De kriminella fortsätter ta över samhället medan svenska folket ägnar sig åt fredagsmys

Bredäng – den trevliga söderförorten där jag hade en trevlig tid i flera år verkar helt ha gått förlorat till kriminella ligister. Två gånger har skolan brunnit och det har skett explosioner vid butiker samt idag explosion vid bostadshus. Så bedrövligt för de boende! Men vem bryr sig om en sketen förort resonerar nog de flesta – de som bor där får skylla sig själva. Låt dräggen härja där så länge de inte intager mitt område liksom!

Eftersom våra makthavare inte är intresserade av att stävja den anarkiliknande utvecklingen i landet av rädsla för att förlora sina värdefulla väljare och poliserna saknar både resurser samt verktyg för att upprätthålla tryggheten, så kommer förfallet dock inte att stanna i förorterna utan istället breda ut sig mer och mer, så i slutändan kommer det inte längre finnas några trygga områden kvar i landet.

Det är dagens fakta eftersom ingen drar i handbromsen – polisen vet det även om få vågar säga det högt, politikerna är väl medvetna om det även om de inte erkänner det, men en majoritet av befolkningen däremot tror på allvar att allt är samt förblir guld och gröna skogar!

De få som kommit till insikt flyr landet eller predikar på sociala medier för en trogen minoritetsgrupp om den bittra verklighet som ingen vill kännas vid och blir därför klassificerade som ”högerextrema” av pressen samt våra styrande.

Men det är fredag igen och klackarna i taket – idag börjar sommarlovet på allvar för de flesta, det är midsommarafton nästa vecka och sommarsemestern hägrar runt hörnet, så vem f*n bryr sig egentligen om att landet är på väg käpprätt åt helvete?!

#onlyinsweden

#detnyasverige

2 reaktioner till “De kriminella fortsätter ta över samhället medan svenska folket ägnar sig åt fredagsmys

 1. Ja precis, nu glömmer vi vardagen små tråkigheter, det är ju sommar och vi kan lyssna på trevliga sommarpratare i P1 som pratar om kärlek och lite också om orättvisor eftersom just svenskarna är så hatiska mot alla andra människor som vill komma hit.
  Vi kan lyssna på Camilla Lif, prästen, som säkert kommer tala varmt och gott om värdegemenskap och behov av trygghet för alla.
  Under tiden flyttar islam fram positionerna. Hela tiden.

  Gillad av 2 personer

 2. Jag är god vän med en del affärsfolk, egenföretagare mest. När de söker kunder på Linkedin tar nästan alla numer bort att att är från Sverige. Det har mest med Corona att göra, men inte bara.
  Vad är det tyskarna alltid sagt, ”die dumme Schweden”! Då menar de självklart våra politiker.
  Så skruvat galet det är nu i Sverige! Men, strax går våra riksdagsmän på semester. Då kan regeringen och ”globalisterna” träffas i lugn och ro och bedöma läget och planera för hösten och vintern. De är säkert mycket nöjda med vad de åstadkommit så här långt, ett folk som tystats och som inte protesterar vad makten än gör mot dem.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s