Ett långsamt farväl till klimathysterin

En positiv nyhet är att EU:s medlemsländer är oense om klimatarbetets framtid och hur pengarna till Europas återhämtning efter coronakrisen ska fördelas. Några länder anser att man måste göra en paus i klimatarbetet, medan andra vill se en grön omstart.

Det är inte särskilt svårt att lista ut Sveriges inställning i frågan, men förhoppningsvis är luften på väg att gå ur klimatbubblan och i slutändan kanske sunt förnuft åter råder bland majoriteten av Europas ledare så att Sverige tvingas räta in sig i ledet. Det hade inte varit en dag för tidigt!

Källa: SVT

10 reaktioner till “Ett långsamt farväl till klimathysterin

 1. Det går inte att förstå alls vad det handlar om. En sak kan man väl vara säker på, Sverige kommer få lov betala mer till EU. Hur roligt är det?

  Gilla

  1. Realist. Försök till förklaring .
   1.I have a dream.
   2.Önskan om eftertänksamhet i klimatfrågan inte hysteri.
   3.Att EU upphör eller blir mindre vansinnigt.
   Jag kan ha fel, men det är mina tankar än så länge.

   Gilla

 2. idag har Bitte Assarmo en diskussion om den muslimska kvinnan som inte ville jobba i skogen och därför miste dagpenningen. Vi har ju redan diskuterat detta här. Kan meddela att just inget nytt av värde framkommer i inlägget eller efterföljande kommentarer.
  Här har många gånger påtalats att islam är en religion som inte är förenlig med vår demokrati eftersom islams regler enligt utövarna tar över våra lagar och regler. Man behöver bara följa koranen och lite till. Det märker vi ju rätt tydligt här i Sverige. Bara det faktum, som jag påpekade då, bara det faktum ett det finns några svenskar, en organisation som säger att den muslimska kvinnan har rätt, det är ett tecken i tiden. OM staten ville skulle den kunnat hantera varje fråga som om svensk lag var det som gällde. Av någon anledning har man inte gjort det sedan dag ett och man gör det inte nu heller. Sug på den karamellen. Allt behövde inte vara som det är. Det är ju inte något naturfenomen, som regn, starka vindar eller så. Det är beslut fattade av svenskar att så här ska det vara.

  Gilla

  1. Var inte så säker på att det är svenskar (etniska) som bestämt att 😈👿👹👺 bor i Sverige…

   Gilla

 3. Team Greta har tydligen insett att klimatfrågan dött så nu satsar dom på en ny moneymaker. Hon har tydligen vaknat upp som någon form av expert på corona nu och ska vara med i en utfrågning i amerikanskt tv. Med vad vi vet om am tvkanaler lämnar jag fältet fritt för er att gissa vilken kanal det kommer sändas. Tänk rabiat antiTrmp och fakenews så är svaret enkelt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s