Det är ingen hejd på de illegala migranterna och alla vill till Europa medan EU tyst tittar på

Vartefter vädret har stabiliserats har den tunisiska kustbevakningen de senaste dagarna stoppat flera försök till människosmuggling av illegala migrantgrupper till den italienska kusten. Rädslan för Covid-19 och det faktum att Italien fortfarande klassificerar sina hamnar som osäkra, är inget som avhåller migranter från att ta sig till Europa.


I Sfax och Nabeul stoppades 49 personer som höll på att borda båtar och dingybåtar för att ta sig till Sicilien. En av båtarna hade stulits av en lokal fiskare några dagar tidigare. 14 personer i åldrarna 20-29 år var ombord på båten och fem av dem var efterlysta av polisen för brott. Stora summor pengar som migranterna tros ha betalat människosmugglarna beslagtogs också.


I Sidi Youssef, på Kerkennah-öarna, arresterade kustbevakningen åtta personer i åldrarna 20-32 och åtalade dem för förberedelse till illegal människosmuggling.


I Nabeul-området tog kustbevakningen en båt utanför Korba-kusten med 21 personer ombord, främst från Nigeria, som var på väg mot Italien. Migranterna berättade att de spenderat alla sina pengar på resan från Nordafrika till Europa och att de nu var desperata. De förväntas nu inom kort försöka ta sig till Italien igen, så fort de hittar ett sätt.


Trots tunisiska myndigheters försök att stoppa människosmugglingen så fortsätter det. I onsdags rapporterade italiensk polis att 71 personer anlänt till ön Lampedusa. En polispatrullbåt ingrep och de illegala migranterna togs till migrantcentret på ön.


Den katolska välgörenhetsorganisationen Caritas Intermelia i Ventimiglia i nordvästra Italien, rapporterade om att migranter fortsätter att passera vid den franska gränsen och att det främst rör sig om afghaner.


Jag tror alla kan vara överens om att det inte går att stoppa migrantströmmarna genom att hoppas på att kustbevakningen ska råka befinna sig vid rätt plats när illegala migranter ger sig ut i båtarna. Det krävs att de europeiska ledarna enar sig och sänder ut rätt signal – Europas gränser är stängda och alla illegala migranter kommer att skickas tillbaka till sina hemländer! Sedan får EU tillsätta kraftfull gränsbevakning som patrullerar såväl farvattnet som gränspassagerna på land samt verkligen tillse att migranterna skickas tillbaka – inga ömmande undantag och förbjuder man samtidigt aktivist-NGO:erna att segla i Medelhavet så kan migranterna heller inte räkna med att bli räddade.


Ja det låter hårt, men tyvärr kommer inget annat att fungera och vill man få ett stopp på migrantströmmarna som suger ut Europa och för med sig kriminalitet är detta det enda sättet. Men så länge EU styrs av syltryggar kommer detta aldrig att ske och ni kommer således att få fortsätta läsa om migrantströmmarna till Europa år efter år – var så säkra!


#justdoit


https://www.arabnews.com/node/1681446/world

8 reaktioner till “Det är ingen hejd på de illegala migranterna och alla vill till Europa medan EU tyst tittar på

  1. Om tillräckligt många röstar på AFS i nästa val kan de få partibidrag och då få möjlighet att synas och höras mer.
   Läste på lite om var partierna står just nu i de samtal som förs inför migrationsöverenskommelsen i höst. MP tycks obevekliga. Om S inte återgår till generösare import av utlänningar lämnar MP regeringen. säger man. Min tro är att de gör det, men att de samtidigt kohandlar med nästa möjliga regeringsalternativ där de får igenom återgång till tillräckligt generösa regler för att stödja den konstellationen.
   Så ser det ut nu i varje fall. Kanske kan antalet arbetslösa svenskar bli så stort att det får politisk betydelse., en joker, en svart svan. S vill såklart inte ha förbannade arbetslösa svenskar som pekar på alla pengar som kastas ner i slukhålet medan de själva har det svårt ekonomiskt. Vi får se.
   Slukhålet är allt kring de importerade.

