I andra länder straffas IS-supportrar men i Sverige får de skyddad identitet och stöd – varför straffas inte Skråmos svärmor?

Den 35-åriga Alison Marie Sheppard i Florida dömdes igår till fem år och tio månader i fängelse för att ha försökt skicka mobiltelefoner till Mellanöstern som skulle användas som bombdetonatorer av terrorgruppen IS. Sheppard började använda Facebook och andra sociala medier-applikationer 2016 för att komma i kontakt med andra som stödjer salafism och IS. Hon använde även sociala medier för att deltaga i krypterad kommunikation med personer som hon trodde var IS-supportrar.


Helt logiskt ska personer som stödjer terrororganisationer straffas – något som andra länder implementerar, men självklart inte Sverige. Vi är nog det enda landet i världen som välkomnat IS-återvändare som mördat, lemlästat och våldtagit människor på löpande band med öppna famnen samt istället för att sätta dem i fängelse försett dem med hemlig identitet, bostad och bidrag. Självklart ska de behandlas som offer och åter välkomnas in i gemenskapen!


IS-terroristen Skråmos svärmor Ulrika Pape, tillika IS-rekryterare, flögs även hon hem till Sverige och fick åtnjuta såväl ny identitet som fullgott stöd. Hon samlar fortfarande in pengar till terrororganisationen, vilket Expressen avslöjade i ett reportage med dold kamera tidigare i år. Att samla in pengar till terrorverksamhet är ett brott i Sverige sedan december 2018, men ändå går hon fortfarande fri.


Vad är det för fel på det här landet och varför är det ryggradslösa räddharar som styr skutan? Att svenska folket inte gjort uppror och kastat ut dessa klåpare från Rosenbad för länge sedan när de ser hur landet förfaller under deras styre är en gåta!


#onlyinsweden


https://english.alarabiya.net/en/News/world/2020/05/30/Florida-woman-sentenced-to-prison-for-coordinating-with-ISIS.html

8 reaktioner till “I andra länder straffas IS-supportrar men i Sverige får de skyddad identitet och stöd – varför straffas inte Skråmos svärmor?

 1. Värdegrunden, det är värdegrunden som sätter stopp för att ”alla är lika inför lagen i Sverige”!
  Värdegrunden säger att svenskar kan och ska ta ansvar för sitt handlande. Den säger också att nästan alla andra i hela världen inte är tillräckligt vuxna att ta ansvar för sina handlingar. Till Sverige har nu aktivt införts människor som är i särskilt stort behov att bli behandlade som mindre kapabla ur alla synpunkter. Det är därför de placerats i områden för särskilt utsatta. Som särskilt utsatt är de befriad från vuxenansvar såklart, det säger värdegrunden. Förr kallades det interneringsläger, under kriget t ex, både här och i de flesta andra länder.
  Vi väntar med spänning på när de inte längre ska anses i särskilt stort behov att bli betraktade som oansvariga barn. Kanske Löfven överraskar oss med ett uttalande nån dag från sitt gömställe bakom gardinen. Där står han ju och observerar allt som sker.

  Gillad av 2 personer

 2. Makteliten i Sverige är hemligt kär i IS(IS). Makteliten vill inte att det svenska folket ska veta hur allt hänger ihop. [Folket ska endast offra sina liv för Öfverhetens mål]. Att verka utan att synas är motto för Frimurarna och Wallenbergs.

  Sverige är en lydstat under US•Israel och hemlig NATO-medlem.

  IS(IS) grundades av US•Israel för att IS skulle strida för US intressen.

  IS har aldrig attackerat Israel och skadade IS-soldater har vårdats i Israel.

  Makteliten och MSM i Sverige har struntat i att oskyldiga kristna och muslimer dödats. Det har blivit straffbart att posta i sociala medier information om bestialiska grymheter som IS gjort.

  Gillad av 1 person

  1. Uppgiften är sannolikt att odla fler terrorister i Sverige för ”insatser/missioner” (orwellskt nyspråk för krigsförbrytelse och terror) orkestrerat av Usrael, saudiarabien, frimurare och andra agenter för finanskapitalet, som har infiltrerat de flesta politiska partierna. Kännetecken på dem är EU-vurm och globalkapitalism-vurm, samt krigshets mot suveräna stater.

   Ett annat kännetecken är att de ljuger vilseleder och bedrar så att näsan växer sig lång. Ofta har de en narcissistisk störning som ex. resulterar i enorma bilder på dem själva.

   Belöningar för lydnad och underkastelse under finanskapitalet, deras gudom, kan ex. vara att bli ”senior rådgivare” för Bank of America Merril Lynch, med fett arvode, såsom Reinfeldt sannolikt blev efter ”öppna era hjärtan” och massmigrationen av icke-flyktingar och icke-barn till Sverige, vilket säkert George Soros gillade, men nu spekulerar jag.

   Godheten är en film av Stefan Jarl som belyser problemet. Det verkar inte vara olagligt heller, för de skakar inte galler. Rättsstat? Demokrati?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s