Är det medmänskligt att suga ut ett lands befolkning bara för att få vinna godhetspoäng?

Om någon undrar ifall nästa generation centerpartister, miljöpartister och liberaler har mer vett i skallen än sina föregångare, kan jag meddela att så inte är fallet. I regel brukar ungdomsförbunden sticka ut genom att ha andra uppfattningar än sina moderpartier i viktiga frågor, men i dagens Expressen Debatt visar man upp en enad front för fortsatt asylaktivism och kräver att regeringen Löfvén väljer att inte bygga murar kring Sveriges gränser eftersom det vore oerhört skadligt för både JÖ och alla som är på flykt. Det handlar så klart om mer propaganda för att få Migtationskommittén att gå ”rätt” partiers ärenden.

Precis som i alla dessa asylaktivistiska inlägg som massmedia pumpar ut dagligen just nu, dryper det av fina ord om medmänsklighet och rätt till familjeåterförening, men ingenstans går det att finna fakta om hur detta ska finansieras.

Det är slående att det överlag alltid saknas information om vem som ska betala och med vilka medel oavsett om det är en debattartikel, ett uttalande från en politiker eller det diskuteras i kommentarsfälten – det är som en förbjuden term som vi inte ska beröra överhuvudtaget trots att det är den viktigaste punkten av dem alla, för har man inte råd så kan man heller inte betala och som synes har vi redan urholkat välfärden samt har stora problem med att försörja de som redan befinner sig i landet. Så jag frågar återigen vem betalar? Tills den frågan är besvarad borde alla som förespråkar öppna gränser hålla klaffen!

Är det för övrigt en tillfällighet att ordföranden för Centerpartiets ungdomsförbund är en minikopia av Annie Lööf?

#vembetalar

6 reaktioner till “Är det medmänskligt att suga ut ett lands befolkning bara för att få vinna godhetspoäng?

 1. Det finns många vilsna själar, synd att de flesta verka hitta till politiken där de gör mest skada. Men det kanske blir facit för dagens ungdomar när de ser hur dagens samhälle förvaltas, där ingen tar ansvar, säger ”såg det inte komma”, är naiva, inte behöver någon utbildning, kan leva på bidrag hela livet, kan inte stava till konsekvensanalys, lever med en våldspiral i samhället som till och med en Mexikansk knarkkung hade blivit rädd för, ett land där våldtäckter på kvinnor inte får någon som helst plats i media, ett land där det är mer synd om brottslingen än för brottsoffret, ett land där kritikerna tystas med att de inte har rätt ”värdegrund”, ett land som under flera år och även i nutid säger att vi ska ”öppna våra hjärtan” ja vi ska nog inte säga att det är ungdomarnas fel, de vet inte bättre men det borde våra politiker ha gjort, även vi vuxna har ett ansvar som vi inte kommer undan.

  Gillad av 2 personer

 2. So jag ser det, så lever vi i en-ränte belagd skuld/kreditbaserad sk ekonomi-där kreditberget ständigt MÅSTE växa, annars kraschar systemet-ala pyramidspel-& så kan vi inte ha det …
  Kredtmättnaden är ett faktum och nya innovativa skuldsättningsområden måste implementeras …
  Högre fastighetspriser tex är ingen lösning pga för få har ekonomiska muskler för det idag & kan/måste välja. .

  EU vill ”bonga” in 500 000 000 000 € i lån, pga ”Kronviruset” bla & sprida ut i Europa/världen, via tvång..
  Vilka blir tvungna att gaga??

  Migrationen tvingar fram nya låne behov & vilka hoppar på det tåget/automatik??
  Hela $juk-lövern, åtminstone..
  Kriget mot tex terror gav bla högre skluldsättning, som alla krig, för alla inblandade.
  Den finansiella(kreditdrivna)
  ekonomin är idag-ett GIGANTISKT OBETALART luftslott-men det bekymrar inte bankerna, som istället behöver nya sk säkra gäldenärer typ EU..
  Slump??
  Snart måste bankerna uppfinna ett ”$uper-duper EU” att skuldsätta EU med …
  Lender of last resort-blir ALLTID folket/slavarna.
  Troligtvis därför politrukerna $kiter i kostnaden & – jobbar järnet-för att skuldsätta landet maximalt, som jag läser spelet..
  Show must go!!

  PS Jag undrar hur många civilisationer som ev dukat under pga dylik verksamhet??

  Någon ide’, Jenny??
  Ha det!

  Gillad av 2 personer

  1. Jag tror inte det är penningsystemet i sig som är problemet. Det är den sekteristiska ekonomistiska människoapans oförmåga att förstå exponentialfunktion till fullo som är problemet, tror jag.

   Gilla

 3. De där unga obehagliga människorna är inte alls vilsna, de är klartänkta och vet hur man gör karriär. Vad kan vara ett bättre yrke än att vara politiker i toppen? Pengar och makt. De är inte förvirrade eller sökande, de är karriärister som medvetet väljer sin väg.
  Sen går det givetvis att fundera över vad det är för sorts människor och allt det där.
  Det är svårt att se vad som sker i det som sker. Det är en del av strategin för de som har makten. Det är nästan så svenska folket fortfarande är i chock, förvirrade, är inte våra politiker goda, varför gör de så här, vad är meningen osv osv.
  Corona är ingenting jämfört med konsekvenserna av som följer av importen av utlänningar på alla områden i Sverige. Alla områden.
  Historien rullar på, vi får se vad som kommer. De är här nu i varje fall, utlänningarna med islam, vad är det för tillstånd som råder i Sverige 2023 tro?
  Förvirring, det är nog det ord som mest präglar svenskens tillstånd idag, tillsammans med frustration och ilska. Och en känsla av hjälplöshet.

  Gillad av 2 personer

 4. Krigsförbrytare och folkförrädare som höjer sina egna löner och sänker sina egna skatter, samt är för EU, samt efter utfört politikeruppdrag får höga arvoden i näringslivet, de får inga godhetspoäng av mig bara för att de massimporterar våldsbejakande sekterister, ökar klyftorna, segregerar och höjer arbetslösheten. Folket som röstar på dem, medbrottslingarna, får heller inga godhetspoäng av mig.

  Hyckleriet är inte ”medmänskligt” på något plan, förutom om man är en hjärntvättad duktig liten tjej som har gått på propagandan eller spelar med i spelet för att man vill synas med fejset på löpsedlarna.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s