Unga kriminella gör precis som de behagar eftersom ingen hindrar dem

Nyhetssammanfattningen för kvällen i de stora tidningarna visar även denna dag att unga kriminella får härja fritt.

Folk knivhuggs till höger och vänster samt rånas på jackor, mopeder och bilar med hjälp av knivhot samtidigt som poliser som ska hantera gymnasieungdomars examensfirande som spårat ur bemöts med flaskor och smällare som kastas på dem.

Varje dag sker nya dåd och attacker medan polisen på sin höjd skjutsar hem de små liven till vårdnadshavarna. Se på de svinpälsar som vandaliserade flyttbilen i Göteborg häromdagen, de kom ut igen samma dag. Vad sänder detta egentligen för signaler? Jo att unga kriminella känner att de kan göra precis vad de vill eftersom de ändå inte straffas.

De känner att de är kungar av världen – ser de en snygg jacka som de vill ha så viftar de bara lite med kniven och plockar den, om man anser att en moped är snygg så drar man bara ned föraren på marken och snor den, vi behöver en bil ja men den där kan vi råna och köra iväg med. Hur länge till ska de få slippa undan?

Det är skamligt att våra makthavare ignorerar de växande problemen helt istället för att börja ställa krav på såväl enskilda individer som vårdnadshavare samt ge polisen utökade befogenheter att stävja de unga ligisternas framfart. De behöver lära sig att veta hut! Det vi gör genom att slå dövörat till är att understödja denna anarkiliknande utveckling och försvåra för oss själva genom att låta problemen till slut bli övermäktiga.

#justdoit

6 reaktioner till “Unga kriminella gör precis som de behagar eftersom ingen hindrar dem

 1. Sorgligt men sant, Jenny! Folk tror att det inte finns någonting annat än corona nu eftersom MSM knappt ids skriva någonting vilket visar att politiken och medierna är en och samma sak och att vi i princip bor i en kommuniststat!

  Gillad av 2 personer

  1. Så är det. Pissmedia har order att aldrig yppa något som skulle gynna SD eller folksjälen. Som de lydiga skattefinansierade knähundar de är, så ägnar man sig gärna åt att glorifiera vansinnet, allt enligt globalizternas planer. Samhällets observatörer har blivit lakejer åt samhällets omstörtare. Psykopater har inga problem med att sälja sina själar…

   Gillad av 2 personer

 2. Det enda rätta är utvisa dessa ligister och deras knäppa familjer. Samma torde gälla för de imbecilla politiker som låtit dessa ligister, som beter sig som apor, komma in i landet. Kort och koncist, behövs inga stora textmässiga utläggningar, som somliga pysslar med.

  Gillad av 2 personer

 3. Staten vill inte hantera problemet därför att då riskerar man rösterna i valet. Familjerna och klanerna i de våldsbejakande områdena skulle kunna sätta stopp för dessa barbarer om de ville. Det vill de inte, knark och kriminalitet är grädden på moset ovanpå bidragen. Barbarerna visar vem som har makten. Polisen är regeringskontrollerad och får inte agera (Gud nåde den polis som sköt en barbar och dödade honom). Rättsväsendet är regeringskontrollerat och dömer konsekvent till barbarernas fördel. Migrationsverk och andra myndigheter står helt på deras sida enligt regeringsorder. Regeringskontrollerad media tystar effektivt allt opposition .
  Corona och ekonomin kommer kanske, kanske göra i varje det nödvändigt att prioritera med bidrag och påtala lite skyldigheter, kanske. Men först efter valet.
  Barbarerna är här, vi blir inte av med dem. Svensken fortsätter tiga och maka på sig.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s