Ska man vara en surtant eller hålla klaffen?

Firar att det är fredag med glass och kaffe samt funderar över burkiniflickorna jag såg på badhuset idag när jag simmade. Det var fyra stycken i yngre tonåren som duschade efter badet med burkinin på. De tvättade håret och det syntes lödder på burkinin. Jag övervägde om jag skulle vara surtant och säga till att de inte blir rena om de inte tar av sig burkinin och tvättar huden, men valde att avstå från att säga något eftersom de troligen inte skulle förstå då de bara pratade arabiska. Jag blir lika bedrövad varje gång jag ser plagget, men ska man försöka se något positivt så är det bra att de lär sig simma och man får väl vara glad så länge det inte erbjuds separata badtider. 🙄

Förfärlig utveckling när kvinnoförtryckande plagg normaliseras allt mer i Sverige, men så länge majoriteten fogar sig efter regeringens slappa linje så lär det fortgå!

20 reaktioner till “Ska man vara en surtant eller hålla klaffen?

 1. En inte alltför lätt situation och dilemma, jag tror inte att det är läge att påpeka någonting alls egentligen.
  En underlig och fascinerande sak är väl varför de styrande i landet hittade på alla idéer. Vad var anledningen och vitsen, då det inte verkar ha gått fantastiskt bra?

  Gilla

   1. Tack för svar, men att samtidigt tillämpa lagar olika borde resultera i att andra väljargrupper reagerar negativt.

    Gillad av 1 person

  1. Ja du Fatima, vilken ska du välja? Den där svart-svarta eller den där som är nästan lika svart? Joo, jag tror jag vill ha båda, man måst ju variera sig lite för Ahmed. Han blir dessutom så glad när han ser mig i nåt nytt fint. Kallar mig för sin lilla getflicka vad han nu menar med det. Men glad blir han Ahmed. Du själv då Adila, vilken av de svarta ska du välja?

   Gilla

   1. Lilla Rolf, vilket är värst, att bli kallad hora och bli slagen och våldtagen, eller, att Ahmed kallar sin fru för getfllicka? Geten är viktig inom den arabiska kulturen, mjölk, mat, skinn. Klarar karga omständigheter. Trogen, emigrerar inte till Sverige och sviker landet som herr Ahmed. Stuvad fårhjärna är en sann delikatess i NordAfrika. Räcker det?
    Att försöka använda humor och ge mig på dumbommar är en av mina sundhetsregler för att klara mig i denna galna värld. Du borde ta efter.

    Gilla

 2. Jag tycker verkligen att du skall säga till. Att de är snuskbomber som kan få simhallarnas reningsverk att skära ihop. Ju mer baciller de sprider i vattnet, desto mer klor måste reningsverket spruta ut i bassängen. Jag tänker aldrig sluta härja med dessa pittskamsna som kommer in i bastun med kläderna på. Då blir det ett kraftigt: UUUUT! Och sedan en intressant diskussion med alla omkringsittande mesar i herrbastun…

  Gilla

 3. Säg inte till, du blir bara på dåligt humör och riskerar få skit tillbaka. Totalt verkningslöst. Finns väl nån badvakt eller så som kan ha sådant som uppgift? Nån frizon måste du ha, åtminstone mental, kaffe och glass i lugn och ro är viktiga saker.
  Trevlig helg!

  Gillad av 1 person

 4. Usch vad äckligt.
  De kan ju vara hur skitiga som helt under kläderna

  Det finns anledning varför man duschar före och efter bad.

  Nu förstår jag varför de får stänga badhusen oftare pga
  Höga halter

  Dessa människor kostar samhället extra mycket pengar i
  Onödan. Vill de bada då ska det gälla samma regler för
  Dem som för oss.

  Om vi skulle åka till deras länder hade vi stenats om vi kom i bikini.
  Inget annat land skulle kränka sina medborgare med att
  anpassa sig efter muslimerna.
  Det är en svensk skam.

  Gillad av 1 person

 5. Att du kan bada i det där skitvattnet, fullt av bakterier. Jag skulle aldrig i livet simma tillsammans med fullt påklädda otvättade dårar (övning i klädsim är en annan sak).

  Gilla

 6. Insamlade pengar från majblommeförsäljning sponsrade burkinis i en Blekingekommmun.
  Visste människorna om det när de köpte majblommor av glada barn som kom till dörren?

  Gillad av 1 person

  1. Ny info, tack! Intressant. Läste på lite, jösses! ”Arbetet på riksförbundet genomförs av 13 anställda som arbetar för att utveckla Majblommans verksamhet, driva opinion i Majblommans frågor, leda nationella projekt och stötta lokalföreningarnas arbete med att motverka barnfattigdom lokalt. Riksförbundet har ansvar för att verkställa beslut som fattas av representantskapet och förbundsstyrelsen”. Hur många organisationer finns det med folk som lever på insamlade pengar och inte gör ett vettigt handtag för Sverige?
   De där 13 anställda kunde lämpligen arbeta inom åldringsvården. Kanske prata med de gamla och dra runt dem utomhus i rullstolarna?

   Gillad av 1 person

 7. I syltryggarnas land gör nykomlingarna som dom behagar och folket knyter näven i fickan och tvingas betala priset.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s