   Gillad av 2 personer

   1. AfS kommer inte bli något att räkna med om inte Jeff Ahl tar över och gör det till ett mer rumsrent arbetareparti, istället för ett plattakatte-ekonomistparti. Plattskatte-vurmen som krävs i EU styr redan Sverige genom JÖK:en.

    Gilla

 1. Asyl rätten kom till på grund av krig. Men nu flyr inte folket krig.
  Utan avundsjukan.

  Alla länder kan ha ett välfärdssystem som Sverige.
  Där alla människor (kvinnor och män)
  Tvingas utbilda sig 25-30 år.och jobba i 50 år .
  Och staten tar 70 procent i skatt till välfärden.

  Men människorna som flyr till Europa har valt den enkla vägen.
  De betalar 200 tusen och kräver samma rättigheter Som en
  Svensk arbetare som tjänat in hundratals miljoner till staten.

  Men de har män som inte vill jobba och kvinnor som bara vill sitta hemma
  Och föda barn. utan att uppfostra dem eller skola dem.

  Och att de får tillgång till vårt välfärdssystem är en stort misstag och skam
  Och gör att fler söker sig hit.
  Ta bort asyl rätten och skicka tillbaka alla till deras hemländer
  De som kastat sina handlingar får skylla sig själva, annars gynnar man
  De mest kriminella mest.

  Stoppa plundringen av välfärden till alla som våldsgästar oss.

  Gillad av 1 person

  1. Maria, du rör vid detta som vi blivit matade med, slagna i huvudena med i det oändliga de senaste åren, nämligen ”allas lika värde”. Du skriver att en svensk betalar skatt och förväntar sig något tillbaka enligt den demokratiska överenskommelsen. Så var det avtalat att det skulle fungera i vårt land.
   När de olika regeringarna började importera utlänningar för att bland annat få fler röster i valen visste man att det inte fanns arbete för dem. Dels var de outbildade och kunde självklart inte fungera inom något som helst område där åtminstone gymnasieexamen krävs, dels satte reglerna kring anställning stopp för att ge dem enkla arbeten mot lågt betalning. Eftersom det var så oerhört många som man importerade med hjälp av ett utomordentligt väl fungerande leveranssystem, ”från producent till beställare” skulle man kunna säga, skulle det behövas skapas ”nödhjälpsarbeten”.
   Det finns massor med sådana nödvändiga arbetsuppgifter som behöver utföras i Sverige. Två hinder åtminstone fanns, det ena var att facken aldrig skulle gå med på att ge lägre lön än en svensk ”normallön”, det andra var ideologin.
   Ideologin är mycket viktig, den genomsyrar tänkesättet inom organisationer, partier, myndigheter och hänsyn tas till den i t ex Sveriges budget. Den ideologin gör att SIDA tillåts ge bort ca 80 miljarder varje år till utlandet. Det är samma ideologi som förklarar områden som ”utsatta”, som förminskar människor till att bli hjälplösa så att det är svenskens ansvar att ta hand om dem, t ex försörja dem.
   I fallet med importen av främst människor med muslimsk tro insåg man att man var tvungen att komma med ett påstående som skulle tysta svensken, som skulle få svensken att inte protestera när alla dessa importerade människorna nu behövde försörjas. Så fungerar makten ju alltid, med ord, slagord, idéer når man sina mål. Det är inte alltid vapen och våld behövs, i varje inte i början av en för samhället nedåtgående process.
   Så då hittade någon på frasen ”allas lika värde”. Det låter oskyldigt men sprängkraften syns ju tydligt. Den frasen tystade den stora majoriteten av svenskarna som med visst knot ändå fogade sig och gjorde som makten sade.
   Alla människor är förstås inte lika mycket värda, det är en banalitet att påstå sådant rakt ut. Vem har gett det beskedet att alla är lika mycket värda oavsett vad det handlar om? Man måste förstås redovisa i förhållande till VAD man anser att alla är lika mycket värda. Du skriver glasklart om det fruktansvärt orättvisa när makten ger importerade människor bidrag och förmånaer som om de hade arbetat för Sverige och betalat skatt under sitt liv. Så i det fallet håller nog hela Sveriges befolkning med oss när vi säger att ALLA i världen, ja det här gäller förstås inte bara de som råkade bli importvaror, det gäller ju ALLA i hela världen, alla i hela världen har ju rätt till svenska bidrag och förmåner om man ska följa frasen ”allas lika värde”. Alla i Uganda, i Kina, i hela Sydamerika osv. Är alla lika mycket värda när det gäller att ta ansvar moraliskt för sina handlingar då? T ex om man mördar någon eller våldtar någon, är man mer eller mindre värd än en svensk som gör så? Ska en domstol ta hänsyn till ”förmildrande omständigheter” och i så fall hur långt ska en domstol gå i en sådant hänsynstagande? Vi vet ju att svenska domstolar dömer på ett sätt som visar att de anser att importerade människor inte är lika mycket värda när det gäller att ta moraliskt och straffrättsligt ansvar för sina handlingar, det ser vi ju varje dag, varje vecka.
   Just denna vrede över det ORÄTTVISA är det som nu kommer slå tillbaka mot makten. Just nu dör inte bara äldre utan även yngre på olika boenden. Det talas om äldre enbart, men självklar dör yngre handikappade också nu. Psykiskt och mentalt handikappade, de som är mest skyddslösa och som inte kan ta hand om sig själva på ett bra sätt. Är de mindre ”utsatta” än de i de så kallade ”utsatta” områdena? Sveriges avvikande hantering av Corona-pandemin gör det nu möjligt att kritisera regeringen, nu kommer det kanske att bli möjligt att också kritisera regeringen för den skada man tillfogat Sverige och svenskarna under decennier?

