Varför görs inget åt klanstyret?

Det är märkligt ändå att polisen är väl medvetna om att klaner styr den undre världen i alla större svenska städer men ändå låter man dem hållas.

Såväl poliser som advokater har i olika reportage genom åren påvisat att det kvittar om man får fast en av springpojkarna i nätverket eftersom det alltid står en ny redo att ta dennes plats och klanledarna alltid sitter säkert oavsett. Det enda sättet att komma åt de kriminella klanerna sägs vara att utvisa hela klanen när brott begås, vilket även skulle ha avskräckande effekt för andra som kan tänkas vilja ta över. Men detta logiska och effektivta system skulle aldrig komma på fråga i den humanitära stormakten, så vi sitter uppenbarligen där vi sitter.

Polisen och makthavarna känner till vilka det är som styr, media rapporterar till och med om de kriminella släktnätverken samtidigt som politikerna breder på om hur de ska stoppa den eskalerande kriminaliteten i hopp om att vinna lite politiska poäng trots att det enda man ägnar sig åt är att bygga luftslott. Men i slutändan får allt pågå som om inget hänt med regeringens goda minne. Allt är bara ett stort hycklande spel för gallerierna där man kliar varandras ryggar!

I Tyskland har man liknande problem med kriminella klaner som styr hela stadsdelar, men med den skillnaden att den tyska polisen är som en nagel i ögat på klanledarna och försöker med alla medel klämma åt dem. Vad gör den svenska polisen förutom att fika med gubbarna som styr? Justitieminister Morgan Johansson skulle kunna göra så mycket om han bara ville, men jag tror det är där problemet ligger – avsaknaden av både vilja och kurage!

Bildkälla: GP

#detnyasverige

#rättsväsendetpådekis

En reaktion till “Varför görs inget åt klanstyret?

  1. Vad ska man göra åt klanstyret? Vad kan man göra åt det? Hur kommer man till tals med en aggressiv religion, en politiskt aggressiv religion i en klan med klanstyre? Det går förstås inte. Speciellt som makten, regeringen vill ha klanens röster i nästa val.
    Något finns dock att göra. Malmö stad betalar ut ca 1,3 miljarder kr/år i socialbidrag. Varför ska svenska samhället underhålla klanerna ekonomiskt också? Där finns något att göra. Varför inte ställa obönhörliga krav på att alla importerade inklusive släktingar och andra att de måste bidra på något sätt? Sånt låter sig förstås göras om politiken vill. Men det vill man inte därför att man vill ha klanernas röster. Dessutom, hela saken handlar om den syn som finns på Sverige, svenskarna, vilka vi är, vad vi kan och framförallt vad vi ska. Ta SIDA som ett exempel. SIDA tillåts för ut pengar ur Sverige värre än de värsta finansgubbarna, fuskande enskilda rika, fuskande företag, fuskande politiker osv. Men det är inte det enda som sker genom att SIDA finns. Med SIDA upprätthålls skenbilden att vi är skyldiga att hjälpa stackars okunniga människor som inte kan ta hand som sig själva. Med SIDA upprätthålls bilden av att svenskarna och Sverige inte bara kan utan ska, faktiskt har en skyldighet, att hjälpa alla i hela världen som behöver hjälp. Orsaken till att det blivit såhär har säkert flera förklaringar. En är tveklöst den socialistiska ideologi som hjälpte S att ”bygga” Sverige och som man fortsatt tillämpa i en tid som inte är anpassad för detta. Se bara hur S förklarar alla importerade som totalt hjälplösa och oförmögna till allt i stort sett. Inte ens mat till sina barn sägs man klara av att ordna. Alla dess ord som satts på de importerade, på deras områden, på det de gör, alla ursäkter för deras beteende som tillåts bryta mot det mesta som är just svensk kultur, det är ett uttryck för hur S ser på livet, samhället. Detta synsätt ger makt och därför finns fortsatt alla skäl att hålla kvar den ”ideologiska modellen”. Men vi får se, Corona och det Corona demaskerade gör att en förändring med nödvändighet kommer. Verkligheten, den fysiska, vad som sker kommer tvinga fram ett nytt sätt för regeringen att beskriva vad som sker. Detta blir nödvändigt för att kunna behålla makten. Vi ser redan en massa exempel på den. Själv observerar jag intresserat dag för dag vad som sker i det som sker.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s