När svensk kultur ska visas upp för omvärlden sker det genom en kvinna i hijab – det nya Sverige levererar igen

Sveriges ambassadör i Teheran, Mattias Lentz, bjöd häromdagen in alla iranier i Iran att deltaga i firandet av Sveriges nationaldag som skulle sändas online över hela världen på grund av coronapandemin.

På ambassadens officiella Facebook-sida gick Lentz ut med en inbjudan om att genom detta digitala firande få uppleva svensk kultur.

För några timmar sedan kunde således omvärlden se hur en kvinna i hijab bakade en tårta. Iranierna trodde först det var en hacker inblandad eftersom programmet påminde om Irans statliga TV-program, men till slut gick sanningen upp för dem – att svensk kultur faktiskt framställdes på det här viset för miljontals iranska kvinnor som dagligen kämpar för frihet mot islamister som påtvingar dem slöja.

Programmet sändes för övrigt på engelska över hela världen, inte bara i Iran, för att folk i olika länder ska lära sig om svensk kultur på Sveriges nationaldag.

Det är faktiskt inte klokt någonstans och islamisterna världen över gör väl vågen efter det här när de inser att Sverige är på god väg att islamiseras totalt. Perfekt att skicka fler islamister till detta naiva kungadöme med andra ord, så att drömmen om det första kalifatet i Norden kan bli sann.

Hade det varit någon tåga i landets regering skulle de på måndag morgon ta ansvariga i örat och ifrågasätta vad de sysslar med när de framställer Sverige som ett land som bejakar kvinnoförtryck, men eftersom samtliga saknar ryggrad och de facto bejakar denna utveckling så lär det aldrig ske.

Istället fortsätter vi vandra på vår väg bort från sekularisering, jämställdhet mellan könen och rätten till frihet för alla oavsett kön, religion eller etnicitet. Skamligt är bara förnamnet!

#onlyinsweden

#detnyasverige

#stoppaislamiseringen

http://stockholmian.com/news/svenska/2020/002.htm

12 reaktioner till “När svensk kultur ska visas upp för omvärlden sker det genom en kvinna i hijab – det nya Sverige levererar igen

 1. Kolla all reklam på tv, reklam blad som man får i brevlådan, när du surfar på de stora tidningarna på nätet och det dyker upp reklam eller när du ska googla en resa på Skånetrafiken eller SJ eller du går en runda på stan och kollar i skyltfönster eller du kollar nyhetsuppläsare på Tv:n eller om du ser en film eller en serie så är mångfald och utländska människor gärna från den muslimska världen den dominerande kraften. Det blir så när vänsterliberala krafter styr vårt land i allt större utsträckning. Precis som svenska seder, värderingar och kultur dör ut så ser man också stora förändringar i mediavärlden som domineras stort av vänsterliberala. Det är tyvärr bara att vänja sig eller så får man flytta till Danmark.

  Gillad av 1 person

 2. Mattias Lentz borde ställas inför domstol, han ger en falsk och en direkt felaktig bild av Sverige, han ljuger även om vår kultur, har han inget bättre för sig borde han hålla käft och sluta upp med sådana dårskaper. Det minsta han borde göra är att lämna sin post, förstår han inte det ska han få sparken som ambassadör, han ska vara väldigt glad att han är svensk, men det begriper han väl inte. Precis som Jenny skriver finns det miljontals Iranska kvinnor som lever i förtryck och här kommer han och spär på det, genom att indirekt säga att vi i Sverige har de samma kultur som ni i Iran, än har vi inte det och dit ska vi aldrig komma. Lentz har kanske varit i Iran så länge nu att han tycker att islam speglar hans ”värdegrund”, tycker han det så anser jag att han borde bli Iransk medborgare och stanna där, för i Sverige finns det inte plats för människor med den människosynen.

  Gillad av 1 person

 3. Kl 20.00 ska det vara något nationaldagsfirande i TV med Anne Lundberg och…. någon med huckle som bisittare, inte ens på VÅR NATIONALDAG slipper vi eländet. Ska ej titta.

  Gillad av 1 person

 4. Man bör, i min mening, stödja de kvinnor som 2018 protesterade mot slöjtvånget genom att offentligt ta av sig slöjan och därför arresterades, men det finns en medelväg.

  Man kan börja programmet med att kvinnan säger att det är lite kallt i studion och så tar hon på sig slöjan. En bit in i programmet tar kvinnan av sig slöjan för att hon är varm och säger att hon vill ta av sig den. Någon kan sedan fråga henne om vilken tro hon har.

  Då skulle hon ex. kunna säga att hon har konverterat till bahai eller kristendom eller ateism. Avslutningsvis kan hon ta på sig skinnställ och motorcykelhjälm och säga att hon skall på feministisktlesbiskt partaj. Hejdå liksom. Hon demonstrerar då sin frihet och egenmakt över sin egen klädsel, tro och sexualitet, d.v.s. precis vad iranska kvinnor och män behöver se att vi har i Sverige, för det var ju Sverige som skulle representeras.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s