   I övrigt är jag helt ense med dig om vad som borde ha skett och borde ske apropå de som importerats (att jag skriver ”importerats” har att göra med att det är en aktiv handling vilket det ju rör sig om).

   Det är självklart att svenskarna vill ha en regering som värnar svenskarna och inte alla andra i världen.

   Frågan är nu bara hur det nu ska fungera mellan ett par miljoner som inte är ”svenskar”, fungera mellan dem och framförallt deras religion och så oss andra som inte tror på just Mohammed och Allah.

   Gilla

  2. Alla länder kan INTE ha ett välfärdssystem som Sverige (där makthavarna är på väg att krossa det). I länder där kvinnor tvingas/luras att vara avelskossor så leder det till en sådan population och misär att det aldrig kan kallas ”välfärd” hur jämlikt man än är, även om en jämlik misär är bättre än en ojämlik misär, enl. vetenskapliga metastudier, vilka pekar på ett samband mellan ojämlikhet och mordfrekvens.

   Det är ingen ”enkel väg” för människorna som MIGRERAR 97% (flyr i 3% av fallen) till Europa, enligt FN i Italien. Många dör och spolas upp på Medelhavets stränder. Inhumaniteten måste stoppas! Problemen måste lösas lokalt!

   Med en arbetslöshet på 10% och ett 8-parti som inte tar oss ut ur EU och sänker arbetstid och pensionsålder, så är det inte lätt att få ett arbete, ens med mig som talar tre europeiska språk och är maskiningenjör.

   Att massavla barn ger i alla fall en inkomst och en sysselsättning för dem, även om det är helt förkastligt för den ekologiska hållbarheten lokalt, nationellt och globalt. Att som MP vara för sänkt CO2 och för massmigration och massavel är helt enkelt inte konsekvent politik, men ren idioti.

   Jag menar att asylrätt skall sökas via våra ambassader utomlands och avgöras med kriterier som säkerställer att människor kan få rätt slags hjälp. Sannolika terrorister bör ex. lämpas i England, Israel, USA och Saudiarabien, som aktivt har stöttat deras terror, för visst har dessa terrorister nu skyddsbehov, eftersom Syrien, Iran och Ryssland har sopat banan med dem.

   Jag är enig. De som kastat sina handlingar får skylla sig själva. Man bör lämpligen dumpa dem i gummibåt på internationellt vatten, utanför lämpligt land. Så uppmuntrar man ansökning via ambassad.

   Att stoppa plundringen av välfärden innebär visserligen delvis att med effektivitet avvisa alla som våldsgästar oss, men även att rösta bort 8-partiet som är ansvarigt för plundringen av oss alla genom sin EU-vurm. Rösta rätt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s