Det är skillnad på folk och folk i ankdammen

Det är otroligt tröttsamt att varenda kotte måste ge sin syn på Paolo Robertos sexköp och Facebook fullkomligen översvämmas av inlägg – det ena mer tårdrypande än det andra med fördömanden om hur förfärligt det är för såväl den prostituerade som Paolos familj. Flera politiker tar också tillfället i akt att utnyttja skandalen för att kräva hårdare sexköpslagar i diverse medier. Men när det nyligen framkom att Jimmie Åkesson varit otrogen med flera kvinnor som dessutom fått riksdagsplatser och andra karriärförmåner som belöning, då hette det att det var skvaller och att vi skulle låta dem få ha sitt privatliv ifred. Det är tydligt att det är skillnad på folk och folk i ankdammen!

Tänk om ämnet fått lika stor uppmärksamhet 365 dagar om året – även när kändisar inte åker fast – då hade man kanske kunnat förbättra situationen. Nu har hela historien tagit oproportionerliga proportioner.

21 reaktioner till “Det är skillnad på folk och folk i ankdammen

 1. Jag bryr mig inte alls om vad andra köper för tjänster när det gäller deras egen kroppsvård. Det är en privatsak.

  Makteliten bryr sig inte om den verkliga ondskan!

  Utsatta barn och ungdomar våldtas av vuxna. Ibland av flera äckliga män vid samma tillfälle. Dessa stackars barn/ungdomar får svåra trauman som de måste leva med. Många blir drogberoende livet ut. Andra väljer att själv avsluta sitt liv. Kärlekslivet förstörs – de kan aldrig bygga en trygg, lycklig relation.

  Det borde alla vara upprörda över!

  Gillad av 3 personer

  1. Ja sannerligen, detta borde alla vara upprörda över och dessutom agera så att de som utför dessa handlingar bestraffas hårt. Detsamma kan sägas om alla de våldtäkter som dagligen begås i detta land.

   Gillad av 1 person

 2. Otroligt bra refererat av Lennart M och så oerhört tragiskt för Paolo, men kan svära på att det är åtskilliga inom riksdagshusets väggar som gör exakt detsamma som Paolo, förutom att bli påkommen…..

  FB-”jail” för mig nu, så kan inte kommentera där 😂

  Gillad av 1 person

 3. Tja, det vore verkligen farligt för en PK-människa att kritisera alla våldtäkterna, men självklart är det en plikt att kritisera Roberto. För PK-eliten är det helt ofarligt att kritisera Roberto, det är vad makten vill, PK-människorna gör det makten vill och får vara med tills vidare i ”innegänget”. Alla de där PK-kvinnorna som borde ropat högt varje dag och protesterar mot våldtäkterna, alla politiska partiers kvinnoförbund och alla andra som idag finner stor glädje i Robertos korkade handling, alla dessa människor har gjort som makten velat, de har tigit om våldtäkterna som pågår dag efter dag. År efter år.
  Få se när de tjänstvilliga PK-människorna de hoppar fram nästa gång för att behaga makten. De skulle ju säkert kunna berätta en del om vilka i riksdagen som köper sex. Rent statistiskt borde det vara några stycken. Med tanke på urvalet till riksdagen och att ”tillfället gör tjuven” så borde det bland riksdagsmännen/kvinnorna rimligen finnas fler procentuellt sett än bland svenska folket som köpt och köper sex.
  Kanske var det sådan ammunition Eliasson fick tag på när han var tillförordnad biträdande chef för säkerhetspolisen? I så fall borde det inom S-ledningen finnas en hel del som köpt sex. Men, det här är ju bara spekulationer förstås och har absolut ingenting med bevisad verklighet att göra. Jag tog mig bara friheten att tänka högt kring den saken som så väldigt många andra gjort. Förresten, Eliassons tid som generaldirektör på Försäkringskassan tycker jag borde granskas lite närmare. Där finns flera intressanta saker att plocka upp som kan intressera väldigt mycket mer än Robertos sexliv.

  Gillad av 2 personer

 4. Tänker på Wilma som fick huvudet avskuret. Det där äcklet Schulman skulle väl kunnat bete sig anständigt någon gång och skrivit om henne och de efterlevande. Kanske tom skrivit lite om våldtäkterna.

  Gilla

 5. Fruktansvärt hyckleri från ”de goda”.Alla vet att prostitution förekommer och tack vare nuvarande lagstiftning tvingas verksamheten ske helt utan kontroll.Inför statligt kontrollerade bordeller och upphöj prostitution som ett legalt yrke med eget fackförbund.

  Gillad av 1 person

  1. Synnerligen naivt och cyniskt påstående att statliga bordeller skulle vara lösningen. Så prostitution är alltså helt OK om den är statlig men inte privat? Förnedringen är mindre för de utsatta om staten kontrollerar det hela?
   Tro inte att den svarta marknaden försvinner som ett trollslag bara för att det finns statliga bordeller. Dream on…

   Gilla

 6. Du säger att Jimmie Åkesson varit otrogen. Då hoppas jag verkligen du har BEVIS på att så är fallet för det är en väldigt grov anklagelse du kommer med. Så Jenny, lägg nu upp bild bevis och andra bevis på att Jimmie Åkesson varit otrogen och kom inte med fria tider och några avhoppade bittra SD anhängare som påstår det utan bild bevis osv.

  Ser fram emot bild bevis nu på att Jimmie Åkesson varit otrogen annars får du radera ditt inlägg.

  Ha en trevlig kväll.

  Gilla

  1. Fast det blir ju ännu värre ifall bilder kommer fram då det ryktas om att han hade bruna kalsonger vid samtliga tillfällen.Det är nog en liten smygnazze den där Jimmie boy.

   Gilla

 7. Skillnaden mellan Paolo Roberto och Jimmie Åkesson är att Paolo har köpt sex och gått ut med att han är skyldig och polisen tog honom.

  Jimmie Åkesson däremot har inte gjort någon kriminell handling, finns inga bild bevis eller sms bevis på att han varit otrogen och även om han varit otrogen så är det ingen kriminell handling.

  Är självklart emot otrohet men finns inga bevis på det och därför är det onödigt att du skriver om det eftersom det är spekulationer enbart.

  Där har du skillnaden på varför media gör skillnad på dessa 2.

  Paolo Roberto greps av polisen, erkänt och gjort olagliga handlingar medans Jimmie inte gjort något av det. Du kan inte lita på fria tider som är tyvärr en ganska oseriös sida generellt.

  Gilla

  1. Jag har hört dylika historier från andra i partiet flera år innan det här läckte ut, så jag tror det ligger en del i det. Du får givetvis dra dina egna slutdatser som förhoppningsvis inte är färgade av din besatthet av SD och den helige JÅ.

   Jag har aldrig jänfört handlingarna, bara påpekat att man inte fick kritisera JÅ när det här kom ut, men nu hänger alla på drevet mot PR.

   Gilla

 8. Gustav Kasselstrand om sudanesen som högg ihjäl svensk ung man som försökte förhindra våldtäkten

  Gilla

 9. Fattar inte varför man måste använda andras kroppar som slavar
  för att tillfredsställa Sig själv.

  Det finns massa leksaker och teknik som man kan använda.

  sexbrott måste straffas mycket mer och det ska inte finnas
  Några förmildrande omständigheter.

  Detta är en vidrig handling som kan lösas med teknik.

  Att smutskasta någon speciell är häxjakt.
  För många våldtäktsmän. Sexköpare . Och pedofiler finns i vårt samhälle.
  Varför så många väljer att begå dessa brott måste utredas och stoppas

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s