, vad är en ekvation”?
  Det går att ha många tankar om bilden. Är den rasistiskt, anspelar den på att just han med sitt mörka skinn inte skulle veta vad en ekvation är? Är han utnyttjad i reklamen? Berättar bilden sanningen? Är det de vita som gjort denna rasistiska reklam? Osv.
  Bifogar länk, förmodligen funkar den inte.

  https://esvd.svd.se/1001/Svenska-Dagbladet/310285/2020-06-16/r/10

  Reklamen vänder sig förstås till en viss målgrupp och den tankegången gör inte det hela bättre.

  Gilla

   1. Länken funkar för mig på annan dator, när jag trycker på den kommer bilden fram.
    Förmodligen har de lag in nån spärr.
    Låt fantasin flöda!

    Gillad av 1 person

  1. Luktar lite ”rasism”men det är från den goda sidan i pk-sverige så det räknas nog inte. Tänk er motsvarande annons i alt-media, vilken folkstorm den väckt.

   Gilla

 2. Tragiskt att helt oskyldiga alltid ska drabbas av en enskild händelse, bildas det inte mobbar som ser sin chans att stjäla och förstöra för andra så drabbas tredje part av i detta fallet förgiftning av aktivister.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s