I det nya Sverige är respekten för äldre som bortblåst

En man i 80-årsåldern hade parkerat sin Volvo utanför Hemköp i Mölndal tidigare ikväll och på väg in i butiken kom tre tonåringar i 15-20 årsåldern mot honom, slet till sig bilnycklarna från den spärrade mannen, tog hans bil och körde därifrån.

Ännu en attack på våra äldre som i det nya kalla Sverige inte längre åtnjuter någon respekt. Åldringsrånen samlas på hög, barn kastar sten på pensionärer och ropar okvädesord efter dem, ingen viker undan när de möter äldre personer på gatan och det är helt enkelt fritt fram att attackera alla gamlingar. Bedrövligt och man skäms över den utveckling som sker framför våra ögon medan vi tigande tittar på!

#detnyasverige

Källa: GP

7 reaktioner till “I det nya Sverige är respekten för äldre som bortblåst

 1. Respekten mot svenska äldre. Mot svenskar överhuvud taget. Respekten mot Sverige. Respekten mot våra traditioner, allt vi är och som är vi. Det är våra regeringar, minsann inte bara den nuvarande som gett legitimitet åt detta. Man har sagt, ”grabbar det är ok, kör”.
  Hur kul kan det vara, rent sexuellt, att våldta en 80-åring? Är det det sexuella resultatet som dominerar i en sådan handling eller är det att straffa, håna och dominera som är det viktiga? Hur går snacket efteråt i gänget, familjen, klanen? Vad säger de äldre i klanen? ”Bra gjort, fortsätt så”, eller frågar de kanske ”varför gjorde du så när det finns så många yngre horor”?
  När en regering som den vi har behandlar befolkningen med ett sådant förakt är det självklart att de importerade tar efter. De vill ju ha goda relationer med makten.

  Gillad av 1 person

 2. Respekt är ordet som gäller sedan länge i Sverige. Invandrarna motiverar sitt statistiskt belagda våld med att de måste upprätthålla respekt.
  Reinfeldt var den som var murbräcka och därmed ansvarig för mycket av det vi ser i samhället idag. Hans grundsyn för föraktfullt bristande respekt för Svensson. Han skrev tom en bok som ung ”Det sovande folket” där han visar sin föraktfulla syn på ”folket”. Han visade bristande respekt när han försvann på valnatten, så gör inte en ansvarskännande politiker i en demokrati. Han visade kallhamrat cyniskt sinnelag när han bad oss öppna våra hjärtan. I samma ögonblick öppnade han Sveriges gränser för allt helvete som sedan forsade in. Han var ju gift med en kvinna som skadade Stockholmsregionen på något liknande sätt. Vilket par! Vid frukosten, ”du, vad har du tänkt ha sönder idag i Sverige”? ”Få se, jag jobbar just nu mest med att förstöra våra myndigheter, du då, vad har du tänkt trasa sönder i sjukvården här i Stockholm idag”? Vem vill ens yssna på en så ointressant person, vem skulle än mindre vilja betala för att lyssna på honom? Möjligen betala för att slippa vara i närheten av en sådan människa. Se bara vad han ägnat sig åt senaste åren.
  Så, det där med respekt är nog rätt viktigt. När politiker i en demokrati inte tycker att de ens behöver låtsas respekt så säger det något om tillståndet i demokratin. Vi har ju alla förfärliga erfarenheter under ett antal år av att ha blivit behandlade helt utan den normala respekt som tillkommer oss som medborgare i en demokrati.

  Gilla

  1. Realist.
   Fredrik hade i alla fall modet och ärligheten att säga att kostnaderna skulle bli mycket stora.

   Gilla

   1. Jodå, men de andra konsekvenserna teg han med. Stod inte den dryga fan och sade att Sverige var stort, det fanns mycket yta att bo på. Om det inte är oförskämt, hånfullt och allt det där så vet jag inte vad. En statsminister som inte ens bryr sig om att låtsas att han bryr sig. Kommer du på något mer bra som han gjorde, S E?

    Gillad av 2 personer

 3. Jag befarar att om den 80 årige mannen hade hindrat rånet mot honom med våld så hade det blivit ännu värre, rent rättsligt sett. Man bör inte skada förövaren, det kan i vissa länder straffa sig hårt